Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi! 1. Gabita29

2. Mgeorgiana85

3. Andruu

4. Oanatm

5. Yna86
 6. Lolly

7. Fluturash26
8. Lyylyy

9. Nicole2018

10. Marina85

11. GeorgianaB

12. Andreea-Alexandra

13. AlexandraRr

14. Iulia_84

15. Luna48

16. AnneMarie95

17. Ratonita

18. Nadira

19. AndreeaCD

20. medusa

21. Dia_N

22. Elena7

23. Florentinna

24. Maria2013

25. Diana.ng

26. Nela

27. LAURA0202

28. Bella_tm
Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 20.08.2018 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Hehe, casuta noua! Cybele ?i Alexis au nascut. Tind sa cred ca si Alice Andreea. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bella_tm e si ea cu burtica! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Hehe! Avem casuta noua! Cred ca asta e ultima casuta aici la gravidutr |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Ce as vrea sa fiu si eu pe listuta voastra . Poate pe urmatoarea Sarcina usoara in continuare si bafta celor ce se apropie de ziua cea mare |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2017 Mesaje: 236
| Eu trebuie sa fiu pe listuta :p....haaaa. m am vazut! |
|

| Alle.p wrote:Ce as vrea sa fiu si eu pe listuta voastra  . Poate pe urmatoarea Sarcina usoara in continuare si bafta celor ce se apropie de ziua cea mare
|
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetele mi-a ajuns comamda de la bebetei...am toate produsele, is ok... Doar ca m-am uitat un pic la absorbantele post natale de la chicco ca mi-am comandat si mi se par imense...ce fel de chilotei merg la alea? Ca eu mi-am liat de unica folosinta si din aia plasa 2 buc... |
|

| fluturash26 wrote:Fetele mi-a ajuns comamda de la bebetei...am toate produsele, is ok... Doar ca m-am uitat un pic la absorbantele post natale de la chicco ca mi-am comandat si mi se par imense...ce fel de chilotei merg la alea? Ca eu mi-am liat de unica folosinta si din aia plasa 2 buc... Absorbantele postnatale sunt imense toate... La chilotei nu te pot ajuta, nu cred ca are legatura, fiecare cum prefera ori unica folosinta ori bumbac. Am discutat cu persoane ce nu le-au suportat pe cele de unica folosinta si au avut din bumbac tip boxeri. Eu am si, si..mi-am cumparat si tampoane postnatale si vata cu tifon sa le fac in caz ca nu e ok sau nu e de ajuns. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Tocmai ce am venit de la control. Totul e ok. Micuta a mai crescut, are 3200 de gr. acum. Mi s-a recomandat sa astept pana vineri si daca tot nu nasc sa ma internez pentru a declansa sarcina. Vedem acum. M-a cam chinuit la controlul pe.masa, dar na ce nu suportam noi? |
|

| Mgeorgiana85 wrote: Absorbantele postnatale sunt imense toate... La chilotei nu te pot ajuta, nu cred ca are legatura, fiecare cum prefera ori unica folosinta ori bumbac. Am discutat cu persoane ce nu le-au suportat pe cele de unica folosinta si au avut din bumbac tip boxeri. Eu am si, si..mi-am cumparat si tampoane postnatale si vata cu tifon sa le fac in caz ca nu e ok sau nu e de ajuns.
Da pai o sa imi iau si eu vata cu tifon si o sa fac la spital daca e nevoie.. Am luat de unica folosinta da is un pic cam stransi..ar trebui sa stea mai larguti cred nu? Ai idee? O sa imi cumpar si normali de bumbac ca sa am..si am mai luat unii din plasa care aia is ok... Na sper sa ma lase cu absorbantele alea imense sa nu mai fac vata cu tifon nici nu as sti sa fac... |
|

| Iauzi...ii place acolo deci pe vineri e termenul final... un pic mai aveti pana va cunoasteti in caz de nu vine mai devreme. |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Salutare gravidutele, Puteti sa ma ajutati si pe mine Cu o informatie? Are cineva mutatia MTHFR 677T? Voi aveti injectabil pt aceasta mutatie? V-am zis ca medicul a vrut sa opreasca injectabilul de la 12 sapt, zice Ca nu este necesar decat aspirina , am reusit sa o conving sa mai imi dea inca 12 sapt. , acum sub nicio forma nu vrea sa mai imi dea reteta, iar eu sunt disperata, dupa 3 sarcini pierdute am reusit sa ajung la 22 sapt avand injectabil. |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| . Super!!!! Mai putin si o sa vezi bebele. Nastere usoara iti doresc |
|

Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| fluturash26 wrote:Iauzi...ii place acolo  deci pe vineri e termenul final...  un pic mai aveti pana va cunoasteti in caz de nu vine mai devreme.
Da. Doamne ajuta! |
|
|