Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Thursday, November 10, 2011 11:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
kali wrote:
Si mie imi plac discutiile voastre.coeurImi mai aduc aminte de mine in perioada cu burtica.coeur
Offff, ce dor imi e! Daca m-as fi luat dupa asta, cred ca as fi facut bebelusi pe banda rulanta, ca tare mi-a placut sa fiu insarcinata si mamica de bebe mic-mic.uff
Dar... astept nepotii, ce sa fac?alcool
... Si ma mai bucur de voi...

Pai tot de aceea bantui si eu mereu pe-aici...sunt nostalgica...angel
miriam
Scris: Thursday, November 10, 2011 11:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
aurishta wrote:

Pai tot de aceea bantui si eu mereu pe-aici...sunt nostalgica...angel

apoi vad ca santem multe nostalgice pe aiciras putem infiinta un clubsic .....pana vin nepotii.
oanamaria
Scris: Thursday, November 10, 2011 12:01 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu am sunat o amica sa-i spun ca-s insarcinata,dar mi-a luat-o ea inainte sa-mi spuna ca e insarcinata in cateva saptamani .Mi-a facut o surpriza super si a fost si haioasa faza ca eu tot asta vroiam sa-i zic.
kali
Scris: Thursday, November 10, 2011 12:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
oanamaria wrote:
Eu am sunat o amica sa-i spun ca-s insarcinata,dar mi-a luat-o ea inainte sa-mi spuna ca e insarcinata in cateva saptamani .Mi-a facut o surpriza super si a fost si haioasa faza ca eu tot asta vroiam sa-i zic.

Am patit si eu asta.coeur Frumos...coeur

Miriam, hohot buna idee! Esti invitata mea.sic
Ana
Scris: Thursday, November 10, 2011 1:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor,buricutzelor ce distractie e aici la voi!dance
va pup cu drag si va doresc sarcina usoara in continuare tuturor si fiecare sa aiba ce doreste...eu,fata!!!!hohot hohot

eu de vreo 3 zile am niste ameteli pe mine,cateodata simt ca se invarte casa cu mine,am fost si mi.am cumparat Multicentrum Materna care contine si omega 3 parca asa ceva am inteles ca e foarte bun si pe langa beau si fierul,parca incep sa-mi revin,pana saptamana viitoare cand ma duc sa-mi fac primul test sa vedem sigur cat timp am si dupa care libretul de gravida si restul ce mai urmeaza.
va pup si va iubesc pe toate!iloveyou
miriam
Scris: Thursday, November 10, 2011 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
kali wrote:

Miriam, hohot buna idee! Esti invitata mea.sic

hohot Pai nu? Nu numai ca intram sa vedem ce mai este nou dar o si recunoastem in gura mare....
Ana sa dea D-nul sa fie fetita, la Oana si Roxy cate un baietelcomputerlove
oanamaria
Scris: Thursday, November 10, 2011 2:19 PM
Nivel

Ana si eu pe pup si ai grija de tine.
Eu mi-am facut somnul de frumusete si acum mai crosetez ceva si cu voi pana plec dupa Stefan .
Eu nu iau decat acid folic,vitaminele le iau si eu daca mi le prescrie dr.sambata .O sa-i cer altceva inafara de Elevit ca data trecuta asta mi-a recomandat.
oanamaria
Scris: Thursday, November 10, 2011 8:03 PM
Nivel

Am atacat borcanele cu muraturi puse de mama.ras
myha84
Scris: Thursday, November 10, 2011 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Oana eu zic sa nu iti faci prea mari sperante de fetita, daca poftesti muraturi.Eu cand am fost insarcinata cu Alessia mancam multe prajituri, acum ca e baietel poftesc la muraturi .Chiar dumineca am mancat un castron intreg impreuna cu o felie de paine cu Nutella, pare scarbos dar mie mi s-a parut delicios ras
Sarcina usoara tuturor!pupici
oanamaria
Scris: Friday, November 11, 2011 8:46 AM
Nivel

Neata gravidutelor!
Roxi cum mai esti ca ieri nu te-am vazut prea activa?
Eu cam ciufutica ,ma simt mereu balonata -umflata ,dar nu de la mancare ci pur si simplu.
N-am chef decat de stat ceea ce nu-mi convine si stau si ma tot gandesc cum ma voi descurca cu 2 copii singura ?!uff Ce probleme imi fac si eu acum!
Maine la dr.dimineta ,apoi putin la plimbare prin Bucuresti ca n-am mai fost de mult .
cathy
Scris: Friday, November 11, 2011 11:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Ana wrote:
Fetelor,buricutzelor ce distractie e aici la voi!dance
va pup cu drag si va doresc sarcina usoara in continuare tuturor si fiecare sa aiba ce doreste...eu,fata!!!!hohot hohot

si eu tot fetitza as vrea dar...cred ca am gresit topicul, tot din nostalgie ras
pupam toate burticile, veselia voastra e molipsitoare pupici
giulia_mamik
Scris: Friday, November 11, 2011 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Myha,nu este o regula ca daca mananci asa e fetita,iar daca mananci invers e baiat.Sau daca ti e greata ai fata,daca nu e baiat!hohot Daca ti e somn e nu stiu cum ....si tot asa.Sunt niste superstiti si atata tot.Eu am mancat de toate in sarcina si dulce si murat si sarat.Nu conta ce erahohot ...comestibil sa fi fost.Sarcina usoara in continuare.Vad ca nu mai ai foarte multdance ras computerlove

Oana,e normal sa ai astfel de stari.Le am si eu si nu sunt gravidahohot hohot .Cred ca e vremea de vina pe de o parte.Te vei descurca cu brio cu 2 copii.Stefi e deja baiat mare e la gradinita toata ziua.Acomodarea va dura putin....dar pana la vara mai e o caruta de timpdance .Enjoy!pupici angel computerlove

Restul gravidutelor pe unde sunteti?!Eu doar ma obisnuiesc cu locul fetelor si fac prezentahohot ras sic .Sper curand sa va urmez aiciangel
oanamaria
Scris: Friday, November 11, 2011 4:53 PM
Nivel

Giulia ce-ti mai place pe aici ,vezi ca se ia burtica si la tine .computerlove
Eu visez ca m urat -zi am visat ca am pierdut sarcina -stiu ca vise din astea urate aveam si cand eram insarcinata cu Stefan .
Maine ma astepata o zi grea din cauza ca ma apuca somnul si sa vad cum ma descurc cu starea asta la plimbare.
oanamaria
Scris: Sunday, November 13, 2011 7:46 AM
Nivel

Ieri a fost bine la eco,sarcina e ok pentru varsta pe care o am ,inimioara batea si eu emotionatat toata .
I s-a parut la eco ca vede ceva la uter -niste vase de sange si mi-a dat Utrogestan pentru o luna ,vitamine si ne vom vedea iar in decembrie.
Voi cum sunteti burticilor?
mirela74chris
Scris: Sunday, November 13, 2011 8:12 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Oana ieri am tot bantuit pe aici asteptand sa scrii ceva,dar tu pauzaras Ma bucur ca sunteti bine,sanatosi .Sunt sigura ca ai fost emotionata la prima intalnire cu puiutul tau.Odihneste-te cat mai mult,fara stres si griji,ia tratamentul si bucura-te cat mai mult de starea ta de graviduta.computerlove pupici

Sarcini usoare si pupici pe burtici fetelor!computerlove pupici
Ingeras cum mai esti?computerlove pupici
Ana sunteti bine?Mai ai ameteli dupa ce ai luat vitaminele?Mi-e dor de postarile tale.Postezi destul de rar.Mi-e dor sa va vad,sa iti vad frumosii.computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.