|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
|
Alinutzza, fetita? Baietel? |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| alinutzza nastere usoara..cum te simti la urma? Delfinasa sa dea domnul sa fie de ziua lui K ar fi un cadou minunat pentru toata familia Si noi suntem mereu cu poftele..ba dulce da sarat..si ne este aminca tot timpul...noapte dorm din ce in ce mai greu..parca ma doare si burta si simpt o presiune in jos...of imi este asa de greu..azi am mai fost cu sotul prin magazine si am obosit enorm..de parca mi se parea ca acus se rupe apa--voi cum va mai sititi? pupici la toate |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| bulibuli wrote: in rest.... mananc mere si zarzare verzi, necoapte la greu, parca nu-mi mai place nicio mancare, doar fructele... Buli, asa mancam si eu si a iesit fata |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Gravidutzelor sa auzim numai de bine!!!
Delfinasa,nadea ce putin a ramas |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| danab wrote:Buli, asa mancam si eu si a iesit fata Si eu la fel, dar a iesit baiat! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| bulibuli wrote:va apreciez ca sunteti asa de curajoase, eu una daca nasc natural nici nu am gandesc sa o fac fara 2 peridurale tzapene si o tigara cu marijuana in coltul gurii  eu numai in vis am tupeu asa, ca in viata reala sunt o gaina
 Doamne Buli ce am ras.Esti comica tare.Daca ti-e asa frica alege cezariana ca nu te pune nimeni la zid.E alegerea ta
Fetelor,pana voi intra si eu in club va voi citi pe ascuns de aici .Va doresc sarcina usoara ca un fulg si nasteri la fel
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2011 Mesaje: 32
| duchess292004 wrote:Alinutzza, fetita? Baietel?
Este un baietel.Il asteptam cu drag. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Alinutzza felicitari pt baietel.Sa fie sanatos si sa il nasti la termen |
|

Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| delfinasa wrote:Si eu o sa am 2 lei in casa  ...am estimata data nasterii lui baby boo la 2 zile inainte de ziua fetei...ar fi ceva sa nasc exact de ziua ei  .
Vad ca aproape toate care urmeaza sa nastem curand mai avem lei acasa. Sotul meu e leu si el rade ca va trebui sa tin balanta (zodia mea) intre doi lei. Cred ca pe viata va fi o sarcina tare dificila
Pe mine de doua zile ma cam dor oasele bazinului, cred ca a coborat foarte jos si ma apasa. Mi s-a intamplat o chestie ciudata (de fapt am observat de vreo cateva saptamani) si anume uneori "pocneste" cand misca, un mic pocnet ca atunci cand iti trosnesti degetele dar mult mai incet. A inceput sa se intample mai des in ultima vreme.
Mi se face frica atunci cand ma loveste foarte tare in partea de jos, simt ca parca baga un picior in col si forteaza iesirea ori cand misca foarte-foarte mult si ma gandesc la faptul ca acum-acum iese. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| anca_eu wrote:Mi se face frica atunci cand ma loveste foarte tare in partea de jos, simt ca parca baga un picior in col si forteaza iesirea  ori cand misca foarte-foarte mult si ma gandesc la faptul ca acum-acum iese. Stai linistita, nu ajunge doar atat ca sa iasa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Ce fac fetele?? Mai dar galagie e pe aici Iaca am intrat si noi in 26 de saptamani cu tot cu balonare, dureri de oase, dormit prost ce sa mai ne facem mari! Curatenia e in toi asa ca am intrat doar sa va salut! Pupici gravidute sarcini usoare si curaj fetelor care mai au putin si nasc! |
|

Inregistrat: 6/7/2011 Mesaje: 47
| danab wrote:Buli, asa mancam si eu si a iesit fata Exact asa am mancat si eu, fete. Si tot fetita e. :) |
|

Inregistrat: 6/7/2011 Mesaje: 47
| Irinuca,felicitari cu intarziere pt cele 26 de saptamani, sarcina usoara si sa nu faci prea mult efort cu curatenia. Alina, Delfinasa si Nadea, nasteri neasteptat de usoare va doresc si bebici sanatosi si cuminti. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Fatima, iti Multumesc pentru gandurile frumoase si Iti doresc sarcina usoara si bebica cumintica si la termen!
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Buli, lasa ca stiu eu ca esti puternica...mai ai pana nasti si vezi bine din experientele altora ca pana in ultimul moment ti se pot schimba planurile. Poti manca ce vrei tu, ca bebe iese ce vrea Cel de sus ...sunt mituri ca daca papi acru, iese baiat si dulce fata...eu la sarcina asta cu baiat, ca de altfel si la fii-mea, am inceput cu acreala multa-multa si, dupa ce-am terminat cu greturile, numai la dulce imi sclipesc ochii si-as baga non-stop :018:.
Alina, 6 zile...ce putin mai ai pana la implinirea termenului! In orice moment poate sa vina flacaul. Emotii, emotii!
Irina, se zice ca trimestrul 2 e cel mai relaxant din sarcina. Daca te incearac diverse disconforturi, e semn s-o lasi moale...intinde-te la orizontala mai des daca poti ca sa-ti iei din presiunea pe bazin si coloana si nu te obosi cu nimic. Pune-ti perne in jur cand dormi si intre genunchi, eventual daca ai o saltea gonflabila sa incepi sa dormi pe ea, sa vezi ca o sa ai nopti mai odihnitoare.
Anca, nu stiu cum e sa "pocneasca", dar stiu cum e cand sughite bebe in burta ...poate vorbim de acelasi lucru: tresalta si burta putin cand il apuca sughitul . Bebe deja e pozitionat de nastere si incet-incet isi face coborarea...la tine fiind prima sarcina, o sa vezi cum si burta coboara si o sa poti sa respiri mai bine, sa mananci mai mult...la sarcinile ulterioare se pare ca nu mai are loc coborarea burtii cu saptamani inainte de nastere, ci direct cand esti gata sa nasti (ah abia astept sa pot sa iau o gura de aer adanc si sa dorm pe burta ...Doamne, sa nu ma faci sa nasc acum ca-n vis pentru ca-mi doresc astea...visez si eu si mai astept, nu-i problema ). |
|
|