Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| danab wrote:Buli, asa mancam si eu si a iesit fata
Si eu care credeam ca tatal ia decizia asta, involuntar ...cromozomeala e de vina si nu mancarea Ar trebui sa-mi iubesc barbatul mai mult ca a facut treaba buna
Fetelor care numarati zilele, nastere cat mai usoara, iar cele care abia acum incepeti sa bifati pe calendar, sarcina cat mai usoara Eu citesc mai rar pe aici ca ma apuca dorul de bebe |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| anca si eu cand eram insarcinata, din cand in cand am mai auzit la fel ca tine pocnind si chiar am scris aici , dar la nimeni nu se mai intamplase. nu cred ca trebuie sa iti faci griji.
gravidutelor sarcini usoare in continuare si celor peste 37 de sapt , nastere usoara si bebei sanatosi. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu mereu prin zona ca mi-e dor de bebe ! Sarcina usoara ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa ce e drept a fost relaxant trimestrul 2 dar pentru ca mai am 2 saptamani pana intru in trimestrul 3 zic si eu ca acum incepe disconfortul ala mare.. simt ca nu am loc in pat saracul meu sot doarme pe un petic, nu mai zic de pitica mea care ziua doarme si noaptea incepe si da pe la coaste, pe la ficat, sughite, face tumbe si asa stau si ma uit la ceas si vad cum se face dimineata si eu nu apuc sa dorm decat cateva ore...vorba sotului eu care stau acasa arat mai obosita decat el care munceste de dimineata pana seara Am cam lasat o moale cu tot pentru ca obosesc si mai repede si ma dor si oasele eu care nu stateam o clipa in casa gaseam mereu ceva de facut... Hai mamico ca mai ai si tu putin si vine si flacaul tau! Fatima Mai dar cu bulinutza ce o fi de nu mai da nici un semn sa ne zica si noua cum se mai simte? Pupici gravidutelor si sarcini cat mai usoare! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bulinutza e plecata si nu are net. e bine |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| delfinasa wrote:nu stiu cum e sa "pocneasca", dar stiu cum e cand sughite bebe in burta  ...poate vorbim de acelasi lucru: tresalta si burta putin cand il apuca sughitul 
Aaaaaa....sughitul e alta treaba Ieri sughita cu atata pofta ca mi se misca foarte tare toata burta, mult mai tare ca alta data. Multa lume nu m-a crezut ca e adevarat, mai ales oamenii care nu au mai avut de-a face cu gravide.
As manca orice, oriunde si oricat. Mi-am facut stoc de legume si fructe ca sa nu iau proportii si mai mari. Mi-au aparut dureri reumatice la degetele de la maini, nu stiu, e tare ciudat. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Anca felicitari cu implinirea a 38 de saptamini esti cu putin in urma noastra Irina pregateste-te asa e in trimestrul 3 mai mult disconfort in toate ai nu mai zic nimic de dormitul in ultemele saptamini Alina mai ai inca 5 zile..si chiar nici un semn?de fiecare data intru sa ma uit daca mai esti pe aici..sau ai plecat la maternitate Delfinasa lasa ca nu a mai ramas mult si vei dormi pe burta Sarcini usoare tuturor si miii de pupici...odihnitiva cit mai mult gravidutelor ca dupa ce apare bebele nu o sa mai aveti o minuta libera |
|

Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Si eu ma minunez cum de nu vrea inca sa iasa dar toate la timpul lor! Va pup si va doresc si voua sarcini usoare si cat mai putine disconforturi!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Hai sa va povestesc si eu ce-am patit. Au inceput si la mine greturile, timid la inceput si nu prea suparator, chiar ma bucuram in sinea mea.. in schimb in weekend nu stiu ce m-a dat peste cap, probabil si oboseala impreuna cu alti factori... cert e ca de sambata noapte m-au apucat niste dureri groaznice de stomac si pana duminica noapte am varsat in continuu numai fiere, dar atat de rau mi-a fost si atat de mult am varsat incat mi s-au spart vase de sange la ambii ochi, astfel ca luni dimineata aratam ca un vampir cu ochii rosii si ma dureau toti muschii de nu m-am putut ridica din pat sa ma duc la serviciu... in fine, a trecut cu multe ceaiuri si lamaie, nu stiu ce a fost, m-am gandit la toate bolile posibile - dar bine ca s-a terminat... au reinceput dupa episodul asta si durerile de burta, nu continuu dar sunt, probabil si din cauza ca toate pastilutele pe care le luam le varsam, nu mai aveam nimic injectabil dar de-acum am sa am grija sa am mereu la mine fiole si supozitoare ca nu se stie... Acum mi-e mai bine dar imi fac mii de griji ca nu stiu daca bibi e bine... vineri mergem sa-l vedem, pur si simplu nu pot dormi noaptea ca-mi fac mii de ganduri... offfff , sper sa fie totul bine
Incerc sa fiu optimista si uneori ma trezesc zambind de una singura la gandul ca bibi e bine si creste si am sa-l vad in curand. Ma rog si stiu in sufletul meu ca Dumnezeu are grija de noi. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Buli, liisteste-te, bibi e bin e! DAR ai grija de tine, nu te neglija, femea gravida e intr-o stare speciala...deci si grija trebuie sa fie una speciala .Asteptam o pozica cu bibi vineri. Sarcina usoara si a termen!
Si voua tuturor burticilor, sarcini usoare si la termen! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Buli, poti sa intrebi medicul, dar nu te ingrijora...n-ai sangerari, semne care sa iti dea de gandit ca ar putea fi ceva cu bebe, este vorba numai de starea ta. Eu asa am dus-o ambele sarcini 4-5 luni zi de zi, cu pauze sa imi mai revin ...eu nu mai puteam de rau si bebelusii nu mai puteau de bine ce le era . Hai ca poate nu-ti mai revin greturile astea asa nasoale!
Nadea, tu o sa dormi inaintea mea pe burta ! Te-ai mai dus la doctor?
Alina, si tu pe la doctor te-ai mai dus? N-ai inceput sa te dilatezi deloc?
Eu tocmai am revenit de la cabinet si sunt bine cica, n-am mai luat nimic in greutate de saptamana trecuta (yeeey!), dar m-am speriat putin ca prima citire de tensiune a fost 14/7; mi-a luat-o si pe-a doua: tot mare- 13/8, asa ca asistenta m-a pus sa stau intinsa 10 min. si apoi mi-a revenit la normal 12/7 si 11/6...explicatia lor a fost ca spre final mai creste, mai retin apa, de-astea. In fine, bine ca a revenit la normal, rezultatul la testul strep B e negativ, inimioara lui bebe bate la 145 batai/min, uterul e de 35cm si...dilatatia 1 cm, dar inca cervixul e sus, bebe nu a coborat. Doctora m-a pus in tema sa o sun daca incep sa am contractii si sunt regulate la 4-5 min si sa ma duc direct la spital daca mi se rupe apa (ca o suna ei de-acolo ca sunt preinregistrata si au toate datele). Cam asta...next week ma vad iar cu midwife.
Mikaela, imi place mult de scumpitza ta motzata ! Cand te bagi pe lista berzei ? |
|

Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Buna dimi ! Mult a fost putin mai este! Parca nu mai trece timpul asta! Delfinasa, am fost la dr, luni, zicea de o dilatatie de 2 cm dar cum contractiile nu erau regulate si la distante foarte mari mi-a spus ca mai bine stau relaxata acasa sa astept marele eveniment. Va tin la curent! Pupici pe burtici!
|
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| [quote=delfinasaMikaela, imi place mult de scumpitza ta motzata ! Cand te bagi pe lista berzei ? [/quote]
Multumim! Lista...hmmm...cand da Doamne Doamne |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buliii, totul e bine si va fi bine! Cat te inteleg ca-ti faci griji! Stai linistita! Sa vezi tu ce fericita vei fi vineri! Si asa cum au spus si fetele, vrem si noi pozica cu Bibi! Bibi imi place de mor, mai ales ca si noi avem un Bibi acasa asa ca intelegi tu! Hai, te pup si asteptam vestile de la voi! Fetele, voi vorbiti de dilatatii pe aici ... deci se apropie marea intalnire la amandoua! Delfinasa, incepem galeria? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cam devreme mi se pare si mie ca ma dilat, dar doctora zice ca e normal ca cervixul sa se deschida treptat. As vrea ca boo sa mai stea la adapost macar 1-2 saptamani sa faca muschi de flacau, dar, dupa ziua de sambata cand fac 37 de sapt., chiar daca vrea sa vina pe lume mai slabutz, il primim cu mare drag si-l punem la ingrasat imediat .
Cred c-o sa fac un test la cabinet saptamana viitoare sa vad daca sunt in regula ca de la scurgerea vaginala abundenta sunt cam itchy si trebuie sa schimb tampoanele zilnice mai des, nu va spun c-am inceput sa ma spal si la serviciu din cauza asta si parca a inceput sa miroasa. Vi s-a intamplat asa ceva? I-am zis doctorei de abundenta acum ceva timp, dar nu ma scarpina nimic si ea a zis ca daca textura se schimba in crumbles asa si mirosul se modifica, sunt semne de yeast infection -candida am citit ca se numeste-. Inca nu s-a schimbat textura, dar ma scarpina la suprafata in unele momente destul de deranjant. Eu n-am avut in viata mea infectie cu candida de-asta. Se ia? Cu ce se trateaza in sarcina? |
|
|