Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Koko si eu am avut pofta de pors de peste =Doamne si ce bun a fost ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| L ai facut deja? Ce harnica esti Am dat comanda de o ciorba de legume cu zeama de varza....nu mi mai place carnea Maine soseste si ciorbita de la bunica |
|
| Koko pofta buna la ciorbita ! Gravidutelor sa aveti o zi minunata ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Buna diminea?a dragi gravidute! Eu m-am trezit cu ni?te dureri de spate de Îmi vine sa mor si plus de asta simt nevoia de a merge la toaleta tot mai des. Luni am fost la întâlnirea lunara cu moasa si totul este bine. Bebelusa masoara exact cât trebuie in perioada asta. Am facut înca un test de infectie urinara si nu am. Valoarea zaharului in sange normala. Pana acum m-am ingrasat 6 kg in rest totul decurge normal, bebelina e foarte activa si moasa mi-a spus sa încep sa vorbesc cu ea Va doresc o zi minunata ! |
|
| Buna diminea?a dragi gravidute! Va doresc un week-end placut! Oana parca astăzi e ziua cea mare când vei afla ce ascunde burtica? |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si eu bantui pe aici - beau o cafelutza si trag de mine sa ma apuc de treaba! Aseara am stranutat si iar m-a durut pe sub burta de am zis ca mi-a sunat ceasul ! Noroc ca mi-a trecut repede! Oana stau cape ace - azi e ecografia nu? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana azi stii ce ascunde burtica???????wow abia astept sa zici ca e baiat |
|
| Nu azi ,ci sambata viitoare . Ana tu esti prima la eco pe 17 !Abia astept sa zici ca e ...fetita! Roxi tu cand mergi sa aflii ce ai in burtica? |
|
| Mama si eu ziceam ca azi e ziua cea mare Eu inca nu m-am programat dar cred ca o sa o fac luni! - va tzin la curent! |
|
| Of, am în?eles eu gre?it! Ana se pare ca tu e?ti prima care vei afla ce ascunde minunata burtica!
|
|
| Noi abia asteptam ziua de sambata o sa intram toti 3 la eco sa-l vedem pe bebelusul iubit . Atunci fac 4D si triplu test si sa reped niste analize .O sa fie o zi plina si scumpa iar. Va doresc o zi frumoas aasa cum este la noi cu soare si o stare de bine . Savurez un ness si trec la treaba . |
|
| Am uitat sa va spun ca am luat rezultatul la bitest si spunea ca e negatv - deci e bine , nu? |
|
| Deci marti va anunt ,numai sa nu-mi faca surpiza sa-mi zica ca e prea mica sarcina si nu imi poate zice,ca la ei ma pot astepta,ca de fapt trebuia sa-l fac la 19-21 de saptamani. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Si eu stateam cu inima la gura sa ne anunte Oana ce ascunde burtica. Ana,cred ca vei avea o fetita minunata .Na ca am zis o Fete dragi,sarcina usoara la toate.Va pup |
|
| Giulia de unde esti asa sigura?? |
|
|