Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| pupacim bibi mic! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ma bucur mult ca te-ai linistit ca bibi e bine-n cuibul lui de 9 luni si te asteptam mai des sa ne mai spui cum te simti, cum mai stai cu greturile, poftele, somnolenta...daca-i faci jurnal, ma inscriu de pe-acum pe lista cititorilor .
Bulinutza tot in concediu e? Abia astept sa vina sa ne mai povesteasca de burtica ei si de Alexi, bien sur.
Ingerash, si saptamana viitoare aflam daca bebe-al vostru-i roz sau bleu ...cum stai cu lucrul la paturici ? Ai lucrat ceva pentru bebe sau de-acum incolo sa fie mai personalizate? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| pofte nu prea am... dar si cand am... de exemplu acum, nu mai dorm de la 5 ca mi-e pofta de inghetata... asa ca m-am trezit cu noaptea in cap si mi-am trantit un castronel de inghetata cu banane si dulceata de cirese amare on top! norocul lui cip ca aveam in congelator inghetata...
am luat 2 lingurite si mi-e greata deja |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| delfinasa wrote:Ingerash, si saptamana viitoare aflam daca bebe-al vostru-i roz sau bleu ...cum stai cu lucrul la paturici ? Ai lucrat ceva pentru bebe sau de-acum incolo sa fie mai personalizate?
Da,saptamana viitoare,vineri!!! Inca nu am inceput la paturici,Vasi ma aprovizionat cu 5 sculuri de ata a cate 200 grame fiecare ..deocamdata continui sa crosetez la patura pentru patul nostru.
Bulibuli,asa eram si eu,pofte si greata ...dar trece si raman poftele |
|
| Vaaai, mai bine asa cu tot cu greturi, ca ma fac cat un tanc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Buli, ma bucur ca te-ai linistit ca bibi e bine in burtica. Cat despre pofte si greturi...vine ele, dar vor si pleca la un moment dat . Sarcina usoara in continuare! Gravidute, tuturor va doresc sarcini usoare si nasteri usoare celor care se apropie de termen! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bulibuli wrote:Vaaai, mai bine asa cu tot cu greturi, ca ma fac cat un tanc Buli, stii care e partea buna a greturilor? Cata vreme sunt prezente, totul e in regula cu Bibi Lucrul asta ma facea mereu sa ma pot bucura de greturi Este un mic hop prin luna a patra, cand greturile se opresc si mai dureaza un timp pana incepi sa simti miscrile pruncului, dar pana atunci, bucura-te ca le ai! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Saluti, dragelor!!!
Mi-a fost tare dor de voi si uite cate noutati sunt de cand am plecat...
Alina, felicitari pt bebe!!!
Nadea, abia astept vesti sa vad cum sunteti amandoua...
Anca, m-ai distrat de numa' cu curatenia...
Buli, ma bucur mult pt tine si Bibi si felicitari inca o data pt jurnal...Cat despre greturi, ti le doresc, dar asa...rezonabil...sper sa NU arati ca un vampir 3 luni...
Delfi, tu inca mai poti merge la servici, mami??? Doamne, esti o eroina...Bine ca vine mami! Cred ca esti in culmea fericirii!!! Iti va fi mult mai usor cu ea acolo... Ce scumpa e Kari...ce idei mai au si copilasii astia...Auzi,la ea..nu mai vrea sa asculte de teacher...
Ingerash, pupici pe burtica, ce mai faci??
Noi suntem bine, in general, dar deja incepe sa fie din ce in ce mai greu...Am inceput sa am arsuri urate la stomac, sa ma trezesc de 2-3 ori/ noapte, sa am insomnii dupa aceea...Mi-e greu sa ma mai aplec, burtica a crescut destul de mare...Amalia, e bine, jucausa...e tare dulce ca se trezeste mereu cand papam...daca vreau sa-mi dea un semn, pap ceva si ea e prezenta imediat... Mi se pare tare fortoasa, deja o simte oricine pune mana pe burtica, chiar face "valuri" si se vede...
Alexandra are un zambet cu totul special cand o intreb unde e surioara ei...vine repede la burtica si o mangaie si o pupa...Daca o intreb cum o cheama pe surioara ei ne spune: AMA! Imi vine sa o pap toata...Sper sa o tine entuziasmul asta cat mai mult...:018:
Cam astea sunt noutatile despre noi!
va pupam cu drag pe fiecare in parte!
Aveti grija de burtici! |
|
| bulinutza wrote:
Ingerash, pupici pe burtica, ce mai faci??
Ti-am simtit lipsa,pup si eu burtica de Amalia Eu sunt franta,tocmai m-am intors din Portrash,am umblat putin prin nisip,am simtit briza oceanica si apoi shopping...in rest sunt bine si nerabdatoare sa aflu ce am in "piscina"mea:018: |
|
| Bulinutz... sa o filmezi pe Alexa cum vorbeste, tare as vrea sa o aud cred ca e asa de dulce Amalia o sa fie o mancacioasa, parca vad chiar iti doresc asta.
aurishta, si eu ma bucur de greturi, mai ales ca in majoritatea timpului sunt suportabile, rar se transforma in varsaturi....
ingeras, cand ai intalnire cu bebe???
Pupici la bebeii inotatori si miscaciosi, scumpii de ei |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Pupici la burtici si la bibici!!! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Sarcina usoara tuturor burticilor !
Bulinutza... ce repede a trecut timpul !!! Parca mai ieri erai insarcinata cu Alex si acum ai deja 24 saptamani cu Amalia !!!
Bulibuli, pupici si cat mai putine greturi !
Ingerash, sunt tare curioasa sa vad ce ai acolo ! Cred ca o sa ai un baietel
Delfinasa, si tu mai ai asa de putin pana nasti ! Te-ai hotarat cum vrei sa nasti de data asta? |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Buli, felicitari!!! Mihaela (Delfinasa), tin pumnii, nastere usoara! Bulinuta, felicitari! Ingeras, sarcina usoara! |
|
| bulibuli wrote:
ingeras, cand ai intalnire cu bebe???
Vineri,5 august
Adriana,am adaugat si votul tau in listuta de "pariuri" pana acum predomina baiat
Multumesc,Mommy |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Ingerash de abia astept sa ne spui ce ascunzi tu acolo in burtica!! Sunt cu ochii pe forum vineri sa nu ne tii prea mult in suspans! Delfinasa o fi nascut oare? n-a mai intrat poate ne face vreo surpriza! Bulinutza ce voinica e amalia daca deja face valuri Stiu cum e cu aplecatul nici eu nu prea mai pot si asa nu mi place sa cer mereu ajutor cand trebuie sa ma incalt Eu am alta problema si anume hainele care nu ma mai incap si de fiecare data cand deschid sifonierul fac cate o criza de nervi ca am atatea si nu le mai pot purta Mai zilele trecute boceam ca m-am latit in solduri si ca ma strang toate Si cu toate complimentele sotului eu sunt tot convinsa ca ma uratesc pe zi ce trece ..sper ca e doar o perioada si ca o sa treaca repede In rest buburuza mea are acelasi program nocturn de aerobic, gimnastica, mers pe bicicleta si inot in special asa ca se tot aduna ore de nesomn pe care nush cate sanse mai am sa le recuperez de acum avand in vedere ca am inceput cu mersul des la toaleta, arsuri ... Sarcini usoare gravidutelor si multi pupici din partea noastra!! |
|
|