Gravidutele noastre dragi - 46
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ivoreth
Scris: Tuesday, September 18, 2018 4:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Yna86 wrote:

Sincer nu stiu ce s a intamplat am început sa o simt din ce in ce mai putin si am decis sa venim la spital si bine am facut. Momentan micuta mea nu se simte bine, nu mai poate respira singura si ii vor face mai multe investigatiiplans

Multa sanatate micutei tale! Si asteptam vesti bune.
Bella_Tm
Scris: Tuesday, September 18, 2018 4:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
ivoreth wrote:

Si eu am 13 saptamani si se vede foarte bine burtica. La prima sarcina cred ca se vedea asa pe la 20 de saptamani dar acum aveam un pic de burtica de dinainte si totul e impins in sus si in fata asa ca par mult mai gravida decat sunt. Aaa, si pe langa asta azi dimineata toata burta era intr-o parte, ceea ce nici nu credeam ca se poate asa devreme. M-am distrat maxim. Incerc sa atasez poza, sper sa reusesc
https://m.imgur.com/a/7m8Mieq

wow ce tare love nici eu nu as fi crezut. Am mai citit despre mamici care ziceau ca pe la 13 sapt au simtit bebelusul si la fel, mi se parea ireal Love
Yna86
Scris: Tuesday, September 18, 2018 4:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2017
GeorgianaB wrote:

Multa sanatate, Yna ! Micuta ta sigur va fi bine, trebuie, ai rabdare si incredere ! Va tin pumnii stransi si ma rog sa fie totul bine pentru voi computerlove

Multumesc frumos.Doamne ajuta sa fie totul bine.Hands
Yna86
Scris: Tuesday, September 18, 2018 4:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2017
Va multumesc fetelor pentru gandurile bune. pupici
Doamne ajuta sa fie totul bine.
LAURA0202
Scris: Tuesday, September 18, 2018 5:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Bella_Tm wrote:
Fetelor, cam de la cate saptamani burtica voastra a fost vizibila? Eu am abia 12 saptamani dar am burtica foarte mare, se cunoaste deja sarcina si inclusiv m-au intrebat diverse persoane daca sunt gravida. Am 1.76, vreo 74 kg si aveam si inainte putin de burtica, deci nu eram chiar plata. Stiu cam am si retentie de apa, ma simt si balonata.. dar parca totusi.. vineri am morfologia de trim 1 si o sa o intreb atunci pe dr mea daca burta mea e "normala" dar pana atunci eram chiar curioasa.. NuStiu

Cheek Kiss iubita, noi suntem la diferenta de o saptamana ras cu burtica , sa sti ca si eu ma cam intrebam acelasi lucru pt ca sincer ....mi se pare prea mare pt cele 13 saptamani care le am ras , eu eram si un pic mai plinuta, adica aveam putina burtica de a mea plus sunculita, colaceii, perinite de dragoste sau cum s o fi chemand pe romaneste Blushing
auzisem ca din luna a 4 a s ar vedea -fiind prima sarcina....nu mai imi place,nu mai ma simt bine sa iau pantaloni care ma strang la burtica-chiar nu vreau NuStiu Gossip
LAURA0202
Scris: Tuesday, September 18, 2018 5:27 PM
Nivel

Bella_Tm wrote:

da... si mie azi mi-a cedat cineva locul in autobuz Lol

newclap bravo Blushing
eu nu am avut ocazia sa mi se cedeze loc in autobuz Blushing inca
diana.ng
Scris: Tuesday, September 18, 2018 5:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
ivoreth wrote:

Si eu am 13 saptamani si se vede foarte bine burtica. La prima sarcina cred ca se vedea asa pe la 20 de saptamani dar acum aveam un pic de burtica de dinainte si totul e impins in sus si in fata asa ca par mult mai gravida decat sunt. Aaa, si pe langa asta azi dimineata toata burta era intr-o parte, ceea ce nici nu credeam ca se poate asa devreme. M-am distrat maxim. Incerc sa atasez poza, sper sa reusesc

woaii ce tare ras cum te simti, cum esti?
LAURA0202
Scris: Tuesday, September 18, 2018 5:28 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Bella,

Daca masori burtica cu un cm, de la buric in jos(pana unde se termina burtica) iti da in cm cu aprox cate saptamani aiAngelNot Vezi acolo daca iti da mai mult de 13 cm, daca nu...nu e mare deloc.
La mine a incept sa fie vizibila pe la 20s, dar eu am avut burtica mica pana am nascut. Vedem data viitoaretopai

Cheek Kiss Multumim de sfat draguto. azi, caut cm ul si chiar ma masor si eu -m ai facut curioasa Blushing DistanceKiss dar asta este, oricum o sa inceapa sa se vada si ii un motiv de mandrie computerlove
LAURA0202
Scris: Tuesday, September 18, 2018 5:31 PM
Nivel

ivoreth wrote:

Cheek Kiss ce burtica draguta Bravoo
trage pe stanga, nu pe dreapta cum era o vorba ras cand esti obosit , tragi pe dreapa=te pui la somn/odihna ras
BabyGimi
Scris: Tuesday, September 18, 2018 8:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
ivoreth wrote:

Yvoreth, ce ai tu aici inseamna contractii false, numite Braxton Hicks. Da o cautate pe Google sa vezi poze cu burtici ca a ta :)
Sa ai grija sa nu fie mai mult de 5 pe ora, atunci e de ingrijorat. Iar cand le ai, sa bei mai multa apa si sa schimbi pozitia in care stai, sa treaca. Prin trimestrul 3, inainte de nastere, vor incepe sa fie si putin dureroase.
Florentinna
Scris: Tuesday, September 18, 2018 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Fetelor mie burtica a inceput sa se vada cat de cat si sa fie mai rotunjoara can pe la 16 saptamani. Dar daca ma imbrac cu o bluza mai larguta nu se vede doar daca am ceva mulat pe mine. Eu chiar inainte sa fac testul aveam o burta parca de 5 luni asa de balonata eram si ala a cam si fost primul simptom inainte de testul pozitiv. Persoanele care stiu ca sunt gravida imi spun ca a inceput sa se vada dar pana acuma nu nu m-a intrebat nimeni dintre persoanele care nu stiu daca e burtica de bebeLol
Florentinna
Scris: Tuesday, September 18, 2018 9:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Yna86 wrote:
Va multumesc fetelor pentru gandurile bune. pupici
Doamne ajuta sa fie totul bine.
iIna, toate gandurile mele de bine se indreapta catre tine. computerlove Ai sa vezi ca bebelina o sa fie bineCheek Kiss
Dia_N
Scris: Tuesday, September 18, 2018 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
Georgiana.. Stiu ca mai am timp, dar am o perioada in care as cumpara tot ce vad. Cred ca m am abtinut pana acum cam mult si acum dau frau liber :)) In wk end am fost in Ikea si mi a zis mama ca i a fost frica ca o sa iau tot magazinul, asa imi sclipeau
ochii :))
Andreea, multumesc mult de lista. Haioasa rau ai fost cu pompa si caruciorul. Cand or sa invete ca noi avem dreptate? :))) Glumesc..

Yna, sanatate multa, ma gandesc la voi coeur

medusa
Scris: Tuesday, September 18, 2018 10:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/24/2017
Fetelor voi cum a?i facut analiza la glicemie?mie mi-a spus cineva ca trebuie sa merg cu trimitere la ambulator ?i ca î?i da sa bei ceva si stai pe acolo câteva ore..?ti?i ceva de asta?
Dia_N
Scris: Tuesday, September 18, 2018 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
Maria, sunteti ok?

Oana, chiar ca bebelina ta nu stie in ce zodie sa vina :)) Dar pare mai mult fecioara. Toate fecioarele pe care le stiu, pana nu se razgandesc de cateva ori, nu se simt bine :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.