Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Yna86 wrote:Va multumesc fetelor. In seara asta i au scos aparatul de respirat Daca totul este bine pana maine dimineata or sa mai scoata din firele care le are pentru hrana si monitorizarea activitatii cerebrale. E tare fetita ta si acusi veti merge acasa cu bine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Yna86 wrote:Va multumesc fetelor. In seara asta i au scos aparatul de respirat Daca totul este bine pana maine dimineata or sa mai scoata din firele care le are pentru hrana si monitorizarea activitatii cerebrale. Ce veste buna! Ma bucur mult si ma rog pentru voi. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| diana.ng wrote:Ma bucur! ai aflat ce este sau inca nu? si eu sunt bine, multumesc, bineinteles ca astept urmatorul control cu nerabdare  parca burtica mea a crescut de 2 zile destul de mult, saptamana trecuta abia se vedea
La ultima ecografie doctorul a spus ca “parca vede un cuc intre picioare” (asa s-a exprimat el si mi s-a parut amuzanta expresia) dar ca mai bine vedem data viitoare, adica doar la 18 saptamani. Ma bucur ca el considera ca totul e ok si ca nu e nevoie sa ma vada mai des dar imi placea sa vad bebele la 2 saptamani. Tu ai fetita sau baietel? Ma gandesc ca stii deja dar cred ca am ratat eu informatia. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Yna, felicitari pentru fetita voastra luptatoare! Sa mergeti curând acasa! Tinem pumnii! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Yna86 wrote:Va multumesc fetelor. In seara asta i au scos aparatul de respirat Daca totul este bine pana maine dimineata or sa mai scoata din firele care le are pentru hrana si monitorizarea activitatii cerebrale. Ma bucur Yna pentru tine si pentru fetita ta puternica. Mai putin si mergeti acasa cu bine si sanatoase. |
|

| Fetele durerile mele de care spuneam acum cateva zile is de la bazin, usor usor se pregateste corpul cred..acum simt si intepaturi si dureri sub burta cand merg si cand ma asez...sunt continue dar nu is contractii ca nu se intareste burta nimic... Voi nu resimtiti nimic de genul asta cele care sunteti deodata cu mine? |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Fluturash, la mine contractiile erau doar niste dureri menstruale, foarte usoare la inceput, si spre mediu/mari la sfarsitul travaliului. Mie nu mi s-a intarit niciodata burta, nici macar cand am nascut. Deci nu este obligatoriu ca la contractii sa ti se intareasca burtica. Verifica daca durerile sunt regulate, la acelas interval de timp. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| fluturash26 wrote:Fetele durerile mele de care spuneam acum cateva zile is de la bazin, usor usor se pregateste corpul cred..acum simt si intepaturi si dureri sub burta cand merg si cand ma asez...sunt continue dar nu is contractii ca nu se intareste burta nimic... Voi nu resimtiti nimic de genul asta cele care sunteti deodata cu mine?
Dureri sub burta si intepaturi simt si eu, doar ca mi se intareste si burta dupa efort, mers, facut treaba, dat din maini. Presiune jos nu simt... insa am observat ca a coborat burta, daca bag degetele sub stern simt un spatiu, gol, care pana acum nu era |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| ivoreth wrote:
La ultima ecografie doctorul a spus ca “parca vede un cuc intre picioare” (asa s-a exprimat el si mi s-a parut amuzanta expresia) dar ca mai bine vedem data viitoare, adica doar la 18 saptamani. Ma bucur ca el considera ca totul e ok si ca nu e nevoie sa ma vada mai des dar imi placea sa vad bebele la 2 saptamani. Tu ai fetita sau baietel? Ma gandesc ca stii deja dar cred ca am ratat eu informatia.
la mine 80% e fetita asa mi-ar placea si mie sa merg, tot la 2 sapt, dar dupa eco de la 12 sapt a zis ca ma va chema 1 data pe luna si se tine de cuvant sarcina usoara in continuare si sa ne tinem puiutii sanatosi in brate!
Yna, ma bucur mult ca e mai bine! Doamne ajuta! |
|

| Alle.p wrote:Fluturash, la mine contractiile erau doar niste dureri menstruale, foarte usoare la inceput, si spre mediu/mari la sfarsitul travaliului. Mie nu mi s-a intarit niciodata burta, nici macar cand am nascut. Deci nu este obligatoriu ca la contractii sa ti se intareasca burtica. Verifica daca durerile sunt regulate, la acelas interval de timp. Contractii nu sunt sigur... Sunt niste dureri, intepaturi continui cand merg, ma intorc pe o parte, ma misc etc..vroiam sa stiu daca mai simte si altcineva asa ca am vazut ca nimeni nu spune de ele..zic si eu ca se pregateste corpul incet incet.. Bebe misca e ok.. In afara de asta nimic...dar e bine de stiut ce ai zis tu.. |
|

| GeorgianaB wrote:
Dureri sub burta si intepaturi simt si eu, doar ca mi se intareste si burta dupa efort, mers, facut treaba, dat din maini. Presiune jos nu simt... insa am observat ca a coborat burta, daca bag degetele sub stern simt un spatiu, gol, care pana acum nu era
Exact, doar ca la mine nu a coborat burtica ca tot o urmaresc si eu.. De ieri tot simt asa, si azi is dureri si mai tari, mai ales cand merg..sper sa nu am surprize sa vina bebelina prea devreme ca mai trebuie cel putin doua saptamani sa stea sa faca ea 37... sper sa fie trecatoare durerile astea sau poate asa or fi normale pe sfarsit.. |
|

| fluturash26 wrote:Exact, doar ca la mine nu a coborat burtica ca tot o urmaresc si eu.. De ieri tot simt asa, si azi is dureri si mai tari, mai ales cand merg..sper sa nu am surprize sa vina bebelina prea devreme ca mai trebuie cel putin doua saptamani sa stea sa faca ea 37...  sper sa fie trecatoare durerile astea sau poate asa or fi normale pe sfarsit..
Sunt dureri de ligamente, atata timp cat nu sunt insotite de presiune mare jos, secretii cu sange, dureri regulate, constante nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Eu observ cand obosesc si iau pauze, azi de exemplu am calcat hainutele si de la invartit, aplecat m-am resimtit si am facut imediat pauza. Sper sa prind controlul de pe 3, am devenit mai paranoica de cand stau acasa chiar daca imi fac de treaba |
|

| GeorgianaB wrote:Sunt dureri de ligamente, atata timp cat nu sunt insotite de presiune mare jos, secretii cu sange, dureri regulate, constante nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Eu observ cand obosesc si iau pauze, azi de exemplu am calcat hainutele si de la invartit, aplecat m-am resimtit si am facut imediat pauza. Sper sa prind controlul de pe 3, am devenit mai paranoica de cand stau acasa chiar daca imi fac de treaba Da..si eu ma gandesc daca voi mai prinde controlul de pe 2, am u o zi inaintea ta...doar ca tu ai zis ca bebelina ta ecografic e mai mare...a mea e mai mica.. am mai multe sanse ca tine sa il prind...dar te poate lua si prin surprindere evenimentul nu ai de unde sti.. Tu esti cu cezariana parca nu? Am uitat Bun bun ca te-ai apucat de trebusoara, de pregatit pentu bebe.. |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| fluturash26 wrote:Exact, doar ca la mine nu a coborat burtica ca tot o urmaresc si eu.. De ieri tot simt asa, si azi is dureri si mai tari, mai ales cand merg..sper sa nu am surprize sa vina bebelina prea devreme ca mai trebuie cel putin doua saptamani sa stea sa faca ea 37...  sper sa fie trecatoare durerile astea sau poate asa or fi normale pe sfarsit.. Sunt normale, daca ai face ecografie ai vedea ca tine de pozitia bebelinei, asa mai am si eu uneori, nici nu pot merge de durere, daca nu ai contractii stai linistita
Am fost si noi astazi la control, bebelina este cu 2 zile in urma ecografic si are 2100g Urmatorul control il am peste 3 saptamani, imi este putin frica pentru ca atunci voi avea 36 de saptamani, sper sa stea cuminte fetita Am discutat despre nastere, a inceput sa rada cand i-am zis ca vreau cezariana, a zis ca era sigura :)) I-am zis ca vreau la arcadia si a spus ca ma programeaza cat mai apoape de 40 de saptamani si la umatorul control stabilim data exacta, acum a zis ca va fi in jur de 30 octombrie - 1 noiembrie Abia astept sa treaca timpul mai repede |
|

| fluturash26 wrote:Da..si eu ma gandesc daca voi mai prinde controlul de pe 2, am u o zi inaintea ta...doar ca tu ai zis ca bebelina ta ecografic e mai mare...a mea e mai mica.. am mai multe sanse ca tine sa il prind...dar te poate lua si prin surprindere evenimentul nu ai de unde sti.. Tu esti cu cezariana parca nu? Am uitat Bun bun ca te-ai apucat de trebusoara, de pregatit pentu bebe..
Al meu are ecografic 36sapt azi si as avea termen dupa UCM pe 13.10, astea sunt variabile, ei vin cand vor :)) Eu mi-as dori foarte tare sa nasc natural daca se poate, am stabilit cu medicul ca nu vreau sa risc, nasc cum este mai sanatos pt cel mic, stiu care sunt riscurile nasterii naturale si nu vreau sa se rasfranga asupra copilului. Imi este mult mai frica de cezariana, de ideea de operatie, decat de un travaliu care se uita apoi |
|
|