Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Neata Oana |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna fetele! Scuzati lipsa la apel insa ieri n-am avut retea pana pe la 15:00 iar acasa mi s-a stricat calculatorul.... - Oana multumesc pentru grija! Noi suntem bine - insa parca de vreo 2-3 zile am si eu niste greturi cat de cat mai puternice dimineata! De-aia inclin sa cred ca e baietel pt ca sunt diferite simptomele fata de data trecuta. Ingeras hai ca nu mai ai mult pana la marea intalnire! Si noi de-abia asteptam sa-l cunoastem pe micul neastamparat David Petronela - cum a fost la eco? Ana voi cand aflati ce ascunde burtica? va pup pe toate!
|
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Buna dragelor! Ecografia de astazi a iesit bine, totul este perfect si nu in ultimul rand voi fi mamica de fetita. Sotul este in culmea fericirii.. fetita este tot ce isi doreste. Va pup pe toate |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Petro,deci am avut dreptate nu ?Cum le nimeresc eu !Felicitari pt fetita!Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Petro,felicitari pentru burtica roz sarcina usoara in continuare!!!!
roxinthya,cam in 2 saptamani pup burtica |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Dragelor va multumesc pentru felicitari! Giulia sa stii ca ai avut dreptate. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Petro felicitari si tie si taticului fericit! Giulia iar ai avut dreptate?!Poate ai si la mine ! Eu am fost iar la aer la o plimare si e asa de placut afara.Acum am iar o serie de greturi ,dar le iubesc -asta inseamna ca bebe creste ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Petronela ce ma bucur ca ve-i avea fetita
Giulia daca tot le nimeresti tu ia zi si mie ceva
Oana cand nu ai greturi insemna ca bebe nu creste? ca eu sincer nu am nici urma de asa ceva |
|

| Mie mi-a iesit ureaplasma pozitiva si am tratament cu antibiuotic timp de 7zile .Sunt foarte suparata,ca am inteles ca infectia asta nu cedeaza asa usor si exista riscul de avort. Acum cu Dumnezeu inainte ! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Salut tuturor gravidutelor! Sa stiti ca va urmaresc cu interes si ma bucur sau ma intristez alaturi de voi, dupa trairile pe care le aveti...
Oana, nu-ti face griji prea multe! Asa cum ai spus si tu, cu Dumnezeu inainte! Ingeras, poate se razgandeste David si se intoarce cu capul in jos. Nu ti-au propus de la spital sa-l intoarca ei pe bb? Eu am refuzat atunci ca la mine era deja cam tarziu si sunt 50-50% sanse de reusita, dar mai pot aparea si alte complicatii. Daca nu, te vor programa pentru cezariana in curand. Oricum ar fi, amandoi sa fiti sanatosi!
Roxi, sa fie baietel daca asta va doriti! Multa sanatate si sarcina usoara!
Bulibuli, tu nu mai spui nimic? Pupici cu drag si voua!
Petronella, felicitari pentru burtica roz!
Ana, ma gandesc cu drag la voi si imi pare rau ca nu mai ai jurnal sa-ti mai vad si eu puii! Macar o poza cu tine si burtica pui?
Va imbratisez cu drag pe toate si imi cer iertare daca am omis pe cineva! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| misha wrote: Ingeras, poate se razgandeste David si se intoarce cu capul in jos. Nu ti-au propus de la spital sa-l intoarca ei pe bb? Eu am refuzat atunci ca la mine era deja cam tarziu si sunt 50-50% sanse de reusita, dar mai pot aparea si alte complicatii. Daca nu, te vor programa pentru cezariana in curand. Oricum ar fi, amandoi sa fiti sanatosi!
Cam greu Misha sa se intoarca,moasa si medicul mi-au spus acelasi lucru,este cu complicatii sa aplice metoda pentru ca am lichid amniotic redus si am programare pentru cezariana in 9 decembrie la ora 8.00 dimineata.Dar daca cumva se rupe apa sau sangerari,dilatatie...etc si bebe este tot in pelviana de urgenta ma baga in cezariana. Aseara la 11 si ceva din cauza ca era bebe agitat si la o miscare mai brusca ma durea zona pelvina si ligamentele ,am sunat moasa si ma chemat la spital pentru un test antistres,eco si verificare col.Bebe e bine,are 2.900 kg ,col inchis...nazdravanul se juca cu doctorul care mi-a facut eco el cauta sa vada daca se alimenteaza bine,daca placenta e in regula,cordonul ombilical sa nu fie in jurul gatului....iar nazdravanul mereu se intorcea,dadea lovituri Pe la 2 si ceva am ajuns acasa...off grijile astea ma poarta pe drumuri si tare nu-mi place sa calatoresc cu masina Doamne ajuta sa fie totul bine pana in 8 decembrie cand merg pentru analize pentru cezariana Inca 2 saptamani de "relax"in pat:211:
oanamaria,multa sanatate infectiile astea sunt tare pacatoase. |
|

| Eu mi-am inceput tratamentul si am o stare buna ,la mine infectia asta nu se manifesta nicicum asa ca sper sa-mi treaca repede. Sunt optimista ca de dimineata eram suparata rau si am sunat-o pe doctorita de 6ori si i-am pus o groaza de intrebari ,unele chiar stupide -gen daca antibioticul imi afecteaza sarcina-pai cum era sa-mi dea un antibiotic care sa-mi faca rau?! Va pup gravidute dragi si pe fetele care ne viziteaza! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Gravidute, va citesc mereu si acum mi-am facut si curaj sa va urez tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi, si la fiecare sa fie culoarea dorita in burtica! Oana, sanatate multa!TU vrei o burticuta roz, nu? Asa sa te ajute Dumnezeu Anabella, cred ca nu am apucat sa te felicit...asa ca te felicit acum! Si sa iti dea Dumnezeu fetita mult dorita Roxinthya...tu am uitat ce burticuta vrei, dar sa fie asa cum iti doresti...
Felicitari tuturor burticilor mici si mari si sarcini usoare! |
|

| Eu stare buna cu mici exceptii ca doar sunt insarcinata . Azi am fost la plimbare ca e o zi superba acum m-am adunat de pe starzi si sa ma odihnesc ca sunt obosita . Va pup si va astept la apel ! |
|

| Vad ca sunt singura pe aici . Ma termina oboseala ,as dormi continuu -dupa oara 12 nu mai sunt buna de nimic .Am norocul ca pot sa dorm ,dar ma scoate din sarite starea asta de somnolenta continua .Nu mai am chef de nimeni si nimic ,doar de somn. |
|
|
|