Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Oana, te-am vazut ieri pe la o gramada de topicuri despre papa-bun se vede ca esti burticoasa chiar si fara ticker |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| bulibuli eu in Octombrie am facut prima echografie si aveam 14 saptamani si 2 zile . Acum am in jur de 17 saptamani si 4 zile, dar voi sti exact la urmatoarea ecografie in Decembrie. Si eu m-am mirat cum de il simt asa devreme, dar la o cautare pe internet despre sarcina pe saptamani am aflat ca pe la 17 saptamani poti simti miscarile bebelusului. In legatura cu baietelul din poza de la avatar... este crescut de mine si este ca si copilul meu. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna burticoaselor! Noi suntem bine, am vorbit si de medic - o sa merg la DR Cristian Peteu. Oana - eu nu prea am greturi - doar am avut la inceput ceva tentative dar nu am vomat niciodata. In schimb obosesc foarte repede - cand ajung acasa si intru pe usa imi bate inima de zici ca am alergat 5 kilometri - si mai am ameteli - insa iau tardiferon cu acid folic ( asa dupa ureche pt ca oricum stiam ca am o usoara anemie) Am inteles ca si de la utrogestan pot fi ametelile si somnolenta. Astept acum rezultatele la analize ca sa ma dumiresc ce se intampla desi am mai facut un set acum vreo 3 luni si erau bune. Va pupez pe toate si de-abia astept vesti de la voi! Petronella - inseamna ca e ceva in neregula cu tickerul tau ca nu calculeaza bine. de-abia astept si eu sa miste bebe si sa-l simt Buli ce emotionant! Eu i-am promis mamei ca la morfologia fetala o iau si pe ea! Si era asa fericita! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi sigur ai stari de somnolenta si ameteli de la Utrogestan mai ales ca tu-l iei pe cale orala dimineata .Eu am evitat si -l iau vaginal tocmai ca sa evit starile astea neplacute ca numai aste-mi mai lipseau. Eu cu putina greata si zeci de mii de ganduri -nu stiu ce-i in capul meu sunt asa agitata si-mi pun fel de fel de intrebari ,una dintre ele este unde o sa facem Botezul ?! Cred ca m-am dilit fetelor ! |
|
| aurishta wrote:Oana, te-am vazut ieri pe la o gramada de topicuri despre papa-bun se vede ca esti burticoasa chiar si fara ticker Da !Imi fac pofte de detoate si bantui unde nici nu te gandesti !Ce sa fac si eu?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Petronella,se vede clar ca in poza de la avatar e un baiat,trasaturile,imbracamintea,demonstreaza asta. si...chiar asa...o poza cu tine unde vedem? |
|
| Oana nu te-ai dilit deloc - si eu ma gandesc la acelasi lucru - si inca de vreo saptamana! Si ce de griji imi fac mai ales dupa ce am vazut la TV ultima data preotul ala care n-a respectat procedura cu mana la guritza si nasuc - of of of |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,mai aveti pana la botez .Ce probleme va puneti voi .Ganditi va ce veti face de Craciun ca deh' e mai aproape decat botezul.Gata va dau tema pt acasa ...unde faceti Craciunul? Petronela,chiar, noi o poza cu tine cand vedem ? Cat despre poza,eu am crezut mereu ca i baiatul tau .Se pare caci cam asa e..
|
|
| Fetelor , pana la ce varsta a sarcinii pot sa zbor cu avionul - asta in cazul unei sarcini fara probleme? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Fetelor poze cu mine recent nu am, dar promit ca voi face zilele aste. Giulia ca tot veni vorba de Craciun, noi am decis ca anul acesta sa il facem in Romania. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| roxinthya wrote:Fetelor , pana la ce varsta a sarcinii pot sa zbor cu avionul - asta in cazul unei sarcini fara probleme?
Depinde de compania aeriana. Unele nu permit imbarcarea femeilor cu sarcina peste 32 - 34 sapt. - parca - , altele cu 7 zile inainte de DNP. Dupa luna a 8-a iti cer obligatoriu certificat medical ( insa eu am zburat la 24+ sapt. si tot l-am avut, pentru siguranta ). In schimb nu mai tin minte daca mi l-au cerut. |
|
| Merci mult Kali! Am inteles ca sunt multe radiatzii |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Ce de ganduri aveti mai...dar oare nu va intrebati si cu ce il veti imbraca in prima zi de gradi? Oana , da , imi place sa stau pe aici ..poate ,poate Va pup pe toate de la mic la mare. |
|
| Eu am program de somn zilnic d ela 13 la 16 ce ziceti de asta .Acum m-am trezit si merg sa-l iau pe Stefan de la gradi si sa iau aer rece la bord ca-s toropita de somn. Da !Buna asta -cu ce-l imbrac in prima zi de gradi ,cat despre Craciun il facem la niste prieteni. Giulia mie-mi trebuie teme mai grele draga mea -nu din astea gen Craciun ,Revelion. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| koko2008 wrote:Ce de ganduri aveti mai...dar oare nu va intrebati si cu ce il veti imbraca in prima zi de gradi?
Eiiiiii, si tu acuma.... astea-s probleme de trimestrul 1, draga... eu deja i-am gasit mireasa!!!
Petro, inseamna ca tickerul tau e gresit, intr-adevar la 17 sapt e alta treaba... cat despre baietel.. sa-ti traiasca si la cat mai multe premii I |
|
|