Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Friday, July 15, 2011 5:23 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Bulinutza, 2,7??? cum ai reusit?? da-mi si mie reteta!!! love Eu zic sa nu te stresezi cu lacunele alea, vezi tu la urmatoarea eco daca mai sunt sau nu... pupici
AdrianaC
Scris: Friday, July 15, 2011 6:09 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
delfinasa wrote:
...celelalte fete, voi stiti de practica asta cu nume doar la botez, nu si-n acte?....

Delfinasa, pe Alice o cheama in acte doar Alice, dar in certificatul de botez o cheama Alice Monica Cipria... deci, da... ras, am auzit ras.

Noi am vrut doar Alice, dar am zis sa ii punem si un nume de sfant (era Sf. Ciprian parca in ziua in care s-a nascut ea - 5 iulie) si un nume dupa cel al nasei de botez (pe care o cheama Simona, dar noi o strigam Mona)...
misha
Scris: Friday, July 15, 2011 7:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Bulibuli, radiati de fericire! Sa ai o sarcina cat mai usoara!pupici

AlinaC, ai curaj sa astepti sa se declanseze nasterea natural. Eu as cere sa mi se induca travaliul dupa 38 de saptamani, mai ales ca bb e destul de mare...oricum ar fi, iti doresc un bebelus sanatos!pupici

Bulinutza, nu stiu cat de bine e ca ai luat doar atat! Nu te mai gandi la silueta, bb e important acum iar tu ai nevoie de resurse ca si el! Mai ales ca mai ai de alergat dupa un pui...ai grija de tine!pupici

Delfinasa, inca putin si iti tii cavalerul in brate!pupici

Nadea, ar cam trebui sa incepem galaeria si la tine, asa-i?pupici

Ingeras, tu ce mai spui?pupici

Irina, creste burtica, creste asa-i?pupici

Fatima, multa sanatate!pupici

Imbratisari multe pentru voi toate, dragi burticute!computerlove
bulinutza
Scris: Friday, July 15, 2011 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
misha wrote:

Bulinutza, nu stiu cat de bine e ca ai luat doar atat! Nu te mai gandi la silueta, bb e important acum iar tu ai nevoie de resurse ca si el! Mai ales ca mai ai de alergat dupa un pui...ai grija de tine!pupici

Mai, si eu am fost un pic ingrijorata si l-am intrebat pe dr....Mi-a zis ca e perfect asa...Mi-a si aratat stratul meu de slaninutza de pe burta care s-a diminuat considerabilsic ...deci se pare ca din cauza starilor de rau am slabit, dar de fapt sarcina a crescut cat a trebuit....deci e foarte bine...Adevarul e ca avem si 2 plimbari pe zi, adica de alergaturi mai bine zisras ...si facand atata miscare, plus caldura, plus starile de rau...toate au contribuit la luarea in greutate a doar aprox 3 kg...Dar bebe e bine, creste normal...toate bune deocamdata...:018:

Ana, sunteti niste viitori parinti fericiti iar tu...vei fi o mamica MINUNATA!!!

Te rog deschide un jurnal de sarcina...Te voi urmari cu mare drag...computerlove computerlove computerlove

bulibuli
Scris: Friday, July 15, 2011 9:29 PM

Inregistrat: 3/17/2008
Promit ca deschid jurnal cand ma intorc din concediu pupici

Cu kg e foarte-foarte bine, eu de ex. am voie sa pun MAXIM 5 kg, sincer sper sa reusesc, m-a asigurat dr. ca bebe isi ia tot ce trebuie si creste, si nici nu-mi fac griji in privinta asta!!

Azi am gasit inghetata Polar, din aia ca pe vremuri.... era sa lesin de pofta.. bineinteles ca am "pacatuit". In rest ma abtin cat pot si incerc sa mananc cat mai sanatos, am renuntat si la cafea si sucuri.

Ma doare in continuare burta si am tratament cat n-am luat in viata mea (arefam 4/zi, nospa si scobutil injectii, indometacin sup, ac folic) alcool dar fac orice numai sa fie bine ras
misha
Scris: Friday, July 15, 2011 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Buli, nu cred ca indometacinul e sigur in sarcina. Acum stiu ca tu esti in domeniu, dar...
Si nu inteleg, 5 kg cu tot cu bb? Pana la final? Pai cat va cantari bb+placenta+lichid amniotic+uterul marit++++?
delfinasa
Scris: Friday, July 15, 2011 10:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Bulina, zic si eu ca Buli ca e bine...si eu am dat jos mult pana in luna a 4-a de la rau...la ambele sarcini...si bebelusii au fost foarte bine...acum la fiecare vizita doctora vedea cat scadeam si nu era putin si nu zicea nimic, nu se ingrijora deloc...dar eu am si avut de unde...dupa 5 luni am inceoput sa iau, am culminat in luna a 7-a cu 5,5kg intr-o lunabanghead si nu ma mai opresc din umflat desi pofta mea de mancare nu e nici macar normala, mananc mai putin ca inainte; cantarul o sa ajunga sa se dea peste cap cu mine alcool.

Buli, cu masura poti sa mananci orice...chiar 5kg nu cred c-o sa poti sa pui in total ca e prea putin...doar n-o sa mananci numai frunze...ca asa ma dispera pe mine doctorul ce l-am avut la K: "salate, salate...sa nu te ingrasi mult"...dar cum Doamne iarta-ma sa mananc numai salata, chiar cu orice combinatii in ea, cand eu muream dupa alte mancaruri gatite, dupa dulce, numai ce zicea el ca "nu", eu pofteam si nu ma puteam abtine sa nu manancuff?

Adriana, merci pentru confirmareangel
irina21
Scris: Saturday, July 16, 2011 10:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Misha creste burtica creste pe zi ce trece fetita mea e tot mai vioaie ne trezim in fiecare noapte la ora 3 si ne mai ia somnul pe la ora 5 ras Asa petrece mami clipe de dragaleala cu buburuza ei! Pupici fetelor!pupici
Fatima
Scris: Saturday, July 16, 2011 11:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2011
Ieri nu am avut timp sa va mai scriu. Se pare ca are mama o fetita de 450g, sanatoasa si foarte energica, placenta posterioara ridicata, lichid mult. Fata mea statea cu capul in jos si dansa de zor. Picioarele de la buric pana sub piept, lovea de zor. Nu credeam ca uterul e deja atat de mare la 21 de saptamani. Sunt fericita de buburuza mea. Am luat in greutate 2kg de la inceputul sarcinii, doctorul zice sa o tin tot asa, insa oricum nu ma abtin de la nimic, nici nu vreau si nici nu pot. Asa de aiurea e sa scriu de pe telefon, as fi vrut sa va urez de bine la fiecare in parte in functie de stadiul sarcinii dar nu am sanse cu tel.,asa ca o fac la general : nastere usoara si rapida gravidutelor aproape de termen, bebei grasani si sanatosi si sarcina usoara in continuare gravidutelor care mai au de asteptat pana la venirea bebeilor. Va pupiloveyou
mirela74chris
Scris: Saturday, July 16, 2011 12:55 PM

Inregistrat: 10/17/2009
Burticutzelor sarcini usoare in continuare si numai bine.computerlove pupici Va citesc si sunt la curent cu noutatile despre voi,dar nu prea apuc sa postez.
Buli ce fericiti sunteti.Se citeste fericirea pe chipurile voastre.Asteptam cu mare drag jurnalul de sarcina....pupici computerlove
roxinthya
Scris: Saturday, July 16, 2011 1:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buli felicitari pentru minunea din burtica!pupici pupici
Burticutzelor cum rezistati pe caldurile astea infernale ca eu care nu sunt insarcinata imi vine sa lesin?
Va pupez pe toate!computerlove computerlove
Si poate o sa apar si eu in curand pe aici!
denisa_rachid
Scris: Saturday, July 16, 2011 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Buli, sunteti tare fericiti!hearts

Gravidute, va urez sarcini usoare si la termen!pupici hearts

Ingerah, tu pe unde mai esti?angel
ingerash
Scris: Saturday, July 16, 2011 10:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Pupici burticutelorpupici pupici pupici iloveyou

Denisa,sunt bine,"distractie mare"in burtica measic am fost azi la Harry potter la cinema si locatarul di burtica avea treabahohot
Mi sa stricat laptopul si l-am dus la reparat, 14 zile dureaza pana il repara,pana atunci mai intru de pe PC-ul lui Vasi.
irina21
Scris: Sunday, July 17, 2011 9:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Fatima felicitari pentru burtica ROZdance !!! Ce bebelina maricica ai ma bucur ca nu exista probleme si ca este totul in regula sa o tii tot asa! Sarcina usoara in continuare si...la nume v-ati gandit??pupici
AlinaC
Scris: Sunday, July 17, 2011 10:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/8/2010
misha wrote:

AlinaC, ai curaj sa astepti sa se declanseze nasterea natural. Eu as cere sa mi se induca travaliul dupa 38 de saptamani, mai ales ca bb e destul de mare...oricum ar fi, iti doresc un bebelus sanatos!pupici

Misha, sunt hotarata sa astept un semn ca ar vrea sa vina bebe nu sa il bazai.
La nasterea fetei tot asa a fost , am asteptat un semn din partea ei k apa nu mi s-a rupt si nici spatele nu ma durea si am ajuns la spital cu dilatatie de 8 cm si imediat am nascut-o k a adunat ca furnicuta 4.400 kg.
Pentru bebe mi-a recomandat medicul ca la primele semne si dureri sa ma duc la spital ca s-ar putea sa nu dureze mult travaliu.

Felicitari Fatima pentru burtica roz mami de fetita

Pupici la toate burticile si sa treceti usor peste caldurile astea groaznice!

pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.