Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| De aici am plecat!
1. Irina21
2. Mamiemi
3. Bulinutza
4. Fatima
5. Ingerash
6. Myha84
7. Bulibuli
8. Camy Camy
9. Petronela
Ultima actualizare: 15.10.2011
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa dati un mic semn! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Am mai vazut un ticker pe forum.Mihaellas daca nu ma insel e graviduta. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Buna fetelor! Cate ecografi a-ti facut pana acum? Aici la mine, voi face doar una si asta pe la 6 luni.. Imi vine sa iau avionul directia Romania... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Petronella wrote:Buna fetelor! Cate ecografi a-ti facut pana acum? Aici la mine, voi face doar una si asta pe la 6 luni.. Imi vine sa iau avionul directia Romania...
Aici 3 ecografii se fac:1,confirmare sarcina,2 descoperirea anomaliilor si a 3a aproape de nastere pentru a vedea pozitia,masurat bebe..o ecografie este prea putin.Nu poti sa vorbesti cu moasa,doctorita de familie sa-ti faca programare la alte ecografii? |
|
| ingerash luni sunt programata la control si voi intreba atunci moasa. Aici doctori sunt de parere ca prea multe ecografii in timpul sarcini pot fi daunatoare fatului. In schim se fac multe analize, teste etc. Ce sa zic.. luni voi afla cate ecografi voi face ptr. ca pana acum nu am facut nici una si daca e vorba doar de 1 voi merge la un cabinet privat. Macar 3 sa fie... |
|
| Petronella wrote:ingerash luni sunt programata la control si voi intreba atunci moasa. Aici doctori sunt de parere ca prea multe ecografii in timpul sarcini pot fi daunatoare fatului. In schim se fac multe analize, teste etc. Ce sa zic.. luni voi afla cate ecografi voi face ptr. ca pana acum nu am facut nici una si daca e vorba doar de 1 voi merge la un cabinet privat. Macar 3 sa fie...
Eu am facut prima ecografie la 13 sapt si 6 zile,a 2 la 21 saptamani si a treia va fi pe la 34 sapt.Analize si teste si aici se fac...tin pumni sa reusesti sarcina usoara! |
|
| Multumesc ingerash ! Sarcina usoara si fara probleme iti doresc si eu tie! Ps: am vazut cateva poze cu tine graviduta, arati superb! |
|
| Petronella wrote:Multumesc ingerash ! Sarcina usoara si fara probleme iti doresc si eu tie! Ps: am vazut cateva poze cu tine graviduta, arati superb!
Multumesc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu am facut echografii in fiecare luna, dar aveam sarcina cu risc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Am facut 5 ecografii. - la 12 si 18 saptamani morfologii fetale (la confirmare nu m-am dus la 7-8 saptamani ca eram sigura ca e sarcina si aveam un feeling ca e ok. Cum am deja inca 3, nu ma speria ideea de gemeni - Doamne, e de ajuns inca unul, nu crezi?) - la 29 am fos la un control cu varicele si mi-a facut si atunci o eco, dar l-am vazut pe bebe 3D, exact ca in poza - gras si mumos! - la 34 am cazut (mi-am fracturat coccisul si ma doare in ... si acum) si am fost sa vad daca bebe e ok (alt medic decat al meu), iar o saptamana mai tarziu eram programata la 35 saptamani pt analiza de streptococ B, asa ca l-a vazut si la eco sa verifice daca s-a intors cum trebuie.
Daca nu apare pana pe 30 mai merg la un control si probabil la un moment dat ii va mai face o eco sa vada cat e de mare, ca am antecedente trei grasani: fetele de cate 4 kg, iar baiatul de 4,42 kg |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| mamiemi wrote:Daca nu apare pana pe 30 mai merg la un control si probabil la un moment dat ii va mai face o eco sa vada cat e de mare, ca am antecedente trei grasani: fetele de cate 4 kg, iar baiatul de 4,42 kg
Wai de capul meu...4 kg!!! Ce bebeloi mari ai avut...Cum ai nascut???
Si noi mergem luni la control sa vedem ce face piticutza...:018: |
|
| mamiemi wrote:Am facut 5 ecografii. - la 12 si 18 saptamani morfologii fetale (la confirmare nu m-am dus la 7-8 saptamani ca eram sigura ca e sarcina si aveam un feeling ca e ok. Cum am deja inca 3, nu ma speria ideea de gemeni - Doamne, e de ajuns inca unul, nu crezi?) - la 29 am fos la un control cu varicele si mi-a facut si atunci o eco, dar l-am vazut pe bebe 3D, exact ca in poza - gras si mumos! - la 34 am cazut (mi-am fracturat coccisul si ma doare in ... si acum) si am fost sa vad daca bebe e ok (alt medic decat al meu), iar o saptamana mai tarziu eram programata la 35 saptamani pt analiza de streptococ B, asa ca l-a vazut si la eco sa verifice daca s-a intors cum trebuie. Daca nu apare pana pe 30 mai merg la un control si probabil la un moment dat ii va mai face o eco sa vada cat e de mare, ca am antecedente trei grasani: fetele de cate 4 kg, iar baiatul de 4,42 kg
Te inteleg eu am avut "norocul"sa nasc ambele sarcini la 38 saptamani,Ionut avea 3,700 kg,Madalina 3,300 kg,daca mai stateau pana la termen erau si ei aproape de 4 kg
Bulinutza,abia astept vesti
aurishta,scuza-ma ca indraznesc sa intreb;dar ce sa intamplat?De ce sarcina cu risc? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ma prezint si aici cu burta la apel - 18 saptamani in balon:
am inceput sa simt din ce in ce mai bine miscarile si asta ma face extrem de fericita |
|
| buliuli,ce burtica frumoasa ai savureaza fiecare miscare,deocamdata sunt gingase,apoi mai in forta |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Burticute noi, va felicit si eu! Petronela, Mamiemi, felicitari si sarcini cat mai usoare! |
|
|