Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Thursday, July 28, 2011 1:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Delfi, sunt kituri de self-testing acasa, se gasesc in magazine over the counter, sunt similare cu cele de pregnancy si nu sunt prea scumpe. Poti incerca unul sa te convingi daca e yeast sau nu, e posibil sa fie si ph-ul urinei schimbat, yeast apare si datorita schimbarilor hormonale din timpul sarcinii. Sunt tratamente si pentru perioada sarcinii,sunt creme externe care usureaza senzatia de mancarime, sunt medicamente pentru care nu ai nevoie de reteta dar mai bine intreaba medicul, mai ales ca bebe e jos si esti dilatata. Este contagioasa din cate stiu...

Nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin si vine bebe, a trecut timpul atat de repede.....computerlove

If you're pregnant, it's common to get a yeast infection. This happens because of hormonal changes in the body. When you're pregnant, sugar is produced and secreted more frequently in the vagina. The yeast fungus then feeds off of this sugar.

Yeast infections often occur in the third or last trimester of pregnancy. After delivery, hormone levels dramatically change, and symptoms of yeast infections disappear in a few days because the new vaginal environment does not support yeast growth.

http://www.mayoclinic.com/health/yeast-infection-during-pregnancy/AN02076
ingerash
Scris: Thursday, July 28, 2011 9:27 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Delfinasa,asa am avut si eu la ambele sarcini spre final si am primit ovule(din pacate nu mai stiu denumirea).Deci bebe se pregateste dejahearts
nadea
Scris: Thursday, July 28, 2011 10:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Gravidutelor la mine matinca numai s-a rupt apa ..si ne gatim sa mergem la medic....noi va pupam si sa stiti ca daca nu aparem pina deseara asuntem la spital...
aurishta
Scris: Thursday, July 28, 2011 10:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
`Ooo, minunat! De-acum iti doresc ca totul sa decurga relaxat si bb sa vina zambitor la o mamica fericita!computerlove
ingerash
Scris: Thursday, July 28, 2011 11:18 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
nadea wrote:
Gravidutelor la mine matinca numai s-a rupt apa ..si ne gatim sa mergem la medic....noi va pupam si sa stiti ca daca nu aparem pina deseara asuntem la spital...

Numai bine,scumpa!Se aproprie marea intalnire!yes yes yes yes computerlove
delfinasa
Scris: Thursday, July 28, 2011 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nadea, ti-am scris si la topicul tau de nastere ca am emotii pentru tine si ma bucur cand ma gandesc ce momente minunate va asteaptacoeur...iti tin tin pumnii s-o aduci pe lume cu bine si sanatoasa pe Adelina!pupici Pupici multi si sa revii acasa cu micuta conectata la laptic, somnoroasa si voi cei mai fericiti parinti!computerlove

Mikaela, Ingerash, multumesc pupici...deci fiind contagioasa, am luat-o de undeva inseamna scratch...oi fi luat-o de pe la wc-urile publice pe unde merg cand ies in orasscratch...e, bine ca stiu cam ce e, ca se ia...oricum eu si tati suntem in pauza totala si acum e si dublata de chestia asta sa nu-i dau si lui. O sa astept sa fac testul la cabinet martea urmatoare ca e prima oara cand iau infectia asta cu candida si as vrea un diagnostic clar pus de doctora si tratament pentru gravide, care poate e pe reteta (sau pe reteta il iau mai ieftin decat de pe counter si de ce sa nu profit ca tot platesc asigurare luna de luna).
bulibuli
Scris: Thursday, July 28, 2011 5:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
delfi, stai linistita, candida se afla in mod normal in vagin si in tractul digestiv (e posibil sa ai si pe limba depozite albicioase, tot candida e), dar in cantitate redusa si e inofensiva.. insa daca are mediu prielnic - imunitate scazuta, schimbari de ph sau dupa un tratament cu antibiotice, se inmulteste excesiv si devine deranjanta. in sarcina apare destul de frecvent din cauza modificarilor locale... se trateaza, nu o lasa sa-si faca de cap si nu te stresa din cauza ei.

nadea, nastere usoara newclap
irina21
Scris: Thursday, July 28, 2011 8:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Delfinasa nu te mai stresa atata bulibuli are dreptate!
Nadea ce emotii am mami pt tine nastere usoara si sa fie totul bine!!
pupici
Noi suntem bine crestem mami se simte cam aiurea o buseste plansul din orice nimic si se enerveaza din orice nimic ma gandesc ca or fi hormonii de vina? sau oboseala adunata? In fine mi e mila de sotul meu ce trebuie sa suporte dar trecem noi si peste asta...In rest cred ca in burta mea e un mini parc de distractii caci altfel nu mi explic ce poate face asta mica acolo asa interesant de se misca intr una..sau poate renoveaza si easic
Pupici gravidute si sarcini usoare !pupici
anca_eu
Scris: Friday, July 29, 2011 12:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Mie cred ca mi-a cazut dopul gelatinos sau macar o parte din el. Am gasit o gramajoara cat o boaba de fasole mai maricica de consistenta extrem de gelatinoasa, transparenta cu mici firisoare albe pe absorbantul zilnic. Din ce am citit cica trebuia sa fie roz, maroniu sau cu sange dar la mine era transparent. Exclud sa fie secretie pentru ca nu a fost niciodata asa vascoasa si mi s-a intamplat o singura data.

In rest am o singura problema: MA PLICTISESC. Daca ati veni la mine ati gasi cea mai curata si igienizata casa hohot mereu pun mana pe o carpa si mai sterg ceva. Va inchipuiti ca dupa 2-3 zile de sters si curatat nu mai am activitate si iar ma plictisesc. Cred ca imi va fi dor de lenevitul in pat si/sau in canapea la televizor dar macar imi incarc bateriile pentru perioada urmatoare.
delfinasa
Scris: Friday, July 29, 2011 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Da, e dopul sau parte din el...asa a fost si la mine la prima nastere, curat, numai ca mai mult cantitativ. Ar inseamna ca mai stai cateva zile-o saptamana. Cica daca e cu sange, bebe vine mai repede.
Tu de unde ai energie sa tot cureti atata alcool? Eu abia ma tarasc. Cine m-o fi pus s-o inscriu pe fii-mea la inot si la cursul urmator acum pe ultima suta ca-mi vine sa-mi dau pumni nervibanghead?! Am inceput sa am contractii false zilnic, rare...ma gandesc sa ma mai duc si saptamana viitoare la lucru si apoi sa-mi iau liber, ca deja simt ca e prea mult efort la mijloc. Maine o astept pe mama topai...mai ceva ca pe painea calda...nu am vazut-o live de 3 ani si ea nu m-a vazut gravida nici cu fii-mea...topai...Karina e nerabdatoare; la toti le zice ca vine grandma si ca n-o sa se mai duca la daycare si n-o sa mai asculte de teachers ras.

Irina, da, hormonii te fac asa sensibila la orice si plangacioasa...si dupa nastere o sa fii asa un timp.

Buli, merci de info...am mai citit intre timp si am vazut ca este asa cum zici tu: candida e prezenta in mod normal in corp, numai ca sarcina ii permite sa si-o ia in cap...deci n-am luat-o de undeva, ci s-a inmultit si transformat ea intr-un inceput de infectie...o sa lamuresc marti la doctor situatia si o sa vad ce tratament imi da.
bulibuli
Scris: Friday, July 29, 2011 7:30 PM

Ma bucur ca te-ai linistit, o sa fie bine pupici

Fetele, sunt in culmea fericirii!! Bibi e bine, creste, are 1 cm si o inimioara puternica yes care bate repede-repede... ce frumos a fost, si dr a recunoscut ca avea emotii, iar Cip nu va spun ca era topit tot!!!! coeur coeur Inimioara mea draga!!!
kali
Scris: Friday, July 29, 2011 7:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bulibuli wrote:
Ma bucur ca te-ai linistit, o sa fie bine pupici

Fetele, sunt in culmea fericirii!! Bibi e bine, creste, are 1 cm si o inimioara puternica yes care bate repede-repede... ce frumos a fost, si dr a recunoscut ca avea emotii, iar Cip nu va spun ca era topit tot!!!! coeur coeur Inimioara mea draga!!!

Imi aduci aminte de Bulinutza!
Tare ma bucur ca e totul bine!
Vezi? Tot forumul e cu ochii pe voi deci se cere jurnalul de sarcina. Ok?

Delfinasa, ce putin mai este!
Acusi-acusi tii minunea la san.coeur Offf, off...
Ai grija de tine. De maine... rasfat, da?

Anca, vineeee bebeeee.

Burticutze, sarcina usoara! Ce perioada minunata!
roxinthya
Scris: Friday, July 29, 2011 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Buli stiu ca nu sunt o persoana prea ferventa pe aici prin forum si cu atat mai putin pe la gravidutze dar povestea ta de fericire imi umple sufletul de parca ar fi povestea mea proprie la fel cum am patit si cu Teea09 pentru ca va urmaresc de mult timp si am trait alaturi de voi multe emotii si sperante risipite.
de fiecare data cand vedeam topicul de aspirante activ ma gandeam la voi si fiecare veste buna parca as fi trait-o eu
ma bucur din tot sufletul si va doresc din suflet sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! iloveyou iloveyou
acum ma rog din tot sufletul pentru Roxy sa vi se alature cat mai curand!computerlove computerlove
mikaela
Scris: Friday, July 29, 2011 8:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Ca bine zici Roxinthya...si eu la fel am emotii de cate ori citesc computerlove
bulibuli
Scris: Friday, July 29, 2011 9:34 PM

da, acum pot sa deschid jurnal.. sincer asteptam a doua eco, sa nu deschid degeaba... dar acum CRED!!!!!!!!! chiar e acolo si e bine, Bibi mic coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.