Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Roxi wooow !Gemeni!Vezi ca Shirel va fi invidioasa pe tine .O sa vrea si ea reteta .Sa ne spui ce iti zice la transvaginala |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor eu am o pofta de mancare de speriat -zici ca-s disperata ,mereu mi-e foame. Trebuie sa gasesc o modalitate sa -mi potolesc foamea asta nebuna . |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:Fetelor eu am o pofta de mancare de speriat -zici ca-s disperata ,mereu mi-e foame. Trebuie sa gasesc o modalitate sa -mi potolesc foamea asta nebuna .
Trebuie sa mananci mai ales acum cand se formeaza bebe....si eu pateam la fel.Papa acum (si sa nu eviti fructele,legumele,pestele,cerealele,nucile)ca in ultimul trimestru nu mai poti decat cate putin de mai multe ori pe zi....ba arsuri,ba imbalonare si senzatie de prea plin |
|
|

| Ingeras eu m-am speriat de as ao pofta de mancare . Imi plac fructele si m-am aprovizionat cu mere,gutui si pere . La Stefan in primele luni imi era foarte greata si parca nu -mi era asa foame. Trebuie sa am grija la greutate asta-i problema mea sa nu iau multe kg . |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Desi nu sant burtica, intru tot mai des aici, este o atmosfera asa de placuta ,sarcini usoare si la termen tuturor |
|

| Miriam poate-ti facem pofta de burtica si tie ! Si eu inainte sa raman insarcinata toata ziua eram prin vizita pe aici. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana, nu cred, nu mai am nici o camera libera |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| oanamaria wrote:Fetelor eu am o pofta de mancare de speriat -zici ca-s disperata ,mereu mi-e foame. Trebuie sa gasesc o modalitate sa -mi potolesc foamea asta nebuna . Ma recunosc intru totul - si mie imi e o foame de mama - mama! Eu inca nu-mi revin din soc - si de-abia astept sa ajung la eco sa ma lamuresc . Azi o sa sun sa ma programez! Pupici la burtici! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Roxy, pai socuri din astea, dulci, sa tot avem |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| miriam wrote:Desi nu sant burtica, intru tot mai des aici, este o atmosfera asa de placuta  ,sarcini usoare si la termen tuturor
la fel si eu. tot dau tarcoale ... |
|

| oanamaria wrote:Ingeras eu m-am speriat de as ao pofta de mancare . Imi plac fructele si m-am aprovizionat cu mere,gutui si pere . La Stefan in primele luni imi era foarte greata si parca nu -mi era asa foame. Trebuie sa am grija la greutate asta-i problema mea sa nu iau multe kg .
Eu am luat pana acum 16.4 kg:018: pana la 21 kg cat mi-a preconizat moasa mai am |
|

| roxinthya wrote:Ma recunosc intru totul - si mie imi e o foame de mama - mama! Eu inca nu-mi revin din soc - si de-abia astept sa ajung la eco sa ma lamuresc . Azi o sa sun sa ma programez! Pupici la burtici!
Sa implinit dorinta ta abia astept sa aflu comfirmarea |
|

| Eu am sunat-o pe dr.mea ginecolog si mi-a zis sambata sa ma prezint la control si la eco mai ales ca am facut si radiografia aia sa nu mai aman. Sunt putin speriata ,dar sa vad partea plina a paharului -prima intalnire cu bebe iubitul meu mic! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana nu -ti mai face sange rau ca asa cum ti-au zis fetele - nu e cazul! Ai incredere in Dumnezeu! Bebe e bine! |
|

| Roxi o sa fac ce trebuie numai sa fie bine ! Abia astept sa aflu ce ascunzi tu in burtica . |
|
|
|