Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana71
Scris: Saturday, December 3, 2011 8:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Oana computerlove computerlove computerlove ,a inceput sa se vada burticabounce bounce bounce !Esti o dulcepupici pupici pupici pupici
Petronella
Scris: Saturday, December 3, 2011 8:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Buna dimineata dragelor!
Eu m-am pricopsit cu o mica raceala, in rest sunt bine, acasa cu familia care ma rasfata din plin sic Va doresc un week-end placut!
roxinthya
Scris: Saturday, December 3, 2011 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
'neata fete dragi!
am ajuns si eu aseara in Ploiesti la mamica mea si sunt o rasfatata!
Am fost ieri la endocrinolog si tiroida mea era in ultima faza de rezistenta si mi-a dat tratament cu eutyrox - care nu se mai gasestecry dar m-am descurcat de o folie de la mama cumnatului meu pana vad ce strategie adopt cu acest medicament - caut inlocuitor sau poate il cumpar din strainatate...
Oana esti tare frumoasa si a inceput sa se vada si burtica pupici pupici Ma bucur ca ai terminat tratamentul - acum trebuie sa-ti repeti analizele , nu?
Petronela imi pare bine sa te cunosc! Ai grija cu raceala !pupici pupici
Ana - voi la urmatoarea ecografie o sa aflati si ce ascunde burtica , nu-i asa? Poate o sa fie rozzzz!! Ce bine ca ai o sarcina usoara! angel pupici pupici
Ingeras , Myha , Buli- voi cum sunteti?
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare !coeur
Ana
Scris: Saturday, December 3, 2011 9:27 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Petronela abia astept sa vad pozicitopai

Oana ce scumpica si dulce esti!iloveyou

Roxi da la urmatoarea ca asta prima nu stiu daca o fac ca nu am gasit loc liber.

va pup si va doresc sarcina usoara fetelor"!computerlove
giulia_mamik
Scris: Saturday, December 3, 2011 10:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Oana,ti am scris si la Frumoasa...ras .Esti o frumoasa si inca cred ca ai o fetita pe drumnewclap .Daca dau gres, sa ma batiras
Roxi,ce rau imi pare ca ai probleme cu glanda.Si ciudat ca nu ti a dat nici un semnal pana acum.Nici eu nu aveam probleme cu ganda si totusi la un control de rutina mi au gasit 6 noduli pe ea.Deci unele chestii pot evolua fara sa ne dea vreun semnal organismulbanghead banghead .Citesc si despre criza si lipsa acestui medicament de pe piata.Sper din tot sufletul sa se remedieze cat mai repede pupici computerlove
Ana,m ai intrebat in paginile din urma ce iti asunde burtica.Sincer nu stiu ce sa ti zic!Pfff,de ce nu ne ami pui o pozica cu tine?ras (ce smechera sunt,nu?ras sic dar chiar ne e dor sa te mai vedem pupici )
Petronella,baga niste ceaiuri calde repede.Nu lasa sa te puna la pat o raceala.Trebuie sa te bucuri la maxim de perioada asta petrecuta acasapupici
Sanatate va doresc fetelor si sarcina usoarapupici computerlove
Ana
Scris: Saturday, December 3, 2011 10:46 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Giulia am sa pun cand o sa am starea necesara,ok?computerlove
alexandrabogdan
Scris: Saturday, December 3, 2011 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
roxinthya wrote:
'neata fete dragi!
am ajuns si eu aseara in Ploiesti la mamica mea si sunt o rasfatata!
Am fost ieri la endocrinolog si tiroida mea era in ultima faza de rezistenta si mi-a dat tratament cu eutyrox - care nu se mai gasestecry dar m-am descurcat de o folie de la mama cumnatului meu pana vad ce strategie adopt cu acest medicament - caut inlocuitor sau poate il cumpar din strainatate...
Oana esti tare frumoasa si a inceput sa se vada si burtica pupici pupici Ma bucur ca ai terminat tratamentul - acum trebuie sa-ti repeti analizele , nu?
Petronela imi pare bine sa te cunosc! Ai grija cu raceala !pupici pupici
Ana - voi la urmatoarea ecografie o sa aflati si ce ascunde burtica , nu-i asa? Poate o sa fie rozzzz!! Ce bine ca ai o sarcina usoara! angel pupici pupici
Ingeras , Myha , Buli- voi cum sunteti?
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare !coeur

dc nu gasesti eutyrox (eu am gasit din prost noroc la catena) poti lua si L-thyroxin. e aceasi substanta. nu neglija.
oanamaria
Scris: Saturday, December 3, 2011 7:04 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Roxi -off!Sper sa faci rost de medicamentele necesare si-mi pare rau ca ai probleme cu glanda am crezut pana-n ultima clipa ca nu e nimic serios.Multa sanatate si bucura-te de rasfat!
Giulia nu te bat daca dai gres ca-mi esti draga si eu sunt fericita si daca-i baietel mai ales ca am experienta la baietei si daca e asa dulce ca Stefan o sa fiu topita dupa el.
Ana si mie mi-e dor sa te vad ,dar pana atunci ma bucur ca esti alaturi de noi .
Petronela ai grija de tine si bucura-te de statul acasa si de rasfat .
Si eu am probleme cu o tuse ,cu nasul infundat si cu usturimi in gat ,dar deja m-am obisnuit ca am asta de vreo saptamana .Nu e nimic grav ,doar sacaitor .O sa iau un Paracetamol,dar am asteptat sa termin cu antibioticul ca luam cam 10pastile pe zi si ma cam ustura stomacul.
Miha tu cum mai esti ?Te vad prin zona ,dar nu ne dai niciun semn.Te pup!
ingerash
Scris: Saturday, December 3, 2011 8:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
oanamaria,esti superbalove love multa sanatatepupici
bulibuli
Scris: Saturday, December 3, 2011 8:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
noi suntem bine, putin stresati si obositi dar in mare nu sunt probleme. iubitul meu mic e miscaret si jucaus manca-i-ar mami talpitele si falcutele lui dulci coeur am avut morfologia dupa cum am spus si la jurnal si totul e ok, bibi creste, e sanatos si frumusel foc coeur

va pup pe toate si asteptam noi gravidute in club, sa fie veselie mare aici dance dance
ingerash
Scris: Saturday, December 3, 2011 10:45 PM
Nivel

Cam asa arat(aratam pe 1 dec.cu contractii)...inca cateva zile si ma intalnesc cu Davidutzucoeur dance

Burtica de Davidutzucoeur coeur

bulinutza
Scris: Sunday, December 4, 2011 7:51 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Oana, sarcina usoara si asteptam sa vedem ce ascunde burtik! Hai mai fa pozici, sa vedem burtica mai bine...:018:

Ingerash...mai e un pic! Ce burtik frumoasa ai! Abia asteptam intalnirea cu Davidutzu!

Burtici dragi, sarcini usoare si fara probleme!computerlove
oanamaria
Scris: Sunday, December 4, 2011 9:14 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
O sa mai fac pozici peste ceva timp sa am ce va arata ca acum e micuta -ma tot umflu eu sa se vada mai bine.
Buli cel mai important e ca Bibi creste mare si sanatos ,dar trebuie sa ai grija si de tine si de starea ta psihica ca sa fie totul perfect.
Ingeras ce dulce e burtica ta si ce ma bucur ca ai pus poze .La voi a inceput numaratoarea inversa mai sunt atata de putine zile.
Eu m-am trezit cu o foame si am devorat o cana de cereale cu iaurt si acum va citesc ,apoi iesim la plimbare ca e asa de frumos afara si ieri nu am iesit ca am avut treaba si cand am terminat-o m-a luat somnul.hohot
ingerash
Scris: Sunday, December 4, 2011 10:24 AM
Nivel

bulinutza,da mai este putin si vedem dragalasul...nerabdator si el sa ne vada coeur O sa mai fac niste poze cu burtica.

oanamaria,sa faci niste poze de mai de aproape sa vad si eu burtica rotunjoaracomputerlove
koko2008
Scris: Sunday, December 4, 2011 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Gravidute sunt si azi printre voi...iau notite ras Va pup pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.