Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Friday, July 29, 2011 9:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
pupacim bibi mic! computerlove computerlove computerlove
delfinasa
Scris: Friday, July 29, 2011 11:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ma bucur mult ca te-ai linistit ca bibi e bine-n cuibul lui de 9 luni gravida si te asteptam mai des sa ne mai spui cum te simti, cum mai stai cu greturile, poftele, somnolenta...daca-i faci jurnal, ma inscriu de pe-acum pe lista cititorilor flowers.

Bulinutza tot in concediu e? Abia astept sa vina sa ne mai povesteasca de burtica ei si de Alexi, bien sur.

Ingerash, si saptamana viitoare aflam daca bebe-al vostru-i roz sau bleu topai...cum stai cu lucrul la paturici ras? Ai lucrat ceva pentru bebe sau de-acum incolo sa fie mai personalizate?
bulibuli
Scris: Saturday, July 30, 2011 4:53 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
pofte nu prea am... dar si cand am... de exemplu acum, nu mai dorm de la 5 ca mi-e pofta de inghetata... asa ca m-am trezit cu noaptea in cap si mi-am trantit un castronel de inghetata cu banane si dulceata de cirese amare on top! ras norocul lui cip ca aveam in congelator inghetata...

am luat 2 lingurite si mi-e greata deja maseluta
ingerash
Scris: Saturday, July 30, 2011 8:49 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
delfinasa wrote:

Ingerash, si saptamana viitoare aflam daca bebe-al vostru-i roz sau bleu topai...cum stai cu lucrul la paturici ras? Ai lucrat ceva pentru bebe sau de-acum incolo sa fie mai personalizate?

Da,saptamana viitoare,vineri!!!yes
Inca nu am inceput la paturici,Vasi ma aprovizionat cu 5 sculuri de ata a cate 200 grame fiecareras ..deocamdata continui sa crosetez la patura pentru patul nostru.

Bulibuli,asa eram si eu,pofte si greata ...dar trece si raman pofteleras computerlove
bulibuli
Scris: Saturday, July 30, 2011 9:59 AM

Vaaai, mai bine asa cu tot cu greturi, ca ma fac cat un tanc hohot
denisa_rachid
Scris: Saturday, July 30, 2011 1:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Buli, ma bucur ca te-ai linistitcomputerlove ca bibi e bine in burtica. Cat despre pofte si greturi...vine ele, dar vor si pleca la un moment datpupici . Sarcina usoara in continuare!pupici pupici
Gravidute, tuturor va doresc sarcini usoare si nasteri usoare celor care se apropie de termen!pupici
aurishta
Scris: Saturday, July 30, 2011 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
bulibuli wrote:
Vaaai, mai bine asa cu tot cu greturi, ca ma fac cat un tanc hohot

Buli, stii care e partea buna a greturilor? Cata vreme sunt prezente, totul e in regula cu Bibiras Lucrul asta ma facea mereu sa ma pot bucura de greturiras Este un mic hop prin luna a patra, cand greturile se opresc si mai dureaza un timp pana incepi sa simti miscrile pruncului, dar pana atunci, bucura-te ca le ai!
bulinutza
Scris: Saturday, July 30, 2011 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Saluti, dragelor!!!

Mi-a fost tare dor de voi si uite cate noutati sunt de cand am plecat...computerlove computerlove computerlove

Alina, felicitari pt bebe!!!

Nadea, abia astept vesti sa vad cum sunteti amandoua...

Anca, m-ai distrat de numa' cu curatenia...hohot

Buli, ma bucur mult pt tine si Bibi si felicitari inca o data pt jurnal...Cat despre greturi, ti le doresc, dar asa...rezonabil...sper sa NU arati ca un vampir 3 luni...hohot

Delfi, tu inca mai poti merge la servici, mami??? Doamne, esti o eroina...Bine ca vine mami! Cred ca esti in culmea fericirii!!! Iti va fi mult mai usor cu ea acolo...
Ce scumpa e Kari...ce idei mai au si copilasii astia...Auzi,la ea..nu mai vrea sa asculte de teacher...hohot hohot hohot

Ingerash, pupici pe burtica, ce mai faci??

Noi suntem bine, in general, dar deja incepe sa fie din ce in ce mai greu...Am inceput sa am arsuri urate la stomac, sa ma trezesc de 2-3 ori/ noapte, sa am insomnii dupa aceea...Mi-e greu sa ma mai aplec, burtica a crescut destul de mare...Amalia, e bine, jucausa...e tare dulce ca se trezeste mereu cand papam...daca vreau sa-mi dea un semn, pap ceva si ea e prezenta imediat...hohot Mi se pare tare fortoasa, deja o simte oricine pune mana pe burtica, chiar face "valuri" si se vede...coeur coeur

Alexandra are un zambet cu totul special cand o intreb unde e surioara ei...vine repede la burtica si o mangaie si o pupa...Daca o intreb cum o cheama pe surioara ei ne spune: AMA! Imi vine sa o pap toata...Sper sa o tine entuziasmul asta cat mai mult...:018:

Cam astea sunt noutatile despre noi!

va pupam cu drag pe fiecare in parte!

Aveti grija de burtici!computerlove computerlove computerlove computerlove
ingerash
Scris: Saturday, July 30, 2011 7:29 PM
Nivel

bulinutza wrote:

Ingerash, pupici pe burtica, ce mai faci??

Ti-am simtit lipsa,pup si eu burtica de Amaliapupici pupici coeur Eu sunt franta,tocmai m-am intors din Portrash,am umblat putin prin nisip,am simtit briza oceanica si apoi shopping...in rest sunt bine si nerabdatoare sa aflu ce am in "piscina"mea:018:
bulibuli
Scris: Saturday, July 30, 2011 10:03 PM

Bulinutz... sa o filmezi pe Alexa cum vorbeste, tare as vrea sa o aud coeur cred ca e asa de dulce pupici Amalia o sa fie o mancacioasa, parca vad ras chiar iti doresc asta.

aurishta, si eu ma bucur de greturi, mai ales ca in majoritatea timpului sunt suportabile, rar se transforma in varsaturi....

ingeras, cand ai intalnire cu bebe???

Pupici la bebeii inotatori si miscaciosi, scumpii de ei pupici pupici
marivic
Scris: Saturday, July 30, 2011 10:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Pupici la burtici si la bibici!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici
AdrianaC
Scris: Saturday, July 30, 2011 10:10 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sarcina usoara tuturor burticilor !

Bulinutza... ce repede a trecut timpul !!! Parca mai ieri erai insarcinata cu Alex si acum ai deja 24 saptamani cu Amalia !!!

Bulibuli, pupici si cat mai putine greturi !

Ingerash, sunt tare curioasa sa vad ce ai acolo ! Cred ca o sa ai un baietel ras

Delfinasa, si tu mai ai asa de putin pana nasti ! Te-ai hotarat cum vrei sa nasti de data asta?
mommy
Scris: Sunday, July 31, 2011 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Buli, felicitari!!! computerlove yes yes
Mihaela (Delfinasa), tin pumnii, nastere usoara! pupici computerlove
Bulinuta, felicitari! yes computerlove newclap
Ingeras, sarcina usoara! pupici computerlove hearts
ingerash
Scris: Sunday, July 31, 2011 5:36 PM
Nivel

bulibuli wrote:

ingeras, cand ai intalnire cu bebe???

Vineri,5 augusthearts

Adriana,am adaugat si votul tau in listuta de "pariuri"ras pupici pupici pupici pana acum predomina baiatmajoreta

Multumesc,Mommycomputerlove computerlove pupici pupici
irina21
Scris: Monday, August 1, 2011 8:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Ingerash de abia astept sa ne spui ce ascunzi tu acolo in burtica!! Sunt cu ochii pe forum vineri sa nu ne tii prea mult in suspans!pupici
Delfinasa o fi nascut oare? n-a mai intrat poate ne face vreo
surpriza!
Bulinutza ce voinica e amalia daca deja face valuricoeur Stiu cum e cu aplecatul nici eu nu prea mai pot si asa nu mi place sa cer mereu ajutor cand trebuie sa ma incaltsic
Eu am alta problema si anume hainele care nu ma mai incap si de fiecare data cand deschid sifonierul fac cate o criza de nervi ca am atatea si nu le mai pot purtaalcool Mai zilele trecute boceam ca m-am latit in solduri si ca ma strang toate banghead Si cu toate complimentele sotului eu sunt tot convinsa ca ma uratesc pe zi ce trece ..sper ca e doar o perioada si ca o sa treaca repede uff
In rest buburuza mea are acelasi program nocturn de aerobic, gimnastica, mers pe bicicleta si inot in special ras asa ca se tot aduna ore de nesomn pe care nush cate sanse mai am sa le recuperez de acum avand in vedere ca am inceput cu mersul des la toaleta, arsuri ...
Sarcini usoare gravidutelor si multi pupici din partea noastra!!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.