Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Wednesday, July 13, 2011 7:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Pai cam asa gandim si noi: ori romanesti sa sune bine si in engleza, ori unul preluat si unul romanesc, dar in cazul asta primul va fi cel preluat si cel romanesc al doilea.
Spitalele de aici sunt private. Nu cred ca exista de stat. Asta are si valet parking alcool. Aaa, uite ca au pe website un tur virtual in care se vede cat de cat cum arata o intrare. Spitalul are mai multe corpuri lipite cu mai multe intrari. Mie in realitate mi s-a parut mult mai frumos, camerele de nastere sunt decorate diferit decat apar pe website si sunt mai calde. Click pe sectiunile dorite pe dreapta cu scroll down: http://www.photographyoptions.net/images/spots/spotsyweb1/tourweaver_spotsyweb1.html
nadea
Scris: Wednesday, July 13, 2011 7:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Salutare gravidutelorcomputerlove computerlove computerlove computerlove
Delfinasa si eu consider ca e mai bine sa pui bebeului numele in engleza..deorece sinteti stabiliti acolo
Bulinutza foarte frumos numele Amalia...daca sincer asa am vrut sa o cheme si pe fetita mea..dar am citeva rude ce deja au pus anume acest nume copiilor sai..asa ca noi ne oprim la Adelina mai degraba..
AlinaC ma bucur ca sunteti bine..chiar zilele aceste a ma gindeam la tine cum te mai simti si ce mai faci..caci demul timp nu ai mai postat..ineresant care din noi va ajunge prima la maternitate caci ne desparte doar cite va zileras ras ras pina la implinirea termenului
Celorlante gravidute pupici si sarcini usoareiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Noi suntem bine ..numai ca cam obosite ..stam mai mult prin pat..si asteptam venirea pe lume a printesei noastrecoeur coeur
Dulci pupiciuri si aveti grija de voicomputerlove computerlove computerlove hearts hearts hearts
raly
Scris: Wednesday, July 13, 2011 8:56 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ana draga iti doresc si aici sa ai parte de o sarcina usoara,fara peripetii,fara probleme si sa stii ca vrem sa te mai si vedem!De vand asteptam sa te vad inscrisa pe aceasta listuta!Bun venit in randul gravidutelor!iloveyou iloveyou iloveyou
bulinutza
Scris: Thursday, July 14, 2011 7:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Am fost si noi la echo ieri...

Papusa noastra mica are 459g, e bine, jucausa si se dezvolta normal...yes yes yes

Este ceva ce m-a ingrijorat un pic (dar doctorul meu care e un panicos din principiu mi-a zis ca nu sunt inca probleme...)uff , si anume s-au vazut aseara niste lacune vasculare in placenta...Cea mai mare lacuna avea doar 1 cm, si fiindca placenta e bine ancorata pe peretele posterior, doctorul mi-a spus ca nu se streseaza inca...

Totusi m-a pus un pic pe ganduri...uff uff uff

In rest, m-am cantarit aseara la el si am luat pana la 22 saptamani doar 2,7 kg...yes yes yes

Cam astea sunt noutatile...

oanamaria
Scris: Thursday, July 14, 2011 7:42 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce frumos Bulinita!
Amalia vad ca se face pe zi ce trece mai marisoara !
irina21
Scris: Thursday, July 14, 2011 7:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Bulinutza ce mare a crescut buburuza ta!! Daca doctorul a spus ca e bine inseamna ca e bine nu mai sta pe ganduri ca stresezi copilulsic pupici
AlinaC cunosc senzatia carceilor numai ca la mine se pun numai in talpa si astia sunt si mai durerosi de imi vine sa ma urc pe peretinervi Dar...trec ca toate durerile!ras
Pupici gravidutelor!pupici
Mela
Scris: Thursday, July 14, 2011 9:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Delfinasa,e ok spitalul,seamana foarte mult cu cel in care am nascut eu,atata doar ca sala de nasteri era mai mare si camera privata era cu scaune si masuta in loc de fotoliul pe care l-am vazut in prezentarea de pe site.
in plus am avut la dispozitie scutece,servetele,tampoane,sapunuri,prosoape si tot ce mai e necesar pentru cateva zile de petrecut acolo cu un bebe mic.
asa sa tot mergi sa nasti ras
legat de nume:Mi al meu e Tudor Mihai.acasa ii spunem Mihaita,la gradi si intre belgieni se recomanda ca si Tudor,e mai bine asa decat sa-i fie pocit numele.
poti alege si tu un nume romanesc si unul englezesc.Marc Alexandru e asa frumos coeur

Bulinutza
,o sa fie bine angel daca apare ceva sigur dr tau te va monitoriza mai des,daca el inca nu-si face prea multe griji nu-ti fa nici tu computerlove

Irina,pentru carcei merg dusuri calde-reci si picioarele ridicate si sprijinite de perete inainte de culcare pupici
Fatima
Scris: Thursday, July 14, 2011 2:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/7/2011
Pupici,fete. Eu va scriu de pe mobil,imi e tare dor de voi. Nu mai am net acasa deocamdata,suntem si cu mutarile, sunt un pic arredata,dar imi trece. Maine am si eu primul eco 3D, o sa incerc sa va scriu despre ce voi afla. Bebe al meu misca ore intregi intr-un mod tare ciudat si agresiv, gen spasme parca dupa care simt un tremurat continuu. Am asa emotii de ce imi va spune la eco de numai...imi vine sa stau numai la baie si nu numai pt urinat. Va doresc tuturor multa sanatate voua si bebicilor si sarcini usoare.hearts
vivien
Scris: Thursday, July 14, 2011 3:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fatima,ar trebui sa faci controale la 2 saptamîni,fatul este agitat,esti tu foarte stresata si nu e bine!Nu vreau sa te sperii,dar exista posibilitatea ca în agitatia asta,fatul sa se înfasoare în cordon,du-te la doctor!
denisa_rachid
Scris: Friday, July 15, 2011 11:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Burtici sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi!pupici

Delfinasa, referitor la intrebarea daca se poate pune un nume la botez, fara a fi trcut in acte raspunsul este da. Si nu trebuie sa fie de sfant marepupici .
AlinaC
Scris: Friday, July 15, 2011 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2010
Buna fetelor!
Am fost la doctor sa vedem ce mai face bebe!yes
E bine sanatos, e trecut un pic de 4000 gr si cordonul a ramas tot ASA....infasurat in jurul gatutului.uff
E pozitionat pe dreapta. De acum nu ne mai ramane decat sa il asteptam.
I-am spus doctorului ca eu vreau sa astept sa se înceapa travaliu si Dk nu se poate sa nasc normal abia atunci sa apelam la cezariana. Mi-a spus ca e ok din punctul lui de vedre dar la primele dureri sa Ma duc la spital.
Pana atunci mai pun....... mai scot...... din bagajras si nu mai suport caldura asta.
Pupici
nadea
Scris: Friday, July 15, 2011 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/20/2010
AlinaC ma bucur ca sunteti bine si ai crescut maricei...nastere usoara iti doresc si sa va aiba Domnul in pazacomputerlove computerlove computerlove computerlove pupiciiii
irina21
Scris: Friday, July 15, 2011 4:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Mela iti voi urma sfatul legat de carcei sunt atat de exasperanti cateodata cate 2-3 pe noapte de mi vine sa ma sui pe pereti!
AlinaC ma bucur ca sunteti bine ce bebe grasun ai cred ca o sa i mananci falcutele cand o sa l vezidance Nastere usoara din partea noastra!
Gravidute sarcini usoare!pupici
delfinasa
Scris: Friday, July 15, 2011 5:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Wow Alina...ce mare a crescut in burtica grasu' tau sic...atentie mare cu miscarile lui daca zici ca are cordonul infasurat! Doctorul poate sa-ti faca un test de stres (nu stiu daca se face asa ceva in tara, aici am auzit de el) si eventual sa provoace nasterea din cauza cordonului...sunt curioasa si-al meu daca o sa se faca asa mare...mor dupa bebelusii pufosi angel. Sa nasti cu bine, oricum ar fi!

Denisa, mercipupici...celelalte fete, voi stiti de practica asta cu nume doar la botez, nu si-n acte?

Fatima, ce e bebebounce? La varsta asta simti miscarile in multe feluri: ghionturi, tremurari ale burtii, valuri...cand se face mai mare ocupa uterul si simti galmele cand se misca, nu mai poate fi sportiv cum era ca nu mai e loc de manevre.

Bulina, ce-a crescut Amaliacoeur...daca doctorul nu e alarmat, nici tu sa nu te gandesti la bazaconii...ce inseamna dpdv medical acele lacune in placenta?
bulibuli
Scris: Friday, July 15, 2011 5:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
noi 3 la 4 saptamani si 3 zile sic dance

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.