Gravidutele noastre dragi - 46
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Thursday, September 20, 2018 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
GeorgianaB wrote:

Al meu are ecografic 36sapt azi si as avea termen dupa UCM pe 13.10, astea sunt variabile, ei vin cand vor :))
Eu mi-as dori foarte tare sa nasc natural daca se poate, am stabilit cu medicul ca nu vreau sa risc, nasc cum este mai sanatos pt cel mic, stiu care sunt riscurile nasterii naturale si nu vreau sa se rasfranga asupra copilului.
Imi este mult mai frica de cezariana, de ideea de operatie, decat de un travaliu care se uita apoi ras

Cheek Kiss sa sti ca ai dreptate cu frica de operatie... eu fiind trecuta prin atatea chestii urate, pe o parte ma gandeam la cezariana dar pe aialalta nu prea, adica incerc sa mi imaginez, sper macar sa nu fie mai mari durerile ca atunci cand mi or rupt mana de doua ori pe viu, eu zic ca mi or rupta dar ei,saracii, doctorii,isi faceau doar meseria,incercau sa mi puna oasele la loc la incheietura mainii mele-stanga. poate n or fi asa de tari si travaliul asa de lung dar pana atunci mai am timp , pana la anul, si oricum, voi face exact ce spune dr ca i mai bine pt bobita mea .
Alexandra, multa bafta si tie, fie ca va fi cezariana fie ca va fi normal Hands va fi bine si dupa aceea vom uita cand ne vom tine minunea n brateCheek Kiss Gossip
fluturash26
Scris: Thursday, September 20, 2018 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
AlexandraRr wrote:

Sunt normale, daca ai face ecografie ai vedea ca tine de pozitia bebelinei, asa mai am si eu uneori, nici nu pot merge de durere, daca nu ai contractii stai linistita Cheek Kiss

Am fost si noi astazi la control, bebelina este cu 2 zile in urma ecografic si are 2100g coeur Urmatorul control il am peste 3 saptamani, imi este putin frica pentru ca atunci voi avea 36 de saptamani, sper sa stea cuminte fetita Hands Am discutat despre nastere, a inceput sa rada cand i-am zis ca vreau cezariana, a zis ca era sigura :)) I-am zis ca vreau la arcadia si a spus ca ma programeaza cat mai apoape de 40 de saptamani si la umatorul control stabilim data exacta, acum a zis ca va fi in jur de 30 octombrie - 1 noiembrie topai Abia astept sa treaca timpul mai repede majoreta

Da, probabil si asta sa fie..
A crescut binisor, e maricica, totul e bine nu? ajungi cu bine la 36 saptamani nu iti fie frica...uite si noi am trecut majoritatea de 36..:D bine ca sunt si exceptii dar poate nu vei fi printre ele, si va fi cumintica bubulina.
Ah iauzi:D e bine ca ati stabilit si cu nasterea si ca ai vorbit din timp sa stie exact.
fluturash26
Scris: Thursday, September 20, 2018 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
GeorgianaB wrote:

Al meu are ecografic 36sapt azi si as avea termen dupa UCM pe 13.10, astea sunt variabile, ei vin cand vor :))
Eu mi-as dori foarte tare sa nasc natural daca se poate, am stabilit cu medicul ca nu vreau sa risc, nasc cum este mai sanatos pt cel mic, stiu care sunt riscurile nasterii naturale si nu vreau sa se rasfranga asupra copilului.
Imi este mult mai frica de cezariana, de ideea de operatie, decat de un travaliu care se uita apoi ras

E mai maricel :D ai termenul inaintea mea...eu am pe 24 oct Lol e ceva diferenta. Poate se va putea natural, daca nu stii cum e, binele copilului e in fata fricilor noastre...si eu la fel vreau dar vom vedea atunci cum decurg lucrurile..ras
diana.ng
Scris: Thursday, September 20, 2018 7:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
AlexandraRr wrote:

Am fost si noi astazi la control, bebelina este cu 2 zile in urma ecografic si are 2100g coeur Urmatorul control il am peste 3 saptamani, imi este putin frica pentru ca atunci voi avea 36 de saptamani, sper sa stea cuminte fetita Hands Am discutat despre nastere, a inceput sa rada cand i-am zis ca vreau cezariana, a zis ca era sigura :)) I-am zis ca vreau la arcadia si a spus ca ma programeaza cat mai apoape de 40 de saptamani si la umatorul control stabilim data exacta, acum a zis ca va fi in jur de 30 octombrie - 1 noiembrie topai Abia astept sa treaca timpul mai repede majoreta

Doamne ajuta sa stea la termen, bine ca e totul in grafic pana acum!Cheek Kiss vai fetelor ca imediat ramanem singurele noi, incepatoarele ras grup Crazy
GeorgianaB
Scris: Thursday, September 20, 2018 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Eu inca sunt confuza in legatura cu termenul asta :))
Am un DPN clinic, dupa ultima menstruatie 13.10 si un DPN ecografic 19.10.
Bineinteles ca poate sa depasesca si termenul, dar eu nu stiu cum voi rezista fizic pt ca nu dorm, obosesc repede si nu pot sta mult locului... ma mai apuca si o foame nebuna, trebuie sa mananc des altfel ma roade stomacul pale
Andreea06
Scris: Thursday, September 20, 2018 7:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.