Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, September 4, 2011 6:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bulibuli wrote:

Fetele, voi la cate saptamani ati facut prima morfologie fetala??

Eu am facut la 21 saptamani.
Fatima
Scris: Tuesday, September 6, 2011 2:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2011
Si eu tot la 21 de saptamani.
Petronella
Scris: Tuesday, September 6, 2011 2:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Buna gravidutelor! Cum va simtiti? Eu am inceput sa simt primele simptome de sarcina , greturi, varsaturi, oboseala .. uff Nu pot manca aproape nimic, beau doar apa cu lamaie si una peste alta, mi-a iesit ditamai cosurile pe fata .. cry
oanamaria
Scris: Tuesday, September 6, 2011 7:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Petronella inseamna ca bebe creste in burtica.pupici Stiu ca e o perioada tare neplacuta dar trece si pe urma uiti de toate neplacerile astea.
Petronella
Scris: Tuesday, September 6, 2011 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/14/2010
oanamaria, crede-ma ca eu deabea astept sa treaca perioada asta de cosmar , chiar daca numai ce a inceput ras Sanatate si numai bine va doresc tuturor!
mamiemi
Scris: Tuesday, September 6, 2011 8:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Petronela, greturi cat mai scurte!
Eu cred ca voi ramane gretoasa toata viata dupa sarcina asta. am 7 luni si tot gretoasa...

Prima morfologie am facut-o la 12 saptamani, iar a doua la 18-19.
delfinasa
Scris: Wednesday, September 7, 2011 5:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mamiemi, ce surpriza sa revii burticoasa printre noi! Va fi al 4-lea copilas, nu?
Poate-ti trec acum greturile sa te bucuri de sarcina mai mult la final si sa ai o nastere foarte usoara.
Buli, se fac mai ulte ecografii morfologice in tara? La noi, la sarcina normala, fara probleme, se face numai una, la 20 de saptamani, ocazie cu care poti afla si sexul bebelui daca vrei sa-l stii.
Myha, felicitari pentru sagetica ras Sa creasca sanatos si sa iasa la termen!
Petronella, greturi cat mai line si scurte...tare nenorocite sunt cand se instaleaza si nu se dau duse usor uff. Am trecut si eu prin faza lamai, lamai si iar lamai si dimineata, si la pranz, si seara alcool.
Ingerash, Fatima, Irina si restul gravidutelor, sa aveti sarcini cat mai frumoase si fara dureri si nasteri la feliloveyou.
Fatima
Scris: Wednesday, September 7, 2011 10:58 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2011
Da, Delfi, si aici la fel, doar un eco morfo, la 20-21 de saptamani, cand iti poate spune si sexul, atat. Multumim pt urari, si tie un bebe mancacios, somnoros (mai ales noaptea ras) si fara colici. pupici Fetelor, mi s-a spus si mie ca pot incerca sa nasc natural, sunt asa de bucuroasa ca macar pot incerca, hi hi. Pupici la baloane,computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, September 7, 2011 11:21 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

1. Irina21

2. Mamiemi
Make a pregnancy ticker

3. Bulinutza

4. Fatima
Make a pregnancy ticker

5. Ingerash

6. Myha84

7. Bulibuli

8. Petronella
img

Ultima actualizare: 07.09.2011

Sarcina usoara tuturor burticilor!!! gravida
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa dati un mic semn! pupici
irina21
Scris: Wednesday, September 7, 2011 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2011
Off fetelor n am mai apucat si eu sa mai scriu aici la voi sunt in febra restantelor am cateva de care nu pot scapa nici nu stiu ce sa mai invat sa le iau dar-ar sa dea in ele si sunt atat de stresatabanghead In rest suntem bine si tot crestem , urmatoarea vizita la doctor 14 sept de abia astept!dance
Petronella greturi cat mai line mami, Fatima ma bucur ca poti incerca sa nasti normal si eu sper sa nu se intample nimic care sa ma indrepte catre cezariana, Buli eu am facut eco morfo la 19 sapt mi aduc aminte ce emotionant a fostcoeur angel
Ingerash, Bulinutza voi cum mai sunteti?
Pupici fetelor!!!!!!!!
mamiemi
Scris: Wednesday, September 7, 2011 12:00 PM
Nivel

Delfinasa, sa iti traiasca puiul! Vad ca il cheama John. Si baietelul meu se va numi Ioan.

Greturile nu ma lasa, dar bine macar ca nu mai vomit. Ma supara rau niste varice care se pare ca sunt si pe uter. Medicul mi-a spus ca apar de regula la a doua sarcina si se agraveaza cu fiecare din sarcinile urmatoare. Metode de tratament nu prea ai in timpul sarcinii.

Sarcina usoara si nastere rapida va doresc tuturor!
misha
Scris: Wednesday, September 7, 2011 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Sarcina usoara, burticute dragi si rabdare sa treceti cu bine peste toate neplacerile! Pupici!pupici
aurishta
Scris: Wednesday, September 7, 2011 1:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
mamiemi wrote:

Eu cred ca voi ramane gretoasa toata viata dupa sarcina asta. am 7 luni si tot gretoasa...

Am patit si eu asa cand eram gravida cu Simona. banghead Am avut greturi si am varsat pana in ultima zibanghead Urat!
bulibuli
Scris: Wednesday, September 7, 2011 7:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
delfinasa, de regula tot asa, o morfologie cam la 18-20 sapt. cand toate organele sunt formate si ai ce vedea... si daca vrea mama neaparat sau daca are medicul vreo nelamurire privind dezvoltarea fatului, i se pare ceva in neregula la vreun organ, mai repeta mai spre sfarsit... sunt insa mame care fac una pe la 12-14 sapt, una pe la 18-20 si inca una pe la 30-32... teoretic faci cate vrei, poti sa mergi tu singura la alt medic sa repeti sau sa faci asa de capul tau, doar platesti...

de ex. o prietena de-a mea a facut pe la 18 sapt si i-a zis ca un rinichi e mai putin dezvoltat decat celalalt, asa ca a mai facut odata spre sfarsit si era ok, il ajunsese din urma... alteia i-a vazut nu stiu ce la placenta si la fel a repetat-o.. d'astea..

am intrebat ca am o cunostinta care ma tot intreaba de ce nu fac o morfologie acum, ca e cel mai important (??), bla bla.. eu nu prea vad rostul..

eu azi ma simt tare rau, am o durere de cap cumplita, ametesc si-mi vine sa vars... tensiunea e 10, sper sa nu ma ia vreo raceala... offf ma termina durerea asta de cap, de dimineata m-a luat si toata ziua m-am simtit aiurea.. pale

creste burtica, e din ce in ce mai vizibila, mi-e draga tare, in fiecare seara ii cant si vorbesc cu bibi ras
mamiemi
Scris: Thursday, September 8, 2011 4:19 PM
Nivel

doctorita mea spune ca morofologia fetala de 12+14 saptamani este foarte importanta, se pot vedea anumiti parametri care sa arate eventuale malformatii si chiar maladii genetice. Aceasta ecografie arata cu mare acuratete si varsta copilului, dupa 3 luni fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, dar pana la 3 luni toti se dezvolta la fel.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.