Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, sarcina cat mai usoara si asteptam vesti de la puiutzii care trebuie sa apara!  |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Burticilor, unde-ati disparut? Sunteti in vacanta la maaare, la soaaare, cu burticile goale ? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Suntem pe aici...dar tu inca acasa byby boo nu vrea sa vina?cum te simti? |
|
| Tot gravida ai ramas ? Glumesc, ma bucur ca mai intri aici si nu te bagi numai la subforumurile de bebelusi acum. Ce-ti face pisicuta?
Nu raman eu cu bebe-n burta, cu burta dupa da ...in 4 zile mi se implineste sorocul, au crescut muschii cat trebuie pe fii-miu, sper sa fie multumit de cat a pus si sa iasa afara singurel. Aseara am avut cateva contractii vreo 1/2h, dar neregulate; asa am cand plec dupa serviciu undeva ca ma suprasolicit si ma ia o durere cumplita de spate si simt ca mi se rupe burta de sub sani si incep si braxtoanele mai dese. Tare sunt curioasa joi daca apuc sa mai ajung la doctor ce dilatatie mai am. Ma simt acceptabil in general daca nu exagerez...cu mersul si statul la birou indelungat e mai greu, de aceea de maine pana vineri o sa vin doar part-time dimineata -daca nu nasc- si apoi de luni nu mai vin. Am negociat liber 2 luni dupa nastere; sefu' a zis ca-mi da cat am nevoie, dar cam 6-8 sapt. dau toate firmele pe aici si n-am vrut sa para ca vreau sa profit si nici sa-l fac sa se gandeasca la alte optiuni de inlocuire permanenta daca cer mai mult, desi mi-a spus ca va angaja pe cineva temporar cat lipsesc eu ca are nevoie si de-aia ma si cheama pana vineri daca pot, ca sa aiba timp sa gaseasca pe cineva in cateva zile...acum sa vad daca dupa astea 2 luni n-o sa-mi zica pa, raman cu noua angajata . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| n-o sa-ti zica pa, stai linistita... totusi 2 luni mi se pare putin, cum ai sa faci cu alaptatul??
eu mai sunt pe aici, abia astept intalnirea cu bibi, sunt asa nerabdacioasa ca nici n-am somn... m-am trezit cu o durere de stomac, a trebuit sa pap ceva ca nu mai rezistam cu greturile mi-am mai revenit, ma simt mai bine |
|
| s-a amanat intalnirea mea romantica pt maine dimineata |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Da imi este greu sa ma deprind cu gindul ca nu mai sunt graviduta si nu mai am burtica :018: :018: :018: pisicuta e cuminte ... Gravidutelor multa sanatate si sarci usoare in continuare |
|
| Buli, in 2 luni bebe isi sabileste un program cat de cat regulat de masa, lactatia se regleaza dupa el si, daca o sa fie ok si-o sa revin la job, am mare noroc ca am conditii sa pot sa pompez regulat, ceea ce aici e mare problema la multe joburi si multe mame pierd laptele din cauza asta. Am o pompa dubla f. buna electrica Medela si la job o sa pompez la 2h, pun laptele la pastrare in containere la frigi sau in termos si acasa numai si numai tzitzi. Cat va sta cu mama in timpul zilei, o sa-i dea lapte de la mine in biberoane. Sper sa ne descurcam cat mai mult asa, bebe sa fie cooperant cu ele si sa nu-mi faca figuri la tzitzi daca da de usurinta suptului la bibe, ca il mananc. Cam cu 2 saptamani inainte sa ma intorc la job, planuiesc sa incep sa pompez si sa-i bag laptele in bibe ziua, ca sa il obisnuiesc treptat cu ele, sa nu il rup brusc de tzitzi sa avem scandal si nervi tocati. Cam asta e planul meu, facut dupa ce-am tocit niste carti de alaptat, si ar trebui sa mearga si peste un an asa, daca bebe se tine de treaba cat sunt cu el.
Sa iti mai faca poze cu bibi maine sa il mai vedem si noi, da? Ce bine ca te lasa greturile! |
|
| Pare un plan bun, sunt sigura ca Boo o sa fie cat se poate de cooperant!! Am si eu de la cine invata, eu oricum imi iau 1 an dar probabil ca am sa ma intorc mai devreme putin... pe la 9-10 luni deja papa diversificat, tzitzi mai putin, deci cred ca o sa ne descurcam si cu serviciul... numai sa am eu lapte destul, tare imi doresc sa alaptez macar 1 an. Ce departe ma gandesc deja ...
M-am laudat eu cu greturile dar degeaba ca azi iar mi s-a facut rau si am varsat... mirosurile ma termina, si ma cam ia prin surprindere greata. Dar nu ma plang, situatia e sub control...
Poze maine, si eu sunt nerabdatoare sa vad ce face buburuza mea mica, sper sa fie totul ok, sa plec fericita si ranjita ca de obicei de la dr. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Am revenit si noi dupa probleme tehnice cu internetul care m-au secat la inima zilele astea in sfarsit citesc si eu vesti despre voi! Din cate inteleg dupa alaptat voi ramane cu un mare fas Ehh sa ma bucur cat pot acum cat sunt mai maricei. Bulinutza ce mari suntem mami de abia astept si eu urmatoarea ecografie sa imi vad si eu buburuza ca tare mi-e dor de ea Delfinasa imi place de tine stii cum sa te organizezi astfel incat sa iti usurezi viata dupa ce vei naste. Pentru sfaturi stiu la cine sa apelez Buli intalnire placuta cu bibi sa fie totul in regula si poate ne arati si noua pozici! Noi suntem bine, toata ziua facem tumbe,nu stiu de unde am greturi de vreo saptamana in fiecare seara sper sa nu fie nimic de rau, am facut niste analize si astazi trebuie sa iau rezultatul iar la doctor avem programare saptamana viitoare. Gravidutelor sarcini cat mai usoare ! Pupici!
|
|
| Bibi e bineeeeeee, simpatic foc, da din manute si piciorute, e dezvoltat cum trebuie, sa lesin nu alta de dragul lui.. o scumpete de copil cum n-am mai vazut!! Doamne, ce momente frumoase mi-e dat sa traiesc... cred ca mi s-a oprit inima de cateva ori... de fericire Poze mai pe seara, ca a ramas stick-ul la Cip. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Irina, nu te panica. Sunt femei care au greturi toata sarcina. Mama mea a vomat pana in ziua in care a nascut. Multa sanatate. Buli, ce ma bucur ca bibi e bine. Asa e, minutele petrecute la echo sunt unice. Multa sanatate. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Buli ma bucur mult ca bibi e bine si ca e activ! mi-ai facut asa o pofta de un eco ca m-as duce si acum sa imi mai vad si eu bebelina Te asteptam cu poze! Monica ma gandeam ca n-am mai avut greturi de pe la 4 luni si uitasem de ele Dar nu sunt exagerate sunt suportabile. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| O noapte horror...Au reinceput colicile renale asemanatoare celor din sarcina cu Alexandra, dar spre deosebire de surioara ei, Amalia prefera rincihiul stang...
Groazniiiiiiiiiiiiiic!!!!!!!1 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bulinutza, imi pare rau, dar trece totul si tu vei fi cea mai fericita mamica cu doua printese acasica! Buli, ma bucur ca totul e cat se poate de bine cu Bibi mic! Doamne, abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica! Si felicitari pentru cele 10 saptamani! Irina, un pupic si sa treaca greturile cat mai repede! Nu-mi vine sa cred ca mai ai putin si impliniti 30 de saptamani! Cum mai trece timpul! Delfinasa, mai e atat de putin! Anca sigur a nascut! Asteptam vesti! Burtici, pupici dulci! |
|
|