Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Tuesday, November 8, 2011 8:31 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Fetelor de ieri am greturi -nu insuportabile,dar le am .Nu mai suport cafeaua si am inlocuit-o cu cate o cana de lapte caldut si sunt innebunita dupa rosii si struguri albi din aia parfumati.Am fost deja la piata in dimineata asta si mi-am luat .
Voi cum sunteti?

Referitor la creme antivergeturi eu am folosit de la Lineance ,dar tot mi-au aparut cateva ca eu m-am ingrasat enorm la prima sarcina peste 40kg.
aurishta
Scris: Tuesday, November 8, 2011 8:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
oanamaria wrote:
Fetelor de ieri am greturi -nu insuportabile,dar le am .

Ce bine! Asta dovedeste ca totul merge bine cu bb! yes Cand eram eu gravi si altii imi spuneau asta mi se parea cinic, dar , cu timpul , am vazut ca asa este si mi-am "savurat" greturile la maxim!
Petronella
Scris: Tuesday, November 8, 2011 8:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Oana iti doresc sa treci cu bine prin perioada greturilor! pupici
Eu am aflat ieri ca in data de 1 Decembrie voi face a doua ecografie. yes Si cu siguranta voi afla si ce am.
roxinthya
Scris: Tuesday, November 8, 2011 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Parca am si eu o tentativa de greturi - mai ales cand merg cu masina si in aglomeratie.
Ametesc repede si am o stare de slabiciune.
La Maria n-am patit asa ceva. Singurul semn de sarcina a fost testul si ca imi crestea burta ras
Am citit pe net ca la gemeni simptomele ar fi mai accentuate dar inca nu stiu daca e asa. Diseara o sa aflu! dance dance dance
Petronela cred ca deja nu mai ai rabdare pana la 1 decembrie! topai
Oana si eu am facut vergeturi in pofida cremelor insa pe fund si nu foarte vizibile.
40 de kg! Felicitari pentru cat de repede si frumos le-ai dat jos! newclap newclap
Fetele - sarcini usoare in continuare si pupici pe burtici~! computerlove computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, November 8, 2011 4:17 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Pupici pe burtici si sarcini usoare!
oanamaria
Scris: Tuesday, November 8, 2011 4:36 PM
Nivel

Roxi da am slabit si mai ramasesem cu doar 4kg in plus pana m-am ingrasat iar mai mult din alte cauze.
Abia astept sa ne spui cu a fost la eco!dance
Azi am dormit 4ore -mi-era somn sa lesin si am avut ocazia sa ma odihnesc .
Mirela iti multumim!computerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, November 8, 2011 8:25 PM
Nivel

Roxi cum a fost?!dance
roxinthya
Scris: Wednesday, November 9, 2011 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Am fost ieri la control si la eco si mi-a spus ca e doar unul in uter si am si un mic hematom - cauza sangerarii de duminica - care apare in urma implantarii ...si mi-a dat utrogestan dar a uitat sa scrie de care - de 100 sau de 200 - cate 2 de 2 ori /zi
Bebe are 4 mmm iar sacul gestational 7 mm si are si o vezicula vitelina care il hraneste si se pare ca e cu vreo 4 zile mai mic decat varsta calculata dupa ultimul CM.
Mi-a recoltat si pentru testul Pap si m-a cam jenat. Maine - poimaine o sa-mi recoltez si sange sa vad daca e bine tot si pe partea asta si pe urma sa-mi caut medic pentru urmarirea sarcinii.
Acum am cateva nelamuriri - sacul gestational urmeaza sa se transforme in placenta?
Ati avut si voi hematoame la fixarea sarcinii? Eu chiar si azi dimineata am gasit niste sange maroniu ca la sfarsit de CM.uff
mirela74chris
Scris: Wednesday, November 9, 2011 9:06 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Roxi ma bucur ca sunteti bine.Si stai linistita si eu am avut un hematom retroplacentar la sarcina cu Razvan si am sangerat putin.S-a resorbit si totul a fost ok,doar ca am facut tratament de mentinere al sarcinii.Sarcina usoara.E normal sa mai ai ameteli,e posibil sa ai usoara anemie.Dupa analize vei sti exact.
Sarcina usoara si multa sanatatecomputerlove pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, November 9, 2011 10:10 AM
Nivel

Roxi stai linistita ,i-ati tratamentul si totul o sa fie bine !
Eu cu greturi si somnolenta ,+1,5kg -pai la sa pofta de mancare trebuia sa si iau in greutate .plans
Am facut o plimbare lunga la soare si acum la treaba .
Abia astept si eu sambata sa -l vad pe bebelus!coeur
ingerash
Scris: Wednesday, November 9, 2011 12:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Roxy,va fi bine,ai primit si tratamentcomputerlove Cauta pe net "sarcina pe saptamani",nu vreau sa fac reclama la forumuri similareras si nu uita de acidul folic si vitamine! Sarcina usoaracomputerlove

Oanamaria abia astept vesti si poze de la ecotopai topai nu te stresa pentru kg in plus,bebe sa fie bineangel
giulia_mamik
Scris: Wednesday, November 9, 2011 12:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Roxi,ce bine ca totul e ok!Tine tratamentul dat si totul va decurge normal ai sa vezi.
Oana,lasa kilul luat.Le dai tu jos dupa ce nasti.Si mai vroiam sa ti zic ca eu tare cred ca vei avea o fetitadance ras pupici
Sarcina usoara pt toate gravidutelepupici computerlove
ingerash
Scris: Wednesday, November 9, 2011 2:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Oana,vezi ca Giulia le nimerestefirstprize
oanamaria
Scris: Wednesday, November 9, 2011 2:37 PM
Nivel

Giulia eu sunt convinsa ca va fi baietel!Acum sa vedem !ras
giulia_mamik
Scris: Wednesday, November 9, 2011 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Oana cam pe toate le am nimerit!E posibil sa mai dau si gres!sic
O sa vedem...tu iti doresti mai mult baietel?sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.