Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Tuesday, January 10, 2012 7:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Oana, Ana, ce fericire dau aceste miscari ale fatului in burtica! coeur dance

Burticute, sa aveti parte de sarcina usoara si sanatate multa! coeur computerlove
Ana
Scris: Tuesday, January 10, 2012 7:51 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Monicailoveyou
sweet angel
Scris: Tuesday, January 10, 2012 9:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
roxinthya eu am simtit ce descri tu, dr mi-a spus ca e normala durerea daca te misti brusc sau daca stranuti , e din cauza uterului care se mareste.
fetelor eu va urmaresc chiar daca nu scriu. va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi , sa fie cum va doriti , anabella -fata, roxinthia -baiat , oana - fata ca doar baiat airas
Petronella
Scris: Tuesday, January 10, 2012 9:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Roxi, Oana, Ana eu din câte vad la voi barza a venit la toate 3 o data! pupici va doresc sanatate si sa va bucurati de minunea din burtica si deabea a?tept sa aflu ce ascunde burticile voastre!
myha84
Scris: Wednesday, January 11, 2012 6:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Oana si eu l-am simtit pe bebe de la 3 luni, soacra-mea zicea ca e imposibil, dar eu stiu ce am simtit ,sigur a fost smecheria mica.
Roxi si eu am avut ceea ce zici tu si o prietena de-a mea la fel, ca ne tot intrebam una pe alta daca e normal.Probabil e cum zice Sweet Angel.
Petronella tu cum te mai simti?
Ana sa dea Domnul sa iti trebuiasca hainute roz pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, January 11, 2012 8:19 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Neata !
Aseara nu l-am mai simtit pe bebe oricat m-am concentrat .Am facut o amre greseala asera am baut o cana de lapte recisor si am avut niste crampe la stomac infioratoare -am luat 2No-spa si am adormit .Am norocul ca fac distinctia intre stomac si burtica unde-i bebe ca ma dati seama ce frica am tras iar.
Chestia este ca nu mi s-a mai intamplat asa de la lapte ,dar am descoperit si cauza si m-am invatat minte .
koko2008
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Aseara am vomat plans plans a ost groaznic. Dupa ce mi am revenit putin...iar...nu mai aveam ce voma plans plans am baut un ceai de musetel cu tei si m am culcat.Azi dimi am vomat iar ceaiul .....offff am o starecry cry Saptamana viitoate ajung la medic.
oanamaria
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:11 AM
Nivel

Kokolino imi pare rau ca ti-e asa de rau.Ai grija de tine ce sa zic ?Nu prea ai ce face ,dar o sa treaca si astea.computerlove
Ana
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:25 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Koko imi pare rau!uff

Oana nu te mai gandi atat de departe(adica numai la rau)DD vegheaza asupra bebelasului si asupra ta,doar stii nu?iloveyou

Miha sper sa trebuiasca sa cumpar de fetite,mai ales ca aici au intrat sconturiledance dance
oanamaria
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:57 AM
Nivel

Va pup gracvidute dragi!
Aseara cand crosetam l-am simtit asa de bine pe bebelusul meu iubit .coeur Am savurat fiecare moment!
roxinthya
Scris: Thursday, January 12, 2012 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Oana ce frumos yes yes yes
Si eu azi in sedintza cu rusii l-am simtit pe bebe yes yes yes
koko2008
Scris: Thursday, January 12, 2012 1:30 PM
Nivel

Hey dragelor ce faceti ? Cred ca din cauza constipatiei dau la boboci plus ca daca tusesc mi se intoarce stomacul imediat.Am vorbit azi cu dr meu computerlove si mi a zis sa nu mai pap compot ca i dulce si ma constipa.Sa pap muraturi ....varza acra ,salata de varza acra ras ma duc la butoi.
Abea astept saptamana viitoare sa ne vedem ,sa l vad si pe bebe. Mi e tare drag dr acesta...si la prima sarcina a fost ca un tata ,m a sfatuit ca pe copilul lui si m a certat cand a fost nevoie sic plus ca e disponibil la orice ora.computerlove
Oana te ai apucat de crosetat? Ti a venit cheful...poate iau si eu croseta cand va trece perioada asta .Te pup.pupici pupici
Petro,Ana, Buli computerlove
Roxi ....numai la intalnire nu ti a mai fost gandul , nu ? computerlove
Miha mai sunt 16 zile dance dance incepem galeria topai topai
myha84
Scris: Thursday, January 12, 2012 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Vai de capul meu ce emotii am pale .
oanamaria
Scris: Thursday, January 12, 2012 2:19 PM
Nivel

kOKO zeama de varza taie greata si te scoate la toaleta urgent ti-am mai spus odata .
Pai trebuie sa-i faci si tu lui bebe o paturica ceva asa ca atunci cand te vei simtii bine o sa-ti faca placere sa crosetezi.
Roxi ce fericire sa-ti simti voinicelul cum se misca ,am inceput sa constientizez ca sunt insarcinata mai mult de cand a inceput sa -l simt cum misca .coeur
koko2008
Scris: Thursday, January 12, 2012 4:21 PM
Nivel

Iubita te am crezut computerlove Oricum mi a facut placere sa discut cu medicul ,care imi povestea ca e pe hol si l aude toata lumeahohot hohot hohot hohot ras Si mi tot zicea de varza,varza,varzaras Azi am avut o pota nebuna de paste....si am papat cu spor sic Voi face probabil si o paturica angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.