Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Roxy felicitari!! Sa ai o sarcina cat mai usoara si o nastere la fel! Bulinutza tu urmezi mami de abia astept sa vad si eu poze cu bubulina ta!! Buli ce burtica finuta ai ma bucur ca sunteti bine ! Ingerash Ce bebe dragutz mai Petronella! Sarcina usoara in continuare! Pupici multi gravidutelor!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ingerash wrote:bulibuli,cauta ceva pentru rinichi la naturiste.Am simtit si eu astfel de dureri dupa infectia urinara,dar vad ca nu mai ma supara de cand consum suc si ceai din concentratul de coacaze recomandat de Misha.Multa sanatate si sarcina usoara
Am incercat dar degeaba, ieri intr-un final am ajuns la urgente la maternitate, dupa ce cateva zile am urinat numai cu sange si durerile au devenit insuportabile, insotite de greata, inapetenta, contractii si dureri de burta de nu ma puteam ridica din pat. Acum fac perfuzii cu antibiotic si spasmolititce, sper sa ma pun pe picioare. m-am cam speriat, dar la eco mi-a zis ca bibi e bine, asa ca incerc sa stau linistita... am negociat sa nu raman internata, imi pun eu perfuziile acasa, cu promisiunea solemna sa stau in pat!! pupici |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Irina - multumesc ! Fetelor ori am innebunit ori nici mult nu mai am! Am senzatia ca o sa imi vina CM! Parca simt intepaturi usoare pe sub burta! NE normal? Nu-mi mai aduc aminte daca asa ceva am simtit si la Mariuca Daca m-am grabit sa ma bucur? Doamne Buli ce nasol! Imi pare tare rau! Ai grija si stai in pat! Multa sanatate! Bine ca Bibi e bine! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buli, multa sanatate! Rox, de ce nu mergi la medic? Poate iti recomanda vreun tratament sau No-Spa, asta ca sa stai tu linistita. Hai, nu te gandi la toate prostiile! Pup si sarcina cat mai usoara! Petronella, bebe e deja un scump! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxy nu ma supara te rog si nu te mai gandi la ce nu trebuie . Buli off!ce rau imi pare ca ti-a fost atat de rau ,bine ca stai la tine casa si-ti faci tratamentul ca in spital e deprimant cel putin pentru mine. Multa sanatate si bebelusii sa cresca mare in burtica la fiecare graviduta. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli wrote:Am incercat dar degeaba, ieri intr-un final am ajuns la urgente la maternitate, dupa ce cateva zile am urinat numai cu sange si durerile au devenit insuportabile, insotite de greata, inapetenta, contractii si dureri de burta de nu ma puteam ridica din pat. Acum fac perfuzii cu antibiotic si spasmolititce, sper sa ma pun pe picioare. m-am cam speriat, dar la eco mi-a zis ca bibi e bine, asa ca incerc sa stau linistita... am negociat sa nu raman internata, imi pun eu perfuziile acasa, cu promisiunea solemna sa stau in pat!! pupici
Of multa sanatate si stai cuminte in pat!Pup
roxinthya,asta e semn de infectie urinara,mergi la medic neaparat.Multa sanatate |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor ... Am fost la doctor acum 2 zile si mi'a zis k am un bebe d 4 5 sapt si k ar avea 1cm ... Am mai intrebat p undeva dar nu mai gasesc unde cam c marime ar trebui sa aibe ? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Creatza felicitari pentru bebe din burtica! Sarcina usoara in continuare! Da si tu pe net cautare la sarcina pe saptamani si o sa gasesti! |
|
| Creatzaa wrote:Buna fetelor ... Am fost la doctor acum 2 zile si mi'a zis k am un bebe d 4 5 sapt si k ar avea 1cm ... Am mai intrebat p undeva dar nu mai gasesc unde cam c marime ar trebui sa aibe ?
Este in faza embrionara si trebuie sa aiba 5 mm acum =in sapt.4-5;in sapt.6-7=8 mm. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc si multumesc pt rasp... Am cautat si am gasit la fel.... Nu stiu c am inteles eu 1cm ... Poate nu am auzit eu bn. E totusi posibil sa fie Asa mare avand in vedere k eu am 183 si tatal are 2m 03? S'au nu are nicio leg? |
|
| Creatzaa, bine ai venit si sarcina cat mai usoara! Deocamdata nu cred sa aiba nicio legatura. Poate nici nu a masurat chiar la mm doctorul. Important e ca e acolo si creste si se dezvolta! Pupici! |
|
| Creatzaa,nu te mai stresa,bucura-te de sarcina fara a mai face comparatii |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Petronela,ce frumoase sunt pozele de la eco cu bebeii in burtica eu le pastre pe toate,sunt comori pentru mine
Buli,of,ce rau imi pare ca nu te simti bine snatate maxima,tie si lui bebe
Roxi,ai grija de voi,da?
Liz,trebuie sa modifici iar listuta |
|
| Mela, eu as schimba-o si in fiecare zi! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Aici vreau pe listuta.Imi fac de luni tiker! |
|