Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alinutza eu am sa ma rog pentru tine,face mai mult decat sa-ti tin pumnii!! fie ca Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine!!!
ce dor imi este de burticutza |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ana wrote:Alinutza eu am sa ma rog pentru tine,face mai mult decat sa-ti tin pumnii!! fie ca Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine!!! ce dor imi este de burticutza
Alinutza, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste nastere, oricum ar fi ea, naturala sau cezariana!
Ana, pe cand ne ai vestea? si sa fie de data asta, bine? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
1. Alinutzza Make a pregnancy ticker
2. Irina21
3. Bulinutza
4. Fatima Make a pregnancy ticker
5. Ingerash
6. Myha84
7. Bulibuli
8. Petronella
Ultima actualizare: 30.08.2011
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa dati un mic semn! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ai uitat-o pe Petronella! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Saru'mana, Rox! Rezolv imediat! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| irina21 wrote: Ingerash tu cum mai esti?
Sunt bine...pofticioasa,toata ziua si noaptea as manca Azi am fost la moasa,am auzit inimioara si mi-a masurat burtica totul este bine,bebe David e sportiv,zi si noapte se antreneaza
Alinutza,numai bine,nastere usoara
Fatima,multa sanatate! Mergi la medic sa-ti prescrie ceva pentru raceala.
Ana,ati inceput proiectul bebe 4 ?
Sarcini usoare dragi gravidute
|
|
| denisa_rachid wrote:Ana, pe cand ne ai vestea? si sa fie de data asta, bine? indata |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Anabella,uite iti scriu si aici hai nu fii rautacioasa asteapta-ma si pe mine !!Mai stii poate vin si eu cu o veste ceva cu un bulgar mic nu pot sa stiu deocamdata astept sa-mi vina uratii si nu mai apar cu toate ca ne-am protejat nu pot sa stiu cat de bune in calitate au fost prezervativele noastre cumparate la Bulgari!
upss,trebuia sa postez asta la aspirate!
Gravidutele mele iubite sarcina usoara si pofta mare in continuare! Ingeras,ai ales un nume superb pentru baietelul tau!!Va fi exact un rege ai sa vezi al treilea copil este ceva nemaipomenit,cu caracter aparte si cu o foarte mare personalitate!Pup burtica de baietel! |
|
| Shirel la mine nu e cu asteptatul ca noi nu folosim nimica asa ca daca ti-o iau inainte,nu e intentionat
INgeras si mie imi place David!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Hehe Shirel,atunci astept vestea cu nerabdare Numele si la ales singur,l-am visat,isi scria numele ...noua ne place e un nume puternic si frumos.Abia astept sa vad cum este al treilea copilas,cert este ca nu va duce lipsa de atentie si pupici,fratiorii au planuri .Pup cu drag
Ana, succes si Doamne ajuta sa fie printesa! |
|
| Multumim Ingeras! |
|
| Si Mamiemi e cu burticuta ,chiar daca ea nu si-a facut prezenta pe aici o anunt eu!!!
Mamiemi iti doresc sarcina usoara in continuare si poate intri sa ne zici si noua ce este si cum te simti!!
te pupam. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce-mi place atmosfera de aici !Poate tot venind in vizita asa de des nu mai plec. Ingeras ce nume frumos ! Sarcina usoara in continuare ! Ana ,Shirel sa fie cum va doriti ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Fetelor eu am fost ieri la moasa la control, dar nu a vrut sa-mi faca eco pentru ca e sarcina prea mica si oricum nu se vede nimic. Mi-a luat putin sange, urina , tensiunea, ma cantarit si masurat. Am primit niste carti despre alimentatia gravidei, vitamine, etc. Si o crema pentru vergeturi. Atat pentru ieri, sunt re-programata in 13 Octombrie. Pana atunci, nu imi ramane decat sa astept si sa vad ce se intampla. Greturi inca nu am, dar as prefera sa nici nu am. Moasa ia spus sotului ca daca o sa am greturi, sa treaca el in bucatarie la gatit Va doresc multa sanatate gravidutelor si nasteri usoare! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ana wrote:Si Mamiemi e cu burticuta ,chiar daca ea nu si-a facut prezenta pe aici o anunt eu!!! Mamiemi iti doresc sarcina usoara in continuare si poate intri sa ne zici si noua ce este si cum te simti!! te pupam.
Stiam stiam numai ca eu pastram secret asteptam sa ne povesteasca ea cand si daca va vrea !Sunt tare fericita sa aud ,are o familie asa de frumoasa si copii sunt superbi de frumosi!Stii cumva ce are? |
|
|