Gravidutele noastre dragi - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, October 15, 2011 8:26 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De aici am plecat! coeur

1. Irina21

2. Mamiemi

3. Bulinutza
img

4. Fatima

5. Ingerash

6. Myha84

7. Bulibuli

8. Camy Camy

9. Petronela

Ultima actualizare: 15.10.2011

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa dati un mic semn! pupici
mirela74chris
Scris: Saturday, October 15, 2011 9:33 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Am mai vazut un ticker pe forum.Mihaellas daca nu ma insel e graviduta.pupici ras
Petronella
Scris: Saturday, October 15, 2011 3:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Buna fetelor! Cate ecografi a-ti facut pana acum? Aici la mine, voi face doar una si asta pe la 6 luni.. banghead
Imi vine sa iau avionul directia Romania... banghead
ingerash
Scris: Saturday, October 15, 2011 3:56 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Petronella wrote:
Buna fetelor! Cate ecografi a-ti facut pana acum? Aici la mine, voi face doar una si asta pe la 6 luni.. banghead
Imi vine sa iau avionul directia Romania... banghead

Aici 3 ecografii se fac:1,confirmare sarcina,2 descoperirea anomaliilor si a 3a aproape de nastere pentru a vedea pozitia,masurat bebe..o ecografie este prea putin.Nu poti sa vorbesti cu moasa,doctorita de familie sa-ti faca programare la alte ecografii?
Petronella
Scris: Saturday, October 15, 2011 4:19 PM
Nivel

ingerash luni sunt programata la control si voi intreba atunci moasa. Aici doctori sunt de parere ca prea multe ecografii in timpul sarcini pot fi daunatoare fatului. In schim se fac multe analize, teste etc. Ce sa zic.. luni voi afla cate ecografi voi face ptr. ca pana acum nu am facut nici una si daca e vorba doar de 1 voi merge la un cabinet privat. Macar 3 sa fie...
ingerash
Scris: Saturday, October 15, 2011 4:33 PM
Nivel

Petronella wrote:
ingerash luni sunt programata la control si voi intreba atunci moasa. Aici doctori sunt de parere ca prea multe ecografii in timpul sarcini pot fi daunatoare fatului. In schim se fac multe analize, teste etc. Ce sa zic.. luni voi afla cate ecografi voi face ptr. ca pana acum nu am facut nici una si daca e vorba doar de 1 voi merge la un cabinet privat. Macar 3 sa fie...

Eu am facut prima ecografie la 13 sapt si 6 zile,a 2 la 21 saptamani si a treia va fi pe la 34 sapt.Analize si teste si aici se fac...tin pumni sa reusestipupici pupici pupici coeur sarcina usoara!
Petronella
Scris: Saturday, October 15, 2011 4:58 PM
Nivel

Multumesc ingerash ! Sarcina usoara si fara probleme iti doresc si eu tie!
Ps: am vazut cateva poze cu tine graviduta, arati superb!
ingerash
Scris: Saturday, October 15, 2011 5:17 PM
Nivel

Petronella wrote:
Multumesc ingerash ! Sarcina usoara si fara probleme iti doresc si eu tie!
Ps: am vazut cateva poze cu tine graviduta, arati superb!

Multumesccomputerlove coeur coeur coeur
aurishta
Scris: Saturday, October 15, 2011 5:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am facut echografii in fiecare luna, dar aveam sarcina cu risc.
mamiemi
Scris: Saturday, October 15, 2011 6:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Am facut 5 ecografii.
- la 12 si 18 saptamani morfologii fetale (la confirmare nu m-am dus la 7-8 saptamani ca eram sigura ca e sarcinaras si aveam un feeling ca e ok. Cum am deja inca 3, nu ma speria ideea de gemeni - Doamne, e de ajuns inca unul, nu crezi?)
- la 29 am fos la un control cu varicele si mi-a facut si atunci o eco, dar l-am vazut pe bebe 3D, exact ca in poza - gras si mumos!
- la 34 am cazut (mi-am fracturat coccisul si ma doare in ... si acum) si am fost sa vad daca bebe e ok (alt medic decat al meu), iar o saptamana mai tarziu eram programata la 35 saptamani pt analiza de streptococ B, asa ca l-a vazut si la eco sa verifice daca s-a intors cum trebuie.

Daca nu apare pana pe 30 mai merg la un control si probabil la un moment dat ii va mai face o eco sa vada cat e de mare, ca am antecedentedance dance trei grasani: fetele de cate 4 kg, iar baiatul de 4,42 kg
bulinutza
Scris: Saturday, October 15, 2011 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
mamiemi wrote:

Daca nu apare pana pe 30 mai merg la un control si probabil la un moment dat ii va mai face o eco sa vada cat e de mare, ca am antecedentedance dance trei grasani: fetele de cate 4 kg, iar baiatul de 4,42 kg

Wai de capul meu...4 kg!!! Wow
Ce bebeloi mari ai avut...Cum ai nascut???

Si noi mergem luni la control sa vedem ce face piticutza...:018:
ingerash
Scris: Saturday, October 15, 2011 10:38 PM
Nivel

mamiemi wrote:
Am facut 5 ecografii.
- la 12 si 18 saptamani morfologii fetale (la confirmare nu m-am dus la 7-8 saptamani ca eram sigura ca e sarcinaras si aveam un feeling ca e ok. Cum am deja inca 3, nu ma speria ideea de gemeni - Doamne, e de ajuns inca unul, nu crezi?)
- la 29 am fos la un control cu varicele si mi-a facut si atunci o eco, dar l-am vazut pe bebe 3D, exact ca in poza - gras si mumos!
- la 34 am cazut (mi-am fracturat coccisul si ma doare in ... si acum) si am fost sa vad daca bebe e ok (alt medic decat al meu), iar o saptamana mai tarziu eram programata la 35 saptamani pt analiza de streptococ B, asa ca l-a vazut si la eco sa verifice daca s-a intors cum trebuie.

Te intelegcomputerlove eu am avut "norocul"sa nasc ambele sarcini la 38 saptamani,Ionut avea 3,700 kg,Madalina 3,300 kg,daca mai stateau pana la termen erau si ei aproape de 4 kglove

Bulinutza,abia astept vestipupici

aurishta,scuza-ma ca indraznesc sa intreb;dar ce sa intamplat?De ce sarcina cu risc?pupici
bulibuli
Scris: Sunday, October 16, 2011 6:16 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Ma prezint si aici cu burta la apel - 18 saptamani in balon:

am inceput sa simt din ce in ce mai bine miscarile yes si asta ma face extrem de fericita coeur
ingerash
Scris: Sunday, October 16, 2011 7:42 PM
Nivel

buliuli,ce burtica frumoasa aicomputerlove coeur coeur savureaza fiecare miscare,deocamdata sunt gingase,apoi mai in fortaras pupici pupici pupici coeur
mikaela
Scris: Sunday, October 16, 2011 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Burticute noi, va felicit si eu! Petronela, Mamiemi, felicitari si sarcini cat mai usoare! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.