Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oanamaria gandeste pozitiv,ai sa vezi ca va fi bine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| oanamaria wrote:Roxi o sa fac ce trebuie numai sa fie bine ! Abia astept sa aflu ce ascunzi tu in burtica . Mie-mi spui? Mi s-a intors pamantul cu susul in jos! Sunt debusolata rau - pana acum ma gandeam unde o sa-l pun pe ala mic ca noi nu prea avem spatiu dar cu 2? Si socrela mai facea si misto de noi ca poate nu s-a vazut bine si sunt 3 ( ca ea a avut si 4 la o sarcina) Dar c cred ca Doamne Doamne o sa ne arate o cale - si apoi ne-om inghesui noi cumva! chit ca dormim in picioare - eu cu tac-su ! Sau punem hamace pe hol |
|
| roxinthya,daca este fetita va imparti camera cu Mariuca oricum pana la 6 luni e bine sa fie in camera cu voi,in patut...noi asa am fost intiintati de catre doctor |
|
| ingerash wrote:roxinthya,daca este fetita va imparti camera cu Mariuca oricum pana la 6 luni e bine sa fie in camera cu voi,in patut...noi asa am fost intiintati de catre doctor Da Ingerash insa Mariuca nu are o camera a ei ca nu avem vreuna libera si sta cu noi in camera in patutzul ei si daca or fi si gemeni am cam imbulinat-o! Oricum asta a fost urarea de La multi ani! pe care am primit-o de la bunica sotului: Sa va dea Dumnezeu inca un bebe si chiar mai bine gemeni! In alta ordine de idei m-am programat la consultatie si eco intra maine la ora 19 - asa poate vad si cauza pt care a fost sangele ala roz! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| roxinthya wrote: In alta ordine de idei m-am programat la consultatie si eco intra maine la ora 19 - asa poate vad si cauza pt care a fost sangele ala roz! Ce mult e pana maine! Si temerile tale cu privire la spatiu imi aduc aminte de timpul in care eram gravi cu Pati si sotul meu se intreba: "Aura , ma scarpin in cap si ma gandesc unde o sa punem copilul asta?" Bineinteles ca am gasit solutia, desi pe vremea aceea aveam un apartament impropriu pentru o familie cu sase persoane. Cu timpul, problema s-a rezolvat iar copiii au ramas bogatia noastra! |
|
| Roxintya,noi in Ro locuiam in garsoniera,Ionut dormea in pat-fotoliu,Madalina in patut...Apoi cand Madalina a mai crescut am cumparat pat supraetajat....ce fericiti eram ca avem copii si suntem impreuna ca nu mai conta spatiul mic ingerash attached the following image(s):
|
|
| Ingerash, patul tau suprapus este identic cu cel al fetelor mele |
|
| aurishta wrote:Ingerash, patul tau suprapus este identic cu cel al fetelor mele
Patul e bun rezistent si frumos,imi inchipui cum arata al feteor cu lenjerie de domnisoare Patul a ramas la soacra,de fapt tot ce aveam,mobilier,lucruri,tot...sa vanda ce poate dar si le-a insusit...acum s-au distrus din cauza conditiilor in care locuieste...acoperis gaurit,egrasie,umezeala |
|
| Ce frumos fetelor! O sa ma gandesc si eu la o asa solutie! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Roxi,lasa grija asta in voia lui Dumnezeu!Tu concentreaza te asupra sarcinii si vei vedea ca se vor gasi solutii ca prin minune.Nu uita ca un copil e prosperitate!Uite exemplu,Ingerash!Acum e bine merci,are si spatiu si tot ce trebuie .Dumnezeu le aseaza cum stie El mai bine!Si abia asteptam maine sa ne zici daca sunt gemeni ori ba |
|
| ... ...un pat de bebelus supraetajat... |
|
| Giulia asa este
Pe aici sunt niste paturi supraetajate in genul asta si am vazut in casa la prietene cu multi copii cum au pus patutul de bebe sub patul etajat,iar unele patuturi sunt demontabile,scoate gratiile care sunt pe lateral si ramane pat....solutii se gasesc Roxi,tu doar bucura-te de aceasta perioada,restul se rezolva pe parcurs ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Dragelor ce fel de creme/uleiuri pentru burtica folositi? Eu am intrebat la farmacie si mi-au recomandat ulei de mandole dulci. Pentru prevenirea vergeturilor. |
|
| Petronella wrote:Dragelor ce fel de creme/uleiuri pentru burtica folositi? Eu am intrebat la farmacie si mi-au recomandat ulei de mandole dulci. Pentru prevenirea vergeturilor.
Eu folosesc un produs de la Boots- Expert stretch mark oil-,m-am obisnuit cu acest ulei,vergeturi nu mi-au aparut si sper sa nu am asa ceva.Uleiul actioneaza mai bine dupa baie/dus. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| ingerash ma bucur ca nu ai probleme cu vergeturile. Eu momentan nu am probleme, dar vreau sa previn aparitia lor. Am vazut multe femei dupa nastere in ce hal aveau burta si m-am socat . |
|
|