Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Monday, January 9, 2012 2:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Oana,ai grija de tine.Ma bucur ca bebe e bine!
Fetelor,eu v as spune la toate ce aveti dar momentan eu atat pot simti ca Oana va avea o fetita.E posibil sa ma insel dar vom afla in scurt timp!
Eu credeam ca trec la voi luna asta dar nu cred.Ma doare rau burta si sanii.Saptamana asta ar trebui sa mi vina cred.Next timecry
Myha nastere usoara.Sa ne tii la curent sa stim si noi cand vine bebe.
Sarcina usoara la toate gravidutele de aici.Va citesc si ravnesc la un locusor aciangel
koko2008
Scris: Monday, January 9, 2012 2:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Oana, iubita.ai grija de tine computerlove
Buli zici tu ca i baiat? ras Am stari tare ciudate.Azi a venit bunica si topit carnea si am papat jumari sa nu ziceti voi ca nu s ciudata.Rosii nu dar jumari da...sic Ce ma deranjeaza e ca nu am tranzit bun ...din cauza cafelei...am renuntat la ea demult si acum plans plans plans Ce sa fac_ Exista cumve ceva naturist ?Un sfat va rog.
Gravidute dulci pupici
Giulia te astept aici computerlove campfire
myha84
Scris: Monday, January 9, 2012 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Denisa multumesc pupici
Giulia sa dea Domnul sa te alaturi burticilor cat mai curand, iti tin pumnii pupici
Koko mai bine ti-ai intreba medicul, nu lua nimic asa dupa ureche.
Gravidutelor pupici
koko2008
Scris: Monday, January 9, 2012 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Miha ce putin mai ai ..nastere usoara computerlove
oanamaria
Scris: Monday, January 9, 2012 5:13 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sunt fericita ca analizele alea multe care le-am facut atunci si bitestul sunt toate bune ca mai stateam si cu stresul lor ,dar mi le-a citit toate dr.acum la tel .si e totul ok .Doamne iti multumesc!
Fete dragi ce mult inseamna pentru mine ca -mi sunteti alaturi .computerlove Azi m-am odihnit toata ziua ,n-am facut mai nimic si am o groaza d etreburi,dar am preferat sa ma linistesc .
Deci eu tot fetita Giulia draga ?!Sambata viitoare vom vedea ce este si abia astept .
Pt burtica tare pietroi mi-a zis sa iau Uscosin supozitoare .Sper sa nu fie cazul.
D-na mea dr .e o dulce disponibila la orice ora si daca-i la spital sau in consultatie ma suna ea dupa ,deci sunt norocoasa ca o am asa .
alexandrabogdan
Scris: Monday, January 9, 2012 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
koko2008 wrote:
Oana, iubita.ai grija de tine computerlove
Buli zici tu ca i baiat? ras Am stari tare ciudate.Azi a venit bunica si topit carnea si am papat jumari sa nu ziceti voi ca nu s ciudata.Rosii nu dar jumari da...sic Ce ma deranjeaza e ca nu am tranzit bun ...din cauza cafelei...am renuntat la ea demult si acum plans plans plans Ce sa fac_ Exista cumve ceva naturist ?Un sfat va rog.
Gravidute dulci pupici
Giulia te astept aici computerlove campfire

supozitoare cu glicerina dc nu iese si nu iese
oanamaria
Scris: Monday, January 9, 2012 8:35 PM
Nivel

kOKO la mine merge foparte bine o cescuta de zeama de varza,ca si eu renuntand la cafea m-am confruntat cu asta .computerlove
bulibuli
Scris: Monday, January 9, 2012 8:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
la mine prunele uscate isi fac efectul imediat ras
ingerash
Scris: Monday, January 9, 2012 10:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
oanamaria,ai grija de tinecomputerlove repaos de la toate sa faci!

koko,iaurt natural,cereale cu lapte,prune uscate,caise uscate,stafidepupici eu cu Ionut mancam multa carne,cu David pesteras

myha,asa simteam si eu.Sarcina usoaracomputerlove

Giulia,poate sunt dureri de implantareras dance
giulia_mamik
Scris: Monday, January 9, 2012 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Offf,Ingerash,ce bine ar fi fost!Dar nu am inteles nimic luna asta.Din ziua a 11 de ciclu am avut scurgeri-sangerari pana sambata acum.Doua zile m au lasat si azi cred eu,mi a venit ciclu pe bune?!O sangerare puternica cu toate ca ciclu ar fi trebuit sa vina pe 15-16!plans Soata imi pleaca pe 14 deci...next time.Nu imi mai inteleg organismul asta,sincer!Ceva nu mai functioneaza corectcry .Macar o am pe Daria,cred ca daca ar fi fost asa la primul copil as fi fost la pamant acum uff

Da Oana,eu inca cred ca e fetitaras dance

Fete dragi va sunt alaturi si va doresc sarcina usoara!pupici computerlove
myha84
Scris: Tuesday, January 10, 2012 6:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Ingerash computerlove pupici
Oana de ce ai renuntat la cafea? Eu am baut-o pe tot parcursul sarcinii fara probleme.
oanamaria
Scris: Tuesday, January 10, 2012 8:13 AM
Nivel

Neata !
Miha am renuntat la cafea din cauza ca-mi facea greata in primele 3 luni imi venea sa vomit numai la mirosul ei ,iar acum mi-e teama sa nu-l agite pe bebelus si am schimbat-o cu cafea decaf.,dar nu mi-o fac zilnic.
L-am dus pe baietel la gradi si trebuie sa ma apuc de treaba ca e dezastru .O sa fac incet ce pot .

Am uitat s ava spun ca aseara l-am simtit pe bebe in burtica si sunt sigura 99%ca el ma inghiontea poc-poc in burtica.Doamne ce fericire !
Voi Ana,Roxi l-am simtit pe bebelus ?
roxinthya
Scris: Tuesday, January 10, 2012 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Oana - ai grija cu treaba asta si cu efortul bataus
Eu am zis mai de mult ca parca am simtit ceva insa nu sunt sigura ca este bebezaurul
stiti ce mi se intampla frecvent ? daca ma ridic un pic mai brusc de pe canapea sau scaun mi se pune ca un carcel la nivelul muschilor burtii si trebuie sa stau cateva secunde pana pot sa ma ridic - voi ati patit asa ceva vreodata? - si au fost cateva dati cand m-a durut f tare
in alta ordine de idei, ieri am fost in Auchan sa cumpar cateva chestii si am trecut pe langa raionul de bebelusi si ce credeti c-am facut ? am cumparat un set de 3 body-uri de bebe mic pe bleu.
dar nu mai puteam sa ma dezlipesc de ele - nici eu nici Robert. scrie pe ele 56 cm dar mi s-au parut asa mici... oare or fi bune pentru bebe cand s-o naste? am innebunit nu-i asa? nici nu am implinit 4 luni de sarcina si eu m-am apucat de cumparaturi! fool fool
oanamaria
Scris: Tuesday, January 10, 2012 12:07 PM
Nivel

Si eu cand am fost la cumparaturi m-am uitat la hainute de bebelusi ,la biberoane si la patuturi,dar nu am cumparat nimic ,o sa cumpar cu o luna inainte .Dar ce dulci sunt mai ales hainutele de fetite si ce botosei de papusi .love
Roxi poate ai presimtit tu ca e bebe baietel de le-ai luat pe bleu.Eu haine nu mai cumpar ca am saci si chair daca-i fetita si-i dau un body bleu nu pateste nimic .sic Plus ca la Stefi am avut haine de toate culorile ,mai putin roz .

Roxi tu cand mergi la eco sa vezi ce ai in burtica ?
Ana
Scris: Tuesday, January 10, 2012 5:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Oana ce senzatie placutacoeur coeur

l-am simtit si il simnt si eu cred ca de vreo saptamanahearts hearts

haine inca nu am inceput sa cumpar,intai sa vad ce am.dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.