Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| GeorgianaB wrote:Clar are personalitate, nu ar fi de mirare sa nu ajungi sa iti induca nasterea si sa vina cand vrea ea pana pe 29
Imi doresc sa vina cand vrea ea, sa nu trebuiasca sa imi induca nasterea. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 96
| Alle.p wrote:Yna, cum se simte micuta? Astazi este un pic mai bine dar medicii inca nu ne pot spune motivul problemelor. Vor sa i faca si un RMN dar asteapta sa i scoata aparatul care o ajuta sa respire. Cu ajutorul lui dumnezeu speram ca totul va fi bine si micuta noastra va trece peste hopul asta |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| oanatm wrote:Are personalitate. Stie cat e de asteptata si d-aia isi permite sa se alinte asa
multa bafta si sa vina pitica cat mai repede
mi am facut niste poze cu burtica mea, mi se pare cam marisoara pt cele 13 saptamnai ale mele,voi ce ziceti?
LAURA0202 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetelor, eu am un abonament de la serviciu pentru Arcadia( retea privata) cu cateva analize pe care le pot face gratuit o singura data pe an. Aveti idee daca in locul meu ar putea merge si sotul sa faca ce ar fi inclus sau is doar pentru mine? Sotul vrea sa isi faca niste analize care ar costa putin in afara de cele generale, si eu le am incluse si as vrea sa stiu daca le poate face de la mine daca eu nu am beneficiat de ele.. mii rusine sa sun sa intreb. am zis poate aveti voi idee.. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Yna86 wrote:Astazi este un pic mai bine dar medicii inca nu ne pot spune motivul problemelor. Vor sa i faca si un RMN dar asteapta sa i scoata aparatul care o ajuta sa respire. Cu ajutorul lui dumnezeu speram ca totul va fi bine si micuta noastra va trece peste hopul asta Ma rog la Doamne Doamne pt micuta Karina Stiu prin ce treci acum si singurul sfat pe care ti-l pot da este sa te rogi mult. Astept cu sufletul la gura vesti. Multa putere draga mea. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Yna86 wrote:Astazi este un pic mai bine dar medicii inca nu ne pot spune motivul problemelor. Vor sa i faca si un RMN dar asteapta sa i scoata aparatul care o ajuta sa respire. Cu ajutorul lui dumnezeu speram ca totul va fi bine si micuta noastra va trece peste hopul asta
Doamne ajuta sa se refaca repede ?i sa o lua?i curând acasa! Ma rog pentru voi! |
|
| Alle.p wrote:Ma rog la Doamne Doamne pt micuta Karina Stiu prin ce treci acum si singurul sfat pe care ti-l pot da este sa te rogi mult. Astept cu sufletul la gura vesti. Multa putere draga mea. Mul?umesc mult |
|
| AndreeaCD wrote:
Doamne ajuta sa se refaca repede ?i sa o lua?i curând acasa! Ma rog pentru voi!
Multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| fluturash26 wrote:Fetelor, eu am un abonament de la serviciu pentru Arcadia( retea privata) cu cateva analize pe care le pot face gratuit o singura data pe an. Aveti idee daca in locul meu ar putea merge si sotul sa faca ce ar fi inclus sau is doar pentru mine? Sotul vrea sa isi faca niste analize care ar costa putin in afara de cele generale, si eu le am incluse si as vrea sa stiu daca le poate face de la mine daca eu nu am beneficiat de ele..  mii rusine sa sun sa intreb. am zis poate aveti voi idee..
Nu cred ca poate, is nominale si nu conteaza ca e sot sau ca nu sunt consumate deja.. nu or sa accepte, eu asa cred. E posibil ca firma ta sa plateasca pe ele decontand cand le folosesti, deci sigur ar deconta doar le ale tale.. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreea06 wrote:
Nu cred ca poate, is nominale si nu conteaza ca e sot sau ca nu sunt consumate deja.. nu or sa accepte, eu asa cred. E posibil ca firma ta sa plateasca pe ele decontand cand le folosesti, deci sigur ar deconta doar le ale tale..
Da, ai dreptate ma gandeam si eu dar am zis poate a incercat cineva...merci! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Yna86 wrote:Astazi este un pic mai bine dar medicii inca nu ne pot spune motivul problemelor. Vor sa i faca si un RMN dar asteapta sa i scoata aparatul care o ajuta sa respire. Cu ajutorul lui dumnezeu speram ca totul va fi bine si micuta noastra va trece peste hopul asta
Doamne Doamne , o sa ti ajute minunea- sigur. trebe sa fi tare si sa ti pui toate sperantele in El si veti trece si peste incercarea asta |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Yna86 wrote:Astazi este un pic mai bine dar medicii inca nu ne pot spune motivul problemelor. Vor sa i faca si un RMN dar asteapta sa i scoata aparatul care o ajuta sa respire. Cu ajutorul lui dumnezeu speram ca totul va fi bine si micuta noastra va trece peste hopul asta Yna, o sa ma rog pt voi, doamne ajuta sa fie bine micuta !!! |
|
| Va multumesc fetelor. In seara asta i au scos aparatul de respirat Daca totul este bine pana maine dimineata or sa mai scoata din firele care le are pentru hrana si monitorizarea activitatii cerebrale.
|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Yna, ma bucur ca evolutia Karinei este spre bine Sa ne ti la curent |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Yna86 wrote:Va multumesc fetelor. In seara asta i au scos aparatul de respirat Daca totul este bine pana maine dimineata or sa mai scoata din firele care le are pentru hrana si monitorizarea activitatii cerebrale.
Ma bucur ca este mai bine pitica ta. Ai incredere ca Doamne Doamne e langa ea si va trece cu bine peste hopul asta. |
|
|