Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,ai grija de tine.Ma bucur ca bebe e bine! Fetelor,eu v as spune la toate ce aveti dar momentan eu atat pot simti ca Oana va avea o fetita.E posibil sa ma insel dar vom afla in scurt timp! Eu credeam ca trec la voi luna asta dar nu cred.Ma doare rau burta si sanii.Saptamana asta ar trebui sa mi vina cred.Next time Myha nastere usoara.Sa ne tii la curent sa stim si noi cand vine bebe. Sarcina usoara la toate gravidutele de aici.Va citesc si ravnesc la un locusor aci |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Oana, iubita.ai grija de tine Buli zici tu ca i baiat? Am stari tare ciudate.Azi a venit bunica si topit carnea si am papat jumari sa nu ziceti voi ca nu s ciudata.Rosii nu dar jumari da... Ce ma deranjeaza e ca nu am tranzit bun ...din cauza cafelei...am renuntat la ea demult si acum Ce sa fac_ Exista cumve ceva naturist ?Un sfat va rog. Gravidute dulci Giulia te astept aici |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Denisa multumesc Giulia sa dea Domnul sa te alaturi burticilor cat mai curand, iti tin pumnii Koko mai bine ti-ai intreba medicul, nu lua nimic asa dupa ureche. Gravidutelor |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Miha ce putin mai ai ..nastere usoara |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sunt fericita ca analizele alea multe care le-am facut atunci si bitestul sunt toate bune ca mai stateam si cu stresul lor ,dar mi le-a citit toate dr.acum la tel .si e totul ok .Doamne iti multumesc! Fete dragi ce mult inseamna pentru mine ca -mi sunteti alaturi . Azi m-am odihnit toata ziua ,n-am facut mai nimic si am o groaza d etreburi,dar am preferat sa ma linistesc . Deci eu tot fetita Giulia draga ?!Sambata viitoare vom vedea ce este si abia astept . Pt burtica tare pietroi mi-a zis sa iau Uscosin supozitoare .Sper sa nu fie cazul. D-na mea dr .e o dulce disponibila la orice ora si daca-i la spital sau in consultatie ma suna ea dupa ,deci sunt norocoasa ca o am asa . |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| koko2008 wrote:Oana, iubita.ai grija de tine Buli zici tu ca i baiat?  Am stari tare ciudate.Azi a venit bunica si topit carnea si am papat jumari sa nu ziceti voi ca nu s ciudata.Rosii nu dar jumari da...  Ce ma deranjeaza e ca nu am tranzit bun ...din cauza cafelei...am renuntat la ea demult si acum  Ce sa fac_ Exista cumve ceva naturist ?Un sfat va rog. Gravidute dulci Giulia te astept aici
supozitoare cu glicerina dc nu iese si nu iese |
|

| kOKO la mine merge foparte bine o cescuta de zeama de varza,ca si eu renuntand la cafea m-am confruntat cu asta . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| la mine prunele uscate isi fac efectul imediat |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria,ai grija de tine repaos de la toate sa faci!
koko,iaurt natural,cereale cu lapte,prune uscate,caise uscate,stafide eu cu Ionut mancam multa carne,cu David peste
myha,asa simteam si eu.Sarcina usoara
Giulia,poate sunt dureri de implantare |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Offf,Ingerash,ce bine ar fi fost!Dar nu am inteles nimic luna asta.Din ziua a 11 de ciclu am avut scurgeri-sangerari pana sambata acum.Doua zile m au lasat si azi cred eu,mi a venit ciclu pe bune?!O sangerare puternica cu toate ca ciclu ar fi trebuit sa vina pe 15-16! Soata imi pleaca pe 14 deci...next time.Nu imi mai inteleg organismul asta,sincer!Ceva nu mai functioneaza corect .Macar o am pe Daria,cred ca daca ar fi fost asa la primul copil as fi fost la pamant acum
Da Oana,eu inca cred ca e fetita
Fete dragi va sunt alaturi si va doresc sarcina usoara! |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Ingerash Oana de ce ai renuntat la cafea? Eu am baut-o pe tot parcursul sarcinii fara probleme. |
|

| Neata ! Miha am renuntat la cafea din cauza ca-mi facea greata in primele 3 luni imi venea sa vomit numai la mirosul ei ,iar acum mi-e teama sa nu-l agite pe bebelus si am schimbat-o cu cafea decaf.,dar nu mi-o fac zilnic. L-am dus pe baietel la gradi si trebuie sa ma apuc de treaba ca e dezastru .O sa fac incet ce pot .
Am uitat s ava spun ca aseara l-am simtit pe bebe in burtica si sunt sigura 99%ca el ma inghiontea poc-poc in burtica.Doamne ce fericire ! Voi Ana,Roxi l-am simtit pe bebelus ? |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana - ai grija cu treaba asta si cu efortul Eu am zis mai de mult ca parca am simtit ceva insa nu sunt sigura ca este bebezaurul stiti ce mi se intampla frecvent ? daca ma ridic un pic mai brusc de pe canapea sau scaun mi se pune ca un carcel la nivelul muschilor burtii si trebuie sa stau cateva secunde pana pot sa ma ridic - voi ati patit asa ceva vreodata? - si au fost cateva dati cand m-a durut f tare in alta ordine de idei, ieri am fost in Auchan sa cumpar cateva chestii si am trecut pe langa raionul de bebelusi si ce credeti c-am facut ? am cumparat un set de 3 body-uri de bebe mic pe bleu. dar nu mai puteam sa ma dezlipesc de ele - nici eu nici Robert. scrie pe ele 56 cm dar mi s-au parut asa mici... oare or fi bune pentru bebe cand s-o naste? am innebunit nu-i asa? nici nu am implinit 4 luni de sarcina si eu m-am apucat de cumparaturi! |
|

| Si eu cand am fost la cumparaturi m-am uitat la hainute de bebelusi ,la biberoane si la patuturi,dar nu am cumparat nimic ,o sa cumpar cu o luna inainte .Dar ce dulci sunt mai ales hainutele de fetite si ce botosei de papusi . Roxi poate ai presimtit tu ca e bebe baietel de le-ai luat pe bleu.Eu haine nu mai cumpar ca am saci si chair daca-i fetita si-i dau un body bleu nu pateste nimic . Plus ca la Stefi am avut haine de toate culorile ,mai putin roz .
Roxi tu cand mergi la eco sa vezi ce ai in burtica ? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana ce senzatie placuta
l-am simtit si il simnt si eu cred ca de vreo saptamana
haine inca nu am inceput sa cumpar,intai sa vad ce am. |
|
|