Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2011 Mesaje: 32
| Delfinasa sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine. POOOOOP toate celelalte burtici frumoase . Eu mai am putin sunt bine dar sunt o fricoasa |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa recunosc ca nu prea ma impac bine cu lactatele mai ales de cand sunt graviduta le resping aproape total insa lapte reusesc sa beau de cateva ori pe saptamana si asta numai impinsa de sotul meu de la spate stiu ca nu e bine dar...
Fatima si eu ca si tine 8 si un pic calciul si 10.55 hemoglobina abia astept sa ma duc la dr sa vad ce spune. Ce burtica draguta si finuta ai mai mami se cunoaste ca e de fetita
Alinutzza si mie mi e o frica de mor dar vorba sotului durerea trece nu tine o vesnicie si conteaza bucuria cu care ramai dupa toate lucrurile prin care treci! Deci curaj mami ca va fi bine!
Sarcini usoare gravidutelor! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetele, ce-ati patit de v-au apucat fricile acum???? Hai, curaj!!! Luati exemplu de la Delfinasa, uitati ce relaxata e!!! Abia astept sa ma vad si eu peste vreo 6 luni cum ma dau "viteaza" pe aici |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Delfinasa draga, nastere usoara! Miru |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sarcina usoara dragi burticute ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fatima, dupa forma burtii, printesei tale ii place sa stea mai mult la parter ...naspa ca va mutati cand esti insarcinata, ca stiu ca faci eforturi pe care-ar trebui sa le eviti perioada asta.
Irina, n-ai de ce sa te gandesti la ce nasol va fi la nastere...trebuie sa te bucuri de fiecare clipa, pentru ceea ce este si-ti va aduce bun...daca la prima sarcina te sperii de nastere, la a doua ce-o sa faci cand vei sti exact prin ce vei trece?
Mommy, multumesc pentru urari. ...trag sperante la o nastere usoara si mai scurta decat prima...am depasit termenul azi, sper sa nu mai intarzie bebe mult, sa fie nevoie sa-l fortam sa iasa. |
|
| Ce faceti fetelor?? Noi am avut o noapte groaznicaaaaaa!!!! Am o durere de masea care m-a tinut treaza toata noaptea si nici acum nu pot spune ca imi e mai bine Imi vine sa ma Astazi ne ducem si noi la doctor sa vedem ce ne mai spune sper ca este totul in regula! Pupici |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupici pe burtici si asteptam vesti in continuare de la voi! |
|
| Ce putine gravidute mai sunt! Trebuie sa ingrosam randurile pe aici ! |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| asa-i, la treaba fetelor |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2011 Mesaje: 47
| Buna, fete, ce mai faceti voi? Irinuca, imi pare rau de maseluta ta, aud tot mai multe gravidute cu dureri de dantura. Da, Delfinasa, picia mea sta de la 5 luni cu capul in jos pregatita, radea doctora, a spus ca asa se simte ea bine. La ultimul eco de 26 de sapt tot asa era, he he...La noi toate bune, multumim lui Dumnezeu, doar caldura e mare si e greu cu mutatul, multe tare de facut, ridicat, etc.Zilele trecute mi s-a confirmat de la doctor ca voi naste prin cezariana si trebuie sa merg sa imi faca programarea, mi-a dat o foaie de recomandare.Mi-a dat sa iau ferograd (fier pt anemie) pastile 2 pe zi si magne2 pt crampele musculare, calciu a spus ca nu e nevoie. Trece timpul asa de repede..... |
|
| Am fost si noi la doctor ieri si am numai vesti bune. Colul inchis, bebe activ, mi-a dat supliment de fier pentru anemie si mi-a facut lista cu tot ceea ce ar trebui sa mananc. Pe drum inspre doctor am tras o cearta cu sotul si cand mi-a luat tensiunea 14 cu 8 Dupa ce m-a lasat sa ma mai linistesc a scazut la 12 cu 6 dar nu m-a lasat sa plec din cabinet fara o sedinta de psihoterapie despre cat de mult rau ii fac bebelinei cu starea mea continua de nervi, stres, agitatie si plans...Atunci chiar am realizat ca nu sunt responsabila numai de viata mea ci si de cea a copilului meu si ca protejandu-ma pe mine o protejez pe ea. Daca ne-ati fi vazut fetele in momentul acela mie si sotului , zici ca ne trezise cineva la realitate . Trecem intr-adevar printr-o perioada mai stresanta sotul si-a schimbat locul de munca acum 2 luni, ii este greu, are mai multe responsabilitati si partea care ma doare pe mine cel mai rau petrece prea putin timp pe acasa El nu se plange dar il simt ca e obosit, ca e stresat si totusi incearca cat poate sa imi faca pe plac si nu imi cere in schimb decat sa ii ofer liniste si intelegere cand ajunge acasa. Insa hormonii mei zici ca au luat-o razna de nici eu nu ma mai recunosc Urmatoarea vizita peste 2 saptamani cand vom vorbi mai multe despre nastere. Fatima de ce nasti prin cezariana ce fel de probleme ai? Gravidutelor multa liniste si sarcini usoare va doresc!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| SARCINA USOARA burticutelor |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Sarcina usoara in continuare fetelor,nu va ganditi la nimic ci numai la minunea pe care o ve-ti avea dupa nastere,merita orice efort si durere!!
Oana,sper sa te gasesc luna viitoare si pe tine inscrisa la topicul aceasta !! |
|
| Surioaro Doamne ajuta!ca prea dau mereu tarcoale pe aici. Sarcina usoara burtici dragi! |
|
|