|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Shirel,ma gandeam ca anunti vreo 2 liniute
Irina,ai grija de "voi"starea ta se transmite copilului.Si sotul meu a primit un nou contract ce implica mai multe responsabilitati,lucreaza mai mult..eu mai am si 2 copii in grija,treburi...etc..dar consider ca este un ajutor de la Dumnezeu,castiga mai bine si vom putea cumpara pentru bebe cele necesare.El trebuie sa invete sa se detaseze de ce stres intampina la servici,sa lase toate la usa...acasa il asteapta sotioara lui draga cu bebe in burtica.Sarcina usoara cu multa sanatate
Fatima,ai grija la efort.Sarcina usoara
Irina ce vesti ai?Sper ca a trecut durerea
Eu ....varice pe piciorul stang,infectie urinara pe trecute iau tratament...trec toate....ma bucur de activitatile dragalasului din burtica in 30 am programare la moasa,auzim inimioara draga din nou! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Oana sa ma tragi si pe mine de mana
Gravidute |

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2011 Mesaje: 47
| Eu am o amarata de artrita reactiva din cauza careia am facut si o operatie la capul femural picior stang, anul trecut. La dreptul nu au mai avut curaj sa imi faca , cica e mult prea invaziva interventia. Si ce mi-a ramas acum e ca nu pot deschide bine picioarele. Dar peste noapte m-am razgandit, am zis ca tot incerc natural si daca nu merge intru in cezariana, imi e necaz sa ma taie si e mult mai bine si pt bebe, sper doar sa mai pot merge dupa. Multa sanatate, burtici si bebici. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Bine v-am gasit gravidute dragi! Trec si eu de la aspirante la burtici!
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Petronella bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si lipsita de orice griji!! |

| Irina si tu la fel! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Petronella iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos!
multa sanatate si numai bine!!!
p.s.esti o frumoasa,te-am admirat la miss august |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari, Petronella si bine ai venit!! |

| Felicitari, Petronela, sarcina usoara si la termen. Pupici. |

| Fete, eu sunt racita moarta, nu mai pot de nervi, am mereu nasul infundat dupa ce ca e canicula, nu dorm deloc. Am incercat toate remediile naturiste posibile si tot ca la inceput sunt, gat, nas , urechi, inflamatie, durere. Poate imi dati vreo idee de un remediu miraculos. |

| Ana, bulibuli, Fatima va multumesc pentru primire! Ana, eu pe tine si copilasi tai minunati va admir de multa vreme. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc mult,Petronella. |
|

Inregistrat: 3/25/2011 Mesaje: 32
| Buna burtici scumpici. Sa imi tineti pumnii ca maine ma internez in spital. Colul meu este foarte rigid nu s-a deschis deloc si eu ar cam trebui sa nasc (DPN 3 sept).Cred ca imi face cezariana.Eu eram pregatita sufleteste pentru nastere naturala,dar asta este. Orice ca sa fie bebelinul bine si sanatos. Va poooop!!!
PS: Nu se potriveste cu tickerul meu DPN :)))) |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Alinutza mult succes mami , curaj si incredere in Dumnezeu ca va fi totul bine! De abia astept sa te intorci acasa sa ne povestesti pana atunci iti pumnii!!
Fatima imi pare rau ca ai racit tocmai acum pe vremea asta calduroasa , eu beam mult ceai cu lamaie si isi facea efectul ,paracetamol luam doar daca aveam febra! Ai mai mare grija de tine , sper ca esti bine! Buli, Bulinutza ce mai faceti fetelor? Nu mai dati nici un semn? Ce va fac bulinutele? Ingerash tu cum mai esti? Petronella cum te simti? Au inceput greturile?
Pupici gravidute si sarcini usoare usoare va doresc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Alinuzza iti doresc din inima sa treci cu bine peste aceste momente, sa gusti din plin bucuria de a-l tine pe bb in brate si de a va intoarce amandoi cu bine acasa, la tati. |
|
|