Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, October 16, 2011 11:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Buli,iubita numai burtica este de tine pe bune ce ai slabit mami!Pup cu drag burtica de baietel daca ai stii cat mi-am dorit sa te vad asa bortzoasa!!ras sic Stai sa vezi ca asta este doar inceputul....cu bataile ,baietzi sunt cu totii ori karatisti ori jucatori de fotbal nu stiu care-i treaba!hohot hohot Sarcina usoara in continuare!
giulia_mamik
Scris: Sunday, October 16, 2011 11:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Buli ,ce burtica minunata!Si ce bine arati?Cred ca nu ai pus kg mai deloc pe tineras .Sarcina usoara pupici computerlove
Petronella
Scris: Monday, October 17, 2011 8:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Buli, cum zic fetele mai sus.. arati super newclap deabea astept sa imi creasca si mie burtica..
Eu astazi la ora 13.00 sunt programata la control. Ma lamuresc atunci cum sta treaba cu ecografiile.
Va imbratisez pe toate cu drag si va transmit multa sanatate!
bulibuli
Scris: Monday, October 17, 2011 3:59 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Multumesc, fetelorpupici pupici pupici intr-adevar nu am luat in greutate deocamdata, desi mi-am cam facut poftele, nu pot sa spun ca tin regim, sper nici sa nu pun prea mult, incerc de acum sa fiu mai atenta la alimentatie.. alcool
aurishta
Scris: Monday, October 17, 2011 4:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
shirel wrote:
Stai sa vezi ca asta este doar inceputul....cu bataile ,baietzi sunt cu totii ori karatisti ori jucatori de fotbal nu stiu care-i treaba!hohot hohot

hohot ...nu chiar totiras Baietii mei cred erau pictoriras trebuia sa-mi tin respiratia ca sa simt cum dadeau gingas din penelras hohot
ingerash
Scris: Monday, October 17, 2011 4:40 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
aurishta wrote:

hohot ...nu chiar totiras Baietii mei cred erau pictoriras trebuia sa-mi tin respiratia ca sa simt cum dadeau gingas din penelras hohot

Asa si la mine,cu Ionut.
Cu Madalina... si de data asta, parca se dau lupte prin burta mea,mai nou vad coate si genunchi cand se rasuceste(incantarea lui Vasi sa asiste si sa framante burta sa vada mai multa activitate).Inca vreo 8 saptamani si rasuflu si eu usurataras

Petronella,astept vesti si sa fie cum iti dorestipupici coeur
bulibuli
Scris: Monday, October 17, 2011 7:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ingerash wrote:

Asa si la mine,cu Ionut.
Cu Madalina... si de data asta, parca se dau lupte prin burta mea,mai nou vad coate si genunchi cand se rasuceste(incantarea lui Vasi sa asiste si sa framante burta sa vada mai multa activitate).Inca vreo 8 saptamani si rasuflu si eu usurataras

o sa fie tare interesant.. desi al meu pare destul de cumintel si timid ras
ingerash
Scris: Monday, October 17, 2011 8:08 PM
Nivel

bulibuli wrote:

o sa fie tare interesant.. desi al meu pare destul de cumintel si timid ras

Asa sunt toti la inceput,apoi isi cer dreptul...la mai mult spatiuras coeur
oanamaria
Scris: Monday, October 17, 2011 8:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sarcina usoara gravidute frumoase si sper sa se ocupe cat de curand locurile ramase libere.computerlove
roxinthya
Scris: Monday, October 17, 2011 8:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
oanamaria wrote:
Sarcina usoara gravidute frumoase si sper sa se ocupe cat de curand locurile ramase libere.computerlove

Sunt in asentimentul tau ras
ingerash
Scris: Monday, October 17, 2011 10:15 PM
Nivel

oanamaria wrote:

Am crezut ca vi sa anunti doua liniutecomputerlove coeur
bulinutza
Scris: Monday, October 17, 2011 10:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Am ajuns si noi de la echo...

Bebelina e bine, cantarim 2,600 kg!!yes yes yes yes

Circulara de cordon persista uff (speram sa se fi eliberatsic), dar oricum nu are mare importanta ca va fi nastere prin cezariana. Placenta e gradul 2 de maturare, deci e ok si ea...

Toate bune si frumoase, avem intalnire cu dr saptamana viitoare pt o consultatie scurta ( inainte de weekendul viitor cand va lipsi din oras) si stabilirea cezarienei pentru perioada de dupa intorcerea lui...sic

El zice ca vom naste in jur 11...Eu i-am zis ca nu rezist pana atunci...ramane sa vedem...uff
Anelise
Scris: Sunday, October 23, 2011 9:07 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bulinutza, noroc ca am aruncat un ochi pe aici. Nu-mi vine sa cred ca mai ai atat de putin! love Timpul efectiv zboara! In curand vei fi mamicutza de doua printese mici si dragalase! coeur
Buli, burtica ta e minunata! innori
Pupici fiecarei burticutze in parte si sarcina cat mai usoara! pupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Sunday, October 23, 2011 4:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Bulinutza ca putin mai este pane-ti vei tine minunea in brate.pupici
Eu intru doar in vizita momentan ca barza nu atrecut pe la mine -cred ca nu stie adresa.ras
Petronella
Scris: Sunday, October 23, 2011 6:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Eu marti voi face prima echografie yes sunt super fericita ca in sfarsit am reusit sa o conving pe moasa sa ma trimita la echo.
Sarcina usoara tuturor burticutelor!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.