Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alinutzza
Scris: Friday, August 19, 2011 3:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2011
Delfinasa sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine.
POOOOOP toate celelalte burtici frumoase .
Eu mai am putin sunt bine dar sunt o fricoasa cry cry cry cry
irina21
Scris: Saturday, August 20, 2011 9:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Delfinasa recunosc ca nu prea ma impac bine cu lactatele mai ales de cand sunt graviduta le resping aproape total insa lapte reusesc sa beau de cateva ori pe saptamana si asta numai impinsa de sotul meu de la spate stiu ca nu e bine dar...cry

Fatima si eu ca si tine 8 si un pic calciul si 10.55 hemoglobina abia astept sa ma duc la dr sa vad ce spune. Ce burtica draguta si finuta ai mai mami se cunoaste ca e de fetita hearts

Alinutzza si mie mi e o frica de mor dar vorba sotului durerea trece nu tine o vesnicie si conteaza bucuria cu care ramai dupa toate lucrurile prin care treci! Deci curaj mami ca va fi bine!

Sarcini usoare gravidutelor!pupici
bulibuli
Scris: Saturday, August 20, 2011 10:42 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Fetele, ce-ati patit de v-au apucat fricile acum???? Hai, curaj!!! Luati exemplu de la Delfinasa, uitati ce relaxata e!!! Abia astept sa ma vad si eu peste vreo 6 luni cum ma dau "viteaza" pe aici hohot hohot
mommy
Scris: Saturday, August 20, 2011 8:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Delfinasa draga, nastere usoara! computerlove
Miru
oanamaria
Scris: Sunday, August 21, 2011 8:09 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sarcina usoara dragi burticute !computerlove
delfinasa
Scris: Monday, August 22, 2011 5:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Fatima, dupa forma burtii, printesei tale ii place sa stea mai mult la partersic ...naspa ca va mutati cand esti insarcinata, ca stiu ca faci eforturi pe care-ar trebui sa le eviti perioada asta.

Irina, n-ai de ce sa te gandesti la ce nasol va fi la nastere...trebuie sa te bucuri de fiecare clipa, pentru ceea ce este si-ti va aduce bun...daca la prima sarcina te sperii de nastere, la a doua ce-o sa faci cand vei sti exact prin ce vei trece?

Mommy, multumesc pentru urari.pupici ...trag sperante la o nastere usoara si mai scurta decat prima...am depasit termenul azi, sper sa nu mai intarzie bebe mult, sa fie nevoie sa-l fortam sa iasa.
irina21
Scris: Wednesday, August 24, 2011 8:32 AM
Nivel

Ce faceti fetelor??
Noi am avut o noapte groaznicaaaaaa!!!! Am o durere de masea care m-a tinut treaza toata noaptea si nici acum nu pot spune ca imi e mai binemaseluta Imi vine sa mabanghead
Astazi ne ducem si noi la doctor sa vedem ce ne mai spune sper ca este totul in regula!
Pupicipupici
Anelise
Scris: Wednesday, August 24, 2011 9:13 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Pupici pe burtici pupici si asteptam vesti in continuare de la voi! coeur
oanamaria
Scris: Wednesday, August 24, 2011 10:06 AM
Nivel

Ce putine gravidute mai sunt!
Trebuie sa ingrosam randurile pe aici !sic
bereea
Scris: Wednesday, August 24, 2011 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
asa-i, la treaba fetelormajoreta
Fatima
Scris: Wednesday, August 24, 2011 4:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2011
Buna, fete, ce mai faceti voi? Irinuca, imi pare rau de maseluta ta, aud tot mai multe gravidute cu dureri de dantura. Da, Delfinasa, picia mea sta de la 5 luni cu capul in jos pregatita, radea doctora, a spus ca asa se simte ea bine. La ultimul eco de 26 de sapt tot asa era, he he...La noi toate bune, multumim lui Dumnezeu, doar caldura e mare si e greu cu mutatul, multe tare de facut, ridicat, etc.Zilele trecute mi s-a confirmat de la doctor ca voi naste prin cezariana si trebuie sa merg sa imi faca programarea, mi-a dat o foaie de recomandare.Mi-a dat sa iau ferograd (fier pt anemie) pastile 2 pe zi si magne2 pt crampele musculare, calciu a spus ca nu e nevoie. Trece timpul asa de repede.....campfire
irina21
Scris: Thursday, August 25, 2011 9:51 AM
Nivel

Am fost si noi la doctor ieri si am numai vesti bune. Colul inchis, bebe activ, mi-a dat supliment de fier pentru anemie si mi-a facut lista cu tot ceea ce ar trebui sa mananc. Pe drum inspre doctor am tras o cearta cu sotul si cand mi-a luat tensiunea 14 cu 8tunete Dupa ce m-a lasat sa ma mai linistesc a scazut la 12 cu 6 dar nu m-a lasat sa plec din cabinet fara o sedinta de psihoterapie despre cat de mult rau ii fac bebelinei cu starea mea continua de nervi, stres, agitatie si plans...Atunci chiar am realizat ca nu sunt responsabila numai de viata mea ci si de cea a copilului meu si ca protejandu-ma pe mine o protejez pe ea. Daca ne-ati fi vazut fetele in momentul acela mie si sotului , zici ca ne trezise cineva la realitate ras . Trecem intr-adevar printr-o perioada mai stresanta sotul si-a schimbat locul de munca acum 2 luni, ii este greu, are mai multe responsabilitati si partea care ma doare pe mine cel mai rau petrece prea putin timp pe acasacry El nu se plange dar il simt ca e obosit, ca e stresat si totusi incearca cat poate sa imi faca pe plac si nu imi cere in schimb decat sa ii ofer liniste si intelegere cand ajunge acasa. Insa hormonii mei zici ca au luat-o razna de nici eu nu ma mai recunoscuff
Urmatoarea vizita peste 2 saptamani cand vom vorbi mai multe despre nastere.
Fatima de ce nasti prin cezariana ce fel de probleme ai?
Gravidutelor multa liniste si sarcini usoare va doresc!
roxy_oxxy
Scris: Thursday, August 25, 2011 11:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
SARCINA USOARA burticutelorcomputerlove computerlove computerlove computerlove
shirel
Scris: Thursday, August 25, 2011 12:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Sarcina usoara in continuare fetelor,nu va ganditi la nimic ci numai la minunea pe care o ve-ti avea dupa nastere,merita orice efort si durere!!

Oana,sper sa te gasesc luna viitoare si pe tine inscrisa la topicul aceasta !! pupici pupici
oanamaria
Scris: Thursday, August 25, 2011 12:55 PM
Nivel

Surioaro Doamne ajuta!ca prea dau mereu tarcoale pe aici.
Sarcina usoara burtici dragi!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.