Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Simt ca e baietel si atat! Da imi doresc fetita,dar ma consolez cu gandul ca va fi baietel . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Dai o bere daca i fetita! |
|
| Dau si mai multe ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| oanamaria wrote:Dau si mai multe ! Si daca-i baietel ce dai? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:Simt ca e baietel si atat! Da imi doresc fetita,dar ma consolez cu gandul ca va fi baietel .
Si eu simteam ca e fetita si....era baietel:018: |
|
| ingerash wrote:
Si eu simteam ca e fetita si....era baietel:018:
Deci am avut dreptate ! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana de-abia astept ziua de sambata! Eu azi am avut o somnolenta si ameteli atat de mari incat am plecat de la serviciu ca mai aveam putin si dormeam pe jos Giulia ghicitoarea noastra de bebei ia zi-mi si mie ce o sa fie - sau ? |
|
| oanamaria wrote:Deci am avut dreptate !
Daaaa
Roxy,cred ca e baiat,eu la baietei am avut asa somnolenta la inceput :018: sa iei vitamine iti mai dau energie |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| ingerash wrote:Daaaa Roxy,cred ca e baiat,eu la baietei am avut asa somnolenta la inceput :018: sa iei vitamine iti mai dau energie Ingerash Si noi tot baietel parca am vrea - adica Robert si mama sigur. Mie parca tot o fetita mi-ar surade cand ma uit la Maria si vad cat de delicata si dragastoasa este + aspectul practic - am o gramada de rochite si hainutze de fetitza Maria e f hotarata: "vreau o surioaraaaaa" |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Roxi,e ciudat la tine nu imi pot da seama ce ar putea fi .Primul impuls a fost ca e fetita al Oanei.Nu stiu de ce as inclina sa cred ca si la tine e fetita.Cred ca 2012 va fi anul fetitelor pe forum .Si sa vedeti voi de nu i asa! Pe Ingeras am "cobit-o"bine.Cand ne a anuntat ca va fi mamica,i am zis :vei avea un biatel.Pe Shirel la fel in doua luni am anuntat o ca va avea o fetita !Mi a zis ca ma cinsteste cand vine in Ro pt treaba asta !Si au mai fost vreo cateva fete pe aici!Stiu ele care
Oana,eu am avut presentimentul ca am un baiatel in burtica pana la 7 luni ...cand mi a zis ca i fata si am fost putin dezamgita.Adica nu imi venea sa cred ca eu asa simteam in sufletul meu ca i baiat.Asta se intampla acum 6 ani.Acum am evoluat .Nu vezi,pot sa simt pt altii .Offf,fac si eu putin haz ca sa nu adorm
Roxi,apropo ca fetita ta vrea surioara,asa e si a mea!Nici nu se pune problema sa fie fratior in viziunea ei ..."dar daca o sa fie baietel il luam acasa si il crestem,na ce sa facem,mami?!" |
|
| Roxy asa vor fetele,surioare
Giulia ce e al tau e pus deoparte,ai un dar |
|
| Eu sunt asa fericita ca o sa avem bebelus ca nu mai conteaza ce este . Giulia poate ai gura aurita si la mine -in cateva luni o sa avem rezultatul si vedem atunci. Eu cu greturi mai mari sau mai mici si cu somn .Acum daca mai si ploua va dati seama ce-o sa dorm dupa-masa. La prima sarcina mergeam la serviciu si -mi era groaznic de greu din cauza somnului care ma lesina pur si simplu.Acum ma pot bucura in liniste de starea mea . |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mai fetelor, ce discutii frumoase aveti voi pe aici.Tare mi-ar place sa pot participa si eu.In alta ordine de idei, ma bucur pentru voi, pentru ca puteti trai bucuria unei sarcini. Sarcina usoara tuturor |
|
| Bereea te mai asteptam in vizita si-ti multumim pentru gandurile frumoase ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si mie imi plac discutiile voastre.Imi mai aduc aminte de mine in perioada cu burtica. Offff, ce dor imi e! Daca m-as fi luat dupa asta, cred ca as fi facut bebelusi pe banda rulanta, ca tare mi-a placut sa fiu insarcinata si mamica de bebe mic-mic. Dar... astept nepotii, ce sa fac? ... Si ma mai bucur de voi...
|
|
|