Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Monday, November 7, 2011 11:52 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Oanamaria gandeste pozitiv,ai sa vezi ca va fi binecomputerlove pupici
roxinthya
Scris: Monday, November 7, 2011 11:58 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
oanamaria wrote:
Roxi o sa fac ce trebuie numai sa fie bine !
Abia astept sa aflu ce ascunzi tu in burtica .dance

Mie-mi spui?
Mi s-a intors pamantul cu susul in jos!alcool alcool Sunt debusolata rau - pana acum ma gandeam unde o sa-l pun pe ala mic ca noi nu prea avem spatiu dar cu 2? alcool alcool
Si socrela mai facea si misto de noi ca poate nu s-a vazut bine si sunt 3 ( ca ea a avut si 4 la o sarcina) hohot hohot
Dar c cred ca Doamne Doamne o sa ne arate o cale - si apoi ne-om inghesui noi cumva! chit ca dormim in picioare - eu cu tac-su ! Sau punem hamace pe hol hohot hohot
ingerash
Scris: Monday, November 7, 2011 12:27 PM
Nivel

roxinthya,daca este fetita va imparti camera cu Mariucacoeur oricum pana la 6 luni e bine sa fie in camera cu voi,in patut...noi asa am fost intiintati de catre doctorras
roxinthya
Scris: Monday, November 7, 2011 12:38 PM
Nivel

ingerash wrote:
roxinthya,daca este fetita va imparti camera cu Mariucacoeur oricum pana la 6 luni e bine sa fie in camera cu voi,in patut...noi asa am fost intiintati de catre doctorras

Da Ingerash insa Mariuca nu are o camera a ei ca nu avem vreuna libera sorry1 si sta cu noi in camera in patutzul ei si daca or fi si gemeni am cam imbulinat-o! chitara
Oricum asta a fost urarea de La multi ani! pe care am primit-o de la bunica sotului: Sa va dea Dumnezeu inca un bebe si chiar mai bine gemeni! hohot hohot hohot
In alta ordine de idei m-am programat la consultatie si eco intra maine la ora 19 - asa poate vad si cauza pt care a fost sangele ala roz!
aurishta
Scris: Monday, November 7, 2011 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
roxinthya wrote:

In alta ordine de idei m-am programat la consultatie si eco intra maine la ora 19 - asa poate vad si cauza pt care a fost sangele ala roz!

topai topai topai Ce mult e pana maine!topai topai topai
Si temerile tale cu privire la spatiu imi aduc aminte de timpul in care eram gravi cu Pati si sotul meu se intreba: "Aura , ma scarpin in cap si ma gandesc unde o sa punem copilul asta?"alcool alcool Bineinteles ca am gasit solutia, desi pe vremea aceea aveam un apartament impropriu pentru o familie cu sase persoane. Cu timpul, problema s-a rezolvat iar copiii au ramas bogatia noastra!pupici
ingerash
Scris: Monday, November 7, 2011 1:00 PM
Nivel

Roxintya,noi in Ro locuiam in garsoniera,Ionut dormea in pat-fotoliu,Madalina in patut...Apoi cand Madalina a mai crescut am cumparat pat supraetajat....ce fericiti eram ca avem copii si suntem impreuna ca nu mai conta spatiul mic coeur angel

ingerash attached the following image(s):
224348966rl454276442.jpg245547630rl152148603.jpg246238358rl205852306.jpg

aurishta
Scris: Monday, November 7, 2011 1:05 PM
Nivel

Ingerash, patul tau suprapus este identic cu cel al fetelor meleras
ingerash
Scris: Monday, November 7, 2011 1:15 PM
Nivel

aurishta wrote:
Ingerash, patul tau suprapus este identic cu cel al fetelor meleras

Patul e bun rezistent si frumos,imi inchipui cum arata al feteor cu lenjerie de domnisoarecoeur Patul a ramas la soacra,de fapt tot ce aveam,mobilier,lucruri,tot...sa vanda ce poate dar si le-a insusit...acum s-au distrus din cauza conditiilor in care locuieste...acoperis gaurit,egrasie,umezealauff
roxinthya
Scris: Monday, November 7, 2011 1:19 PM
Nivel

Ce frumos fetelor! O sa ma gandesc si eu la o asa solutie!topai topai topai
giulia_mamik
Scris: Monday, November 7, 2011 1:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Roxi,lasa grija asta in voia lui Dumnezeu!Tu concentreaza te asupra sarcinii si vei vedea ca se vor gasi solutii ca prin minune.Nu uita ca un copil e prosperitate!Uite exemplu,Ingerash!Acum e bine merci,are si spatiu si tot ce trebuiepupici .Dumnezeu le aseaza cum stie El mai bine!Si abia asteptam maine sa ne zici daca sunt gemeni ori bachitara dance majoreta
aurishta
Scris: Monday, November 7, 2011 1:41 PM
Nivel

roxinthya wrote:
Ce frumos fetelor! O sa ma gandesc si eu la o asa solutie!topai topai topai

...hohot hohot ...un pat de bebelus supraetajat...hohot hohot
ingerash
Scris: Monday, November 7, 2011 1:57 PM
Nivel

Giulia asa estepupici

aurishta wrote:

...hohot hohot ...un pat de bebelus supraetajat...hohot hohot

Pe aici sunt niste paturi supraetajate in genul asta si am vazut in casa la prietene cu multi copii cum au pus patutul de bebe sub patul etajat,iar unele patuturi sunt demontabile,scoate gratiile care sunt pe lateral si ramane pat....solutii se gasesc Roxi,tu doar bucura-te de aceasta perioada,restul se rezolva pe parcurspupici

ingerash attached the following image(s):
verona-pink-high-sleeper.jpgverona-white-high-sleeper.jpgpatut 1.jpgpatut 2.jpg

Petronella
Scris: Monday, November 7, 2011 3:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Dragelor ce fel de creme/uleiuri pentru burtica folositi? Eu am intrebat la farmacie si mi-au recomandat ulei de mandole dulci. Pentru prevenirea vergeturilor.
ingerash
Scris: Monday, November 7, 2011 3:18 PM
Nivel

Petronella wrote:
Dragelor ce fel de creme/uleiuri pentru burtica folositi? Eu am intrebat la farmacie si mi-au recomandat ulei de mandole dulci. Pentru prevenirea vergeturilor.

Eu folosesc un produs de la Boots- Expert stretch mark oil-,m-am obisnuit cu acest ulei,vergeturi nu mi-au aparut si sper sa nu am asa ceva.Uleiul actioneaza mai bine dupa baie/dus.
Petronella
Scris: Monday, November 7, 2011 3:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
ingerash ma bucur ca nu ai probleme cu vergeturile. Eu momentan nu am probleme, dar vreau sa previn aparitia lor. Am vazut multe femei dupa nastere in ce hal aveau burta si m-am socat .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.