Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Burtici, cate un pupic pentru fiecare in parte! AlinaC, a inceput numaratoarea inversa la tine! Sa ai o nastere cat mai usoara! Irina21, dragaleala placuta in fiecare zi! Carceii mi-au dat si mie de furca in sarcina, mai ales noaptea ... si ce aiurea mai era! Ingerash, cand e urmatorul eco? Sunt foarte curioasa ce ascunde burtica! Bulibuli, acum am vazut si eu pozica cu cei doi viitori parinti! Sunteti foarte, foarte frumosi si ... extrem de fericiti! Se vede! Bulinutza, stai cat mai linistita daca medicul spune ca totul e ok! Myha, cum e? Ai scapat de raceala? Delfi, Nadea, Odie si restul burticilor, sarcina si nastere cat mai usoara cand va fi momentul! Rox si Oana, sper sa va vedem cat mai repede pe listutza si pe voi! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2011 Mesaje: 47
| Multumesc pentru felicitari. Irinuca, numele fetitei va fi Maha. Ce emotii am pt fetele care urmeaza sa nasca, nastere usoara, fetelor, Alina, esti extrem de puternica. Pupici. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Salutare si pupici la toate ...cu va mai simtiti gravidutelor?cum ati petrecut wekendu?Noi suntem asa si asa obosite ca de obicei si ne miscam din ce in ce mai greu...burtica e foarte activa si frumoasa noastra se misca mai mereu.de aceea noptile nu prea le dorm..mai am si dureri de spate si imi este aminca mai tot timpul citeodata mai am dureri si in parte ade jos..ce mai poate insemna si asta ..ca SE apropie intilnire?Of atit de greu ma simpt si atit de obosita ..numar zilele pina la intilnirea cea mare pupiciiiiii |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anelise,in 5 august aflam ce este
Nadea,eu am nascut ambi copilasii la 38 saptamani si eu aveam dureri in partea de jos si aceasi stare ca si tine.Sarcina usoara pana la termen
Fatima,ce nume frumos felicitari pentru burtica roz |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fatima, sa creasca sanataoasa bubulina din piscina!
Ooo, Alina, dar tu ai istoric de bebe gogonata si nastere usoara si rapida, cum si-ar dori multe mamici...sa fie asa si acum!
Nadea, asa e la final...mai mult disconfort la spate, burta, primesti faulturi la vezica, la coaste, la ficat, mai intra cate-o arsura, carcei, nerabdarea creste, noptile devin mai agitate...adica te pregatesti sa faci plantoane noaptea in timp ce inca te refaci dupa nastere...tu ai grija sa urmaresti dopul gelatinos (consistenta, daca are sau nu sange), contractiile si sa fii pregatita in caz ca ti se rupe apa sa ai numarul doctorului la indemana sau sa mergi la spital. Dar doctorul ar trebui sa te porogrameze saptamanal acum sa te vada, sa vada daca bebelusa inca sta cu capul in jos, sa monitorizeze inimioara si sa-ti verifice dilatatia; chiar daca nu esti o gravida cu probleme...nu i-ai intrebat de ce nu te cheama?
Ingerasha, mai e putin pana pe 5 aug . La cinema zici c-ai fost? Pai la ce sonor au, bebe ce vroiai sa doarma ca valiza-n gara ?
Noi am fost la plaja la un lac din apropiere ieri; am prins o vreme superba, nici prea cald, apa perfecta si am stat toata ziua. M-am si inrosit un pic, desi am stat sub umbrela pe uscat. Eu baba cu spatele meu in pioneze nici sa inot n-am putut . Am plutit agatata de water board . Cum incercam sa-mi ridic picioarele, cum ma lua mijlocul, ziceai ca ma rup de la jumate . Fii-mea insa a fost superincantata, numai in apa a stat si i-am promis ca daca ma simt bine, weekendul viitor cand si tati e liber o sa tragem fuga la ocean, ca pe urma ma astept sa vina bebe oricand si nu mai plec nicaieri. Fetele care sunteti pe final, o intrebare mai delicata: mai puteti sa faceti love cu sotii ? Eu am inceput sa am contractii false Braxton-hicks la apogeu si imi cam piere curajul de frica sa nu provoc nasterea.
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| delfinasa wrote:Ingerasha, mai e putin pana pe 5 aug  . La cinema zici c-ai fost? Pai la ce sonor au, bebe ce vroiai sa doarma ca valiza-n gara  ? nuuu!Noi am fost la plaja la un lac din apropiere ieri; am prins o vreme superba, nici prea cald, apa perfecta si am stat toata ziua. M-am si inrosit un pic, desi am stat sub umbrela pe uscat. Eu baba cu spatele meu in pioneze nici sa inot n-am putut  . Am plutit agatata de water board  . Cum incercam sa-mi ridic picioarele, cum ma lua mijlocul, ziceai ca ma rup de la jumate  . Fii-mea insa a fost superincantata, numai in apa a stat si i-am promis ca daca ma simt bine, weekendul viitor cand si tati e liber o sa tragem fuga la ocean, ca pe urma ma astept sa vina bebe oricand si nu mai plec nicaieri. Fetele care sunteti pe final, o intrebare mai delicata: mai puteti sa faceti love cu sotii  ? Eu am inceput sa am contractii false Braxton-hicks la apogeu  si imi cam piere curajul de frica sa nu provoc nasterea.
Eu am evitat cand au inceput contractiile false,simteam si un discomfort(durere). O sa treaca durerile de spate dupa nastere,cu siguranta Sa iti fie de bine ziua la plaja. |
|

Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Referitor la întrebarea ta Delfinoasa, pe perioada sarcinilor ne-am purtat ca adolescentii..... ne rezumam la atingeri, mangaieli si giugiuleli..... in rest nimic. La bebe Dr a zis ca putem încerca un act sexual daca vrem sa provocam nasterea. Mi-a explicat ca in lichidul seminal se gaseste un hormon care daca intalneste pe uter niste senzori receptori va stimula nasterea iar daca nu putem continua in voie.... Eu nu vreau sa il provoc pe bebe in nici un fel! Avem timp sa ne redescoperim dupa nastere dupa ce primim liber la Va pup si sarcini usoare si bebei cuminti! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2011 Mesaje: 47
| Ingerash,Delfinasa, multumesc. Ingerash,abia asteptam sa ne spui despre puiutul tau. Delfinasa,Nadea, Alina, nasteri usoare si rapide. Apropos de love cu sotul, cred ca ultima oara a fost acum vreo 2luni,eu am dureri pelviene exagerate si nici nu mi-as inchipui. Ce ma ingrijoreaza e ca le am de cam 2luni si doctorii imi spun ca nu inteleg de unde aceste dureri, ma abtin cat pot sa iau pastile, mi s-a prescris buscopan, dar ar trebui sa iau zilnic de 2-3ori.Nu stiu ce sa mai fac. A mai avut cineva asemenea dureri? Pupici. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Delfi eu la ultima sarcina am "dansat" si cu 2 zile inainte de nastere.Si nasterea mea a fost declansata de medic.Si nu au fost probleme.Depinde de sarcina si de cum te simti.La Dia am luat pauza din luna a 6-a pentru ca aveam sotul plecat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Delfinasa, in mod normal de prin luna a 7-a se recomanda incetarea activitatilor 'sportive' . Asa ca...
Fatima, nu te juca si ia pastilele. Sarcina ta e inca foarte mica si nu trebuie sa risti nimic. Stai cat mai mult in pat, evita efortul fizic de orice natura. Se pare ca ai contractii.Cam asa am fost eu la prima sarcina si eram sa pierd copilul la 6 luni caci mi se deschisese si colul. A trebuit sa stau in spital si apoi numai in pat pana am nascut. Ai mare grija de tine si de bebe! Eu faceam scobutil cu piafen injectabil, dimineata si seara. Cum nu faceam injectiile, cum reapareau durerile.
Ingeras, de-abia astept vestile!
Pupici gravidutelor! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Fatima interesant nume! Inca o data felicitari pentru burtica roz Lizule am noroc cu sotul care face masaj in fiecare seara la picioare are niste maini Ingerash de abia astept sa vedem ce ascunzi tu acolo in burtica mai e un picutz Delfinasa legat de iubareala noi ne iubarim mai mereu de cate ori avem ocazia si chiar maine cand ma duc la medic o sa intreb pana cand mai avem voie ..eu sper sa nu fie nici o pb si sa nu avem interdictii pentru ca nush ce se intampla cu mine dar sarcina asta mi-a crescut nu numai apetitul la mancare Si eu mai am din cand in cand disconfort in zona abdominala si mi se mai intareste burtica dar am nos pa la indemana si totul este ok..maine imi iau si analiza aceea pentru titrarea anticorpilor rh si sper sa iasa bine asa ca tineti mi pumnii!! Pupici gravidutelor! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sarcina usoara ! |
|

Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Salutare la toate... Irina tinem pumnii sa fie totul bine Ingeras ce se aude la tine? Fatima ai grija de tine si fa asa cum spune medicul.. Delfinasa in privirea dragostei..la noi totul e bine..facem mai rar cam odata la 2-3 zile dar totul e normal..nu am dureri sau ceva asemanator(desigur ca nu facem ca inainte ) pupiciiiii si o zi buna la toate |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nadea, la 2-3 zile? Nici inainte de sarcina nu ne intalneam asa des ...noi daca ne intalnim la saptamana, e bine . Nu ca n-am vrea, dar oboseala isi spune cuvantul la amandoi. Nici eu nu simt durere, un pic la inceput ma deranjeaza pana ma incalzesc, pe urma e ok . La final am inceput sa am contractii false, de-aia sunt cu gandul sa rezumam activitatea pentru o perioada. N-am nici o restrictie de la medic, dar s-ar putea maine cand ma duc sa imi puna in vedere si aspectul asta. Irina, n-ai probleme cu sarcina, asa ca pana spre final enjoy ! Iti stii rh-ul sau acum il vei afla?
Multumesc pentru raspunsuri, girls! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Nadea multumesc! Delfinasa am rh negativ din cauza asta trebuie sa imi titrez anticorpii rh. Bafta maine la medic! |
|
|