Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| medusa wrote:Fetelor voi cum a?i facut analiza la glicemie?mie mi-a spus cineva ca trebuie sa merg cu trimitere la ambulator ?i ca î?i da sa bei ceva si stai pe acolo câteva ore..?ti?i ceva de asta?
Eu o s o fac saptamana viitoare. Iti iau sange, bei glucoza si iti mai iau sange dupa o ora. Eu tot in spital o voi face si ma voi duce cu trimitere. Mi e cam scarba de glucoza aia, sper sa reactionez ok.. |
|

Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Buna fetelor, in caz de raceala, ce se poate lua? Paracetamolul este ok ? Am febra, de aseara m-a luat dar nu am luat in seama pana acum, m-a luat mai tare si chiar nu ma simt bine deloc.. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| diana.ng wrote:woaii ce tare  cum te simti, cum esti? Sunt bine, multumesc de intrebare. Pana pe la 8 saptamani am avut un hematom destul de mare in uter dar care in urma sfaturilor hematologului s-a retras si acum totul progreseaza ok asa ca sunt si eu putin mai linistita si incep sa ma bucur de sarcina. Tu cum esti? BabyGimi multumesc de sfaturi. Asa am crezut si eu initial, ca e Braxton-Hicks dar nu era deloc contractat uterul si cand am schimbat pozitia s-a dus. Deci cel mai probabil ca era bebe acolo |
|

Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Cata123 wrote:Buna fetelor, in caz de raceala, ce se poate lua? Paracetamolul este ok ? Am febra, de aseara m-a luat dar nu am luat in seama pana acum, m-a luat mai tare si chiar nu ma simt bine deloc..
Buna, Cata! Ai voie paracetamol simplu 3 pe zi, vitamina C ?i baga lichide multe sa scazi febra! Multa sanatate!
P.S.: Și suna și doctorul sa știe. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Yna, cum se simte micuta? |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Cata123 wrote:Buna fetelor, in caz de raceala, ce se poate lua? Paracetamolul este ok ? Am febra, de aseara m-a luat dar nu am luat in seama pana acum, m-a luat mai tare si chiar nu ma simt bine deloc.. Poti lua paracetamol simplu, mie mi-a zis sa iau cand am peste 39 de grade :( Insanatosire grabnica :* |
|

| Oana, asteptam vesti de la control, sa ne spui ce face micuta ta :* |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Cata123 wrote:Buna fetelor, in caz de raceala, ce se poate lua? Paracetamolul este ok ? Am febra, de aseara m-a luat dar nu am luat in seama pana acum, m-a luat mai tare si chiar nu ma simt bine deloc..
Paracetamol cum au zis fetele si vitamina C dar din lamaie cu miere. Cand simteam ca ma ia raceala storceam o lamaie, o lingurita de miere si o cescuta de apa, de doua ori pe zi. Pe mine m-a ajutat. Am luat si niste naturiste, homeogene9, sunt niste pastilute pe csre le luam din doua in doua ore, astfel am fentat raceala. Ai grija pt ca vei prinde perioada virozelor. Multa sanatate ! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AlexandraRr wrote:Oana, asteptam vesti de la control, sa ne spui ce face micuta ta :*
Tocmai ce am iesit de la control...fetita mea e foarte bine ,ii place prea tare in burtica,are 3400 g. Se pare ca inca nu vrea sa vina,nune coborata suficient. Daca nu vine de bunavoie,pe 29 imi provoaca nasterea. |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| ivoreth wrote: Sunt bine, multumesc de intrebare. Pana pe la 8 saptamani am avut un hematom destul de mare in uter dar care in urma sfaturilor hematologului s-a retras si acum totul progreseaza ok asa ca sunt si eu putin mai linistita si incep sa ma bucur de sarcina. Tu cum esti? BabyGimi multumesc de sfaturi. Asa am crezut si eu initial, ca e Braxton-Hicks dar nu era deloc contractat uterul si cand am schimbat pozitia s-a dus. Deci cel mai probabil ca era bebe acolo
si eu am patit aseara asa. Cum ma intindeam in pat simteam in partea stanga ca e tare burta ma ridicam si revenea iara ma intindeam iara era tare. Tot in acelasi loc. Nu m-a durat sau sa simt vreo jena numa ca e tare. |
|

| oanatm wrote:
Tocmai ce am iesit de la control...fetita mea e foarte bine ,ii place prea tare in burtica,are 3400 g. Se pare ca inca nu vrea sa vina,nune coborata suficient. Daca nu vine de bunavoie,pe 29 imi provoaca nasterea.
Ma bucur ca sunteti bine amandoua, scumpa de ea ce emotii va da :* |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AlexandraRr wrote: Ma bucur ca sunteti bine amandoua, scumpa de ea ce emotii va da :*
Are personalitate. Stie cat e de asteptata si d-aia isi permite sa se alinte asa |
|

| ivoreth wrote: Sunt bine, multumesc de intrebare. Pana pe la 8 saptamani am avut un hematom destul de mare in uter dar care in urma sfaturilor hematologului s-a retras si acum totul progreseaza ok asa ca sunt si eu putin mai linistita si incep sa ma bucur de sarcina. Tu cum esti? BabyGimi multumesc de sfaturi. Asa am crezut si eu initial, ca e Braxton-Hicks dar nu era deloc contractat uterul si cand am schimbat pozitia s-a dus. Deci cel mai probabil ca era bebe acolo
Si eu aveam burta mai tare intr-o parte, medicul mi-a zis ca acolo sta bebe. La contractiile braxton burta este tare in intregime, stiu pt ca asta experimentez de doua saptamani |
|

| oanatm wrote:Are personalitate. Stie cat e de asteptata si d-aia isi permite sa se alinte asa
Clar are personalitate, nu ar fi de mirare sa nu ajungi sa iti induca nasterea si sa vina cand vrea ea pana pe 29 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| ivoreth wrote: Sunt bine, multumesc de intrebare. Pana pe la 8 saptamani am avut un hematom destul de mare in uter dar care in urma sfaturilor hematologului s-a retras si acum totul progreseaza ok asa ca sunt si eu putin mai linistita si incep sa ma bucur de sarcina. Tu cum esti?
Ma bucur! ai aflat ce este sau inca nu? si eu sunt bine, multumesc, bineinteles ca astept urmatorul control cu nerabdare parca burtica mea a crescut de 2 zile destul de mult, saptamana trecuta abia se vedea |
|
|