Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Wednesday, August 31, 2011 1:43 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel si eu stiamsic de mult,dar pentru ca am vazut acuma ca si-a pus tiket am zis ca poate nu o sa fie o problema daca anunt si o felicitam.
Nu stiu ce are dar sigur ne va scriecomputerlove
bulinutza
Scris: Wednesday, August 31, 2011 1:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Saluti dragelor...

Ingerash, imi place mult numele David...Mai ales daca a fost cumva prevestit de visul tau...Mi se pare special...sic

Ana,Shirel, in 1-2 luni se elibereaza cateva locuri...majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Oana, imediat ce va mutati si scapati de stressul asta,nu mai aveti nicio scuza...te asteptam in club...majoreta

Petro, iti doresc si eu un inceput de sarcina cat mai usor si fara greturi...

Buli, Irina??? Voi? cum mai sunteti???

Eu ma simt ciudat de cateva zile...Ori s-a miscat pitica, ori a coborat..nu stiuuff uff uff uff . Dar simt o apasare aproape continua in pelvis, uneori ma loveste in vezica si e o placere nu alta...

Seara are program artistic si se misca cu toata burtica...coeur coeur coeur

Obosesc destul de repede la plimbari, nu mai pot merge decat incet si distante mai scurte...uff uff uff

Mi-am facut niste analize sapt trecuta care au iesit nasol: anemie marcata,colesterol urias, carente de tot felul...Na...Am trecut pe suplimente de fier si acum iau cu constiinciozitate prenatalele si Magne B6.

Trebuie sa fac si antitetanosul. (oare cel de acum 2 ani nu mai are valabilitate???) Trebuia sa merg la echo doppler dar dr e plecat pana in 8 sept...asa, ca...pana atunci, mai astept...

Va pup si va doresc sarcini usoare!!computerlove computerlove computerlove computerlove

roxinthya
Scris: Wednesday, August 31, 2011 2:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor si eu va dau tarcoale de mult si de-abia astept sa ma bag pe listutza voastra!
Sarcini usoare in continuare!
bulibuli
Scris: Wednesday, August 31, 2011 8:21 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
fetele, noi suntem bine, am fost ieri la eco si la dublu test, totul e ok... numai ca n-am apucat sa pun poze, poate maine... ii dam inainte cu multe fructe si sticle de borsh acru alcool
myha84
Scris: Thursday, September 1, 2011 6:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Buna fetele ! Am intrat sa va anunt ca ieri am fost la medic, la ecograf .Bebe e bine , creste si.....................E BAIETEL!!!!!!yes
Sarcina usoara tuturor!!!pupici
oanamaria
Scris: Thursday, September 1, 2011 7:37 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Miha o sa ai pereche !Felicitari pentru burtica cu surubel !Sa creasca mare si sa stea la caldurica exact cat trebuie .computerlove
Ana
Scris: Thursday, September 1, 2011 7:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Myha.felicitari pentru baietel!!yes yes dance

sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara!!

iloveyou iloveyou
irina21
Scris: Thursday, September 1, 2011 8:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Myha felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare!angel
Buli ma bucur ca este totul in regula si poate o sa vii si cu o pozica dar nu la jurnal pt ca acolo nu pot sa le vad, nu am accesras
Bulinutza imi pare rau ca nu ti-au iesit analizele asa bine daca ai citit mai in urma ai vazut ca si eu am o anemie. Spune mi si mie te rog cum se numeste suplimentul de fier pe care il iei si cum te simti dupa el pentru ca eu de cand am inceput sa iau fier mai intai am varsat o noapte intreaga si acum am ramas asa cu o stare nasoala de greata si stau sa ma intreb daca o fi de la fier sau a fost o indigestie si pura coincidenta ca s-a intamplat episodul exact in ziua in care am inceput sa iau suplimentul. Multa sanatate iti doresc!pupici
bulibuli
Scris: Thursday, September 1, 2011 10:02 AM

irina, nu am stiut ca nu ai acces, daca vrei se rezolva imediat!! pupici ce aiurea daca versi de la fier, ca ai nevoie de el, dar daca versi nu se mai asimileaza nimic, te dai si mai tare peste cap...

Bulinutza, ai grija de tine.. e normal sa obosesti mai repede... dar uite ca nu mai ai chiar mult ras

Myha, felicitari pentru surubel dance

astept si eu cu nerabdare confirmarea la ecografia urmatoare, sper sa se vada clar ras
Mela
Scris: Thursday, September 1, 2011 10:24 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Ingeras,ai avut un vis asa frumos angel la fel e si numele pe care l-ati ales pentru bebelin coeur

Bulinutza,maaaai,te bat daca nu ai grija de tine! sa-ti iei vitaminele,sa nu uiti de ele nici macar o zi,sa-ti revii,ai nevoie de multa putere dupa ce se naste mica majoreta

Alinutza,nastere usoara si numai bine angel

Irina,tu tot asa slabuta ai ramas? love cand te mai vedem?

Ana,Shirel,oaaai,ma dati pe spate,pe bune! ce va mai tine oare? nu zic ca n-o sa mai am bebe,nu se stie niciodata,dar nu ma simt in stare acum,nici vorba.

Petronela,felicitari si sarcina usoara iti doresc si eu computerlove

Buli,pup burtica pupici coeur
irina21
Scris: Thursday, September 1, 2011 2:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Buli chiar te rog sa imi dai si mie voie sa ti citesc jurnalulras N am mai luat fier de atunci de cand am varsat ca mi-a fost frica dar trebuie sa incep sa il iau din nou pt ca are bebelina nevoie!uff

Mela tot asa slabuta am ramas am aproape 8 luni si eu am o burtica asa micuta ca stau cu teama cu gandul ca ceva este in neregula chiar daca doctora ma incurajeaza ca este totul in ordine.Promit ca o sa vin cu o pozica pana maine!pupici
bulibuli
Scris: Thursday, September 1, 2011 8:34 PM

Lasa Irina, nu-i rau deloc ca nu te-ai facut balonas, daca bebe creste bine nu ai de ce sa-ti faci griji!! Ce n-as da sa ma plang si eu de asa "necaz" la sfarsitul sarcinii, ca nu m-am ingrasat destul... ras

Fetele, voi la cate saptamani ati facut prima morfologie fetala??
myha84
Scris: Thursday, September 1, 2011 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Multumesc fetele computerlove computerlove computerlove Suntem tare incantati.
Irina sa stii ca nici eu nu m-am ingrasat deloc, numai burtica mi-a crescut.
Buli mie medicul mi-a recomandat sa fac morfologia fetala luna viitoate , pe atunci voi avea cam 22 saptamani.
Sarcina usoara mamici!!!pupici
flori1972
Scris: Thursday, September 1, 2011 9:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
myha,felicitari mami pt baietel ,sarcina usoara pana la capat pupici pupici
Fluturas
Scris: Thursday, September 1, 2011 10:32 PM

Inregistrat: 11/22/2006
sarcina usoara in continuare gravidutelor
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.