Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Ioana iti doresc nastere usoara si refacere cat mai rapida! Eu am inceput sa simt bebele cum misca, stiti ca v-am spus la prima ecografie as avea cu 2 saptamani mai mult decat tickerul meu. Momentan nu il schimb pana la urmatoarea echografie pe 1 Decembrie cand foi afla exact cate saptamani am si ce sex are. |
|
| Ingerash nu te panica de pe acuma, mai are timp bebele sa se intoarca! Iti doresc multa sanatate! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Multumesc mult! Sa vad daca dorm in noaptea asta... E fetita si voi naste in Moinesti. Sunt foarte bune conditiile si doctorita e foarte de treaba; s-a ocupat foarte mult de mine, a avut mare grija. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ioana, nastere usoara si refacere rapida si usoara, o bebelina sanatoasa! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Da Ioana am auzit si eu ca maternitatea din Moinesti arata super!Si doctorii sunt ok.Te asteptam inapoi cu vestile bune si cu bebelina in bratica! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Ioana,nastere usoara,bebe sanatos si laptic cat mai mult ptr papacioasa mica , sa reveniti cat mai curand acasa si refacere rapida |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Multumesc! Sunt mari emotiile |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ioana nastere usoara,refacere rapida,un bebe sanatos si mult laptic! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ioana tin pumni sa fie totul bine esti o curajoasa nastere usoara,refacere rapida si bebelina sanatoasa
Petronella ce frumos,savureaza fiecare clipa am simtit o miscare mai brusca,probabil sa intors,dar vad eu clar joi Multumesc
oanamaria,da mai este putin !!! abia astept acea clipa cu bebe in brate |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Pup si eu in fuga gravidutze dragi si va doresc sarcini cat mai usoare si fara problemutze!!!
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nastere usoara Ioana si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa ! Petronela ce frumos ca-l simti pe bebelus !Este primul copil sau mai ai copii ca nu stiu ? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Gravidute sarcina usoara sa aveti. Va pup pe fiecare in parte poate ma molipsesc si eu de la voi . |
|
| Ingerash iti tin pumni pentru Joi si sa speram ca nu vei fi nevoita sa faci cezariana! Oana sunt la primul copil . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Petronella wrote:Ingerash iti tin pumni pentru Joi si sa speram ca nu vei fi nevoita sa faci cezariana! Oana sunt la primul copil .
Multumesc Sarcina usoara |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Petronela eu am crezut ca baietelul din poza de la avatar este al tau.Deci esti la prima experienta si savureaza momentele astea dulci .Abia astept sa ne povestesti pe 1 ce ai in burtica . Ingeras mai ai 2 zile si-l vezi iar pe bebelusul zglobiu. Koko te asteptam si pe tine cu drag aici sunt locuri pentru toate aspirantele ! Eu am avut o zi buna exceptand greturile normale . |
|
|