Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Dragelor si eu tot cu inima am ramas aici... parca imi pare rau ca n-am sa mai vin niciodata in clubul asta..ma apuca nostalgia de burtica...
Va pup cu drag pe toate si va doresc sa va bucurati din plin de perioada asta! Cred cu sinceritate ca e una ditre cele mai frumoase din viata unei femei!!
Anabela, ma bucur ca esti bine si iti doresc sarcina usoara...
Oana, e micutza sarcina si inca daca nu vezi burtica, parca nu exista...dar in curand va creste ea mare...
Irina, vad ca si tu bantui pe aici...Pe cand un jurnal de pui mic???
Ingeras, mai ai un picutz...
De Roxy stiti ceva???
Miriam, Koko, va asteptam aici...
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Buna dimineata dragelor! Eu astazi la ora 14.00 am intalnire cu moasa iar maine sunt programata la ecografie. Deci maine voi afla si sexul copilului. Ecografia ce trebuia sa o fac in 1 Decembrie o fac maine deoarece sambata am bilet spre Romania si voi ramane pana dupa sarbatori. Ana, Ingeras, Oana , Roxi va urez sarcina usoara si multa sanatate! Koko noi te asteptam oricand cu drag printre noi! Va pup pe toate si va doresc toate cele bune! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Neata gravidute |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Petro, sa ne spui si noua ce culoare are burtica!! Sa nu pleci si sa ne tii in suspans, da??? sarcina usoara si bebe sanatos!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Neata Koko! Eu cu o greata infioratoare si ma tine de vreo 2ore ,dar in rest am fost la piata ,mi-am facut plimbarea asa pe frigulet si acum ma apuc de gatit ! Am o stare buna -Doamne ajuta! Petronela abia astept sa ne spui ce sex are bebelusul tau ! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| De cand e Oana gravidutza, mai mereu intru pe-aici sa vad cum se mai simte si asa am prins drag de voi toate si de topicul asta. Deci...,in alta ordine de idei, daca ma vedeti pe-aici, sa nu va faceti alte ganduri ,sau Oana sa-ti treaca cumva prin cap sa ma inviti si pe mine pe-aici Pupacim burticutzele. |
|

| Lilisor lesin de ras ! Ce dulce esti! Pe tine te invit doar sa ne vezi cum evoluam ,cum ne mai simtim etc. Lilisor iti multumesc ca te intereseaza starea mea -deja ma simt mai bine ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor va pup!
Petro abia astept sa vad ce ascunde burtica ta!!!
Oana stari de bine iti doresc fara greata! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ieri am fost la moasa,ia ascultat inimioara,e bine,dar a speriat-o plimba aparatul pe burta iar Davidutzu ia tras un ghiont de sa speriat si ea si Mada care statea langa moasa atat a zis ca e foarte puternic in 6 decembrie mai merg la moasa.
oanamaria,sper sa treaca greturile cat mai repede,sunt neplacute
Petronella,abia astept sa aflu ce culoare are burtica ta
bulinutza,asa este si parca nu mai am rabdare
koko,barza e in drum spre tine
Ana,sarcina usoara
Liliana
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Davidutzu' tau este un razboinic adevarat inca dinainte de nastere! |
|

| aurishta wrote:Davidutzu' tau este un razboinic adevarat inca dinainte de nastere!
da si ce doare cand isi bate ritmul din picioruse pe ligamente si vezica mea...asta e unicat,nici cu capul in jos nu vrea sa stea ii place sa stea comod in fund...tati ia promis o muscatura de bucutze |
|

| Ingeras ai trimis o tu?
Sarcina usoara dragelor |
|

| Da,koko uite-o  |
|

| Sper sa ajunga pe frigul asta
Neata gravidute dragi. Noutati? |
|

| Neata !Noutatile mele sunt vechi-ma culc in greata ,ma trezesc in greata ! Mi-am facut plimbarea de dimineata si acum va citesc putin . Roxinthia lipseste de mult la apel ! |
|
|