Gravidutele noastre dragi - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
duchess292004
Scris: Saturday, July 23, 2011 9:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2010
alinutzza wrote:
Gravidutelor va pupacesc pe toate.Eu mai am putin pana la nastere si am emotii cat casa :)).Sper sa fie bine ,pentru ca as vrea sa nasc natural. iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou

Alinutzza, fetita? Baietel? pupici
nadea
Scris: Saturday, July 23, 2011 11:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou alinutzza nastere usoara..cum te simti la urma?
Delfinasa sa dea domnul sa fie de ziua lui K ar fi un cadou minunat pentru toata familianewclap newclap computerlove computerlove
Si noi suntem mereu cu poftele..ba dulce da sarat..si ne este aminca tot timpul...noapte dorm din ce in ce mai greu..parca ma doare si burta si simpt o presiune in jos...of imi este asa de greu..azi am mai fost cu sotul prin magazine si am obosit enorm..de parca mi se parea ca acus se rupe apa--voi cum va mai sititi?
pupici la toatecomputerlove computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici pupici pupici
danab
Scris: Sunday, July 24, 2011 6:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
bulibuli wrote:
in rest.... mananc mere si zarzare verzi, necoapte la greu, parca nu-mi mai place nicio mancare, doar fructele...

Buli, asa mancam si eu si a iesit fata hearts
Ana
Scris: Sunday, July 24, 2011 8:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Gravidutzelor sa auzim numai de bine!!!

Delfinasa,nadea ce putin a ramaslove love love love
aurishta
Scris: Sunday, July 24, 2011 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
danab wrote:

Si eu la fel, dar a iesit baiat!hohot
giulia_mamik
Scris: Sunday, July 24, 2011 10:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
bulibuli wrote:

va apreciez ca sunteti asa de curajoase, eu una daca nasc natural nici nu am gandesc sa o fac fara 2 peridurale tzapene si o tigara cu marijuana in coltul gurii alcool alcool eu numai in vis am tupeu asa, ca in viata reala sunt o gaina sic

hohothohot hohot Doamne Buli ce am ras.Esti comica tare.Daca ti-e asa frica alege cezariana ca nu te pune nimeni la zid.E alegerea tathumright

Fetelor,pana voi intra si eu in club va voi citi pe ascuns de aicisic .Va doresc sarcina usoara ca un fulg si nasteri la felpupici pupici pupici computerlove

alinutzza
Scris: Sunday, July 24, 2011 11:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2011
duchess292004 wrote:

Alinutzza, fetita? Baietel? pupici

Este un baietel.Il asteptam cu drag.
giulia_mamik
Scris: Sunday, July 24, 2011 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Alinutzza felicitari pt baietel.Sa fie sanatos si sa il nasti la termenpupici computerlove
anca_eu
Scris: Sunday, July 24, 2011 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2010
delfinasa wrote:
Si eu o sa am 2 lei in casa ras...am estimata data nasterii lui baby boo la 2 zile inainte de ziua fetei...ar fi ceva sa nasc exact de ziua ei ras.

Vad ca aproape toate care urmeaza sa nastem curand mai avem lei acasa. Sotul meu e leu si el rade ca va trebui sa tin balanta (zodia mea) intre doi lei. Cred ca pe viata va fi o sarcina tare dificila ras

Pe mine de doua zile ma cam dor oasele bazinului, cred ca a coborat foarte jos si ma apasa. Mi s-a intamplat o chestie ciudata (de fapt am observat de vreo cateva saptamani) si anume uneori "pocneste" cand misca, un mic pocnet ca atunci cand iti trosnesti degetele dar mult mai incet. A inceput sa se intample mai des in ultima vreme.

Mi se face frica atunci cand ma loveste foarte tare in partea de jos, simt ca parca baga un picior in col si forteaza iesirea hohot ori cand misca foarte-foarte mult si ma gandesc la faptul ca acum-acum iese.
aurishta
Scris: Sunday, July 24, 2011 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
anca_eu wrote:

Mi se face frica atunci cand ma loveste foarte tare in partea de jos, simt ca parca baga un picior in col si forteaza iesirea hohot ori cand misca foarte-foarte mult si ma gandesc la faptul ca acum-acum iese.

Stai linistita, nu ajunge doar atat ca sa iasa!pupici
irina21
Scris: Sunday, July 24, 2011 7:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Ce fac fetele?? Mai dar galagie e pe aiciras
Iaca am intrat si noi in 26 de saptamani cu tot cu balonare, dureri de oase, dormit prost ce sa mai ne facem mari!ras
Curatenia e in toi asa ca am intrat doar sa va salut!
Pupici gravidute sarcini usoare si curaj fetelor care mai au putin si nasc!pupici
Fatima
Scris: Monday, July 25, 2011 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2011
danab wrote:

Exact asa am mancat si eu, fete. Si tot fetita e. :)
Fatima
Scris: Monday, July 25, 2011 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/7/2011
Irinuca,felicitari cu intarziere pt cele 26 de saptamani, sarcina usoara si sa nu faci prea mult efort cu curatenia. Alina, Delfinasa si Nadea, nasteri neasteptat de usoare va doresc si bebici sanatosi si cuminti. pupici
AlinaC
Scris: Monday, July 25, 2011 2:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/8/2010
Fatima, iti Multumesc pentru gandurile frumoase si Iti doresc sarcina usoara si bebica cumintica si la termen!
pupici
delfinasa
Scris: Monday, July 25, 2011 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
hohot Buli, lasa ca stiu eu ca esti puternica...mai ai pana nasti si vezi bine din experientele altora ca pana in ultimul moment ti se pot schimba planurile.
Poti manca ce vrei tu, ca bebe iese ce vrea Cel de sus sic...sunt mituri ca daca papi acru, iese baiat si dulce fata...eu la sarcina asta cu baiat, ca de altfel si la fii-mea, am inceput cu acreala multa-multa si, dupa ce-am terminat cu greturile, numai la dulce imi sclipesc ochii si-as baga non-stop :018:.

Alina, 6 zile...ce putin mai ai pana la implinirea termenului!bounce In orice moment poate sa vina flacaul. Emotii, emotii!coeur

Irina, se zice ca trimestrul 2 e cel mai relaxant din sarcina. Daca te incearac diverse disconforturi, e semn s-o lasi moale...intinde-te la orizontala mai des daca poti ca sa-ti iei din presiunea pe bazin si coloana si nu te obosi cu nimic. Pune-ti perne in jur cand dormi si intre genunchi, eventual daca ai o saltea gonflabila sa incepi sa dormi pe ea, sa vezi ca o sa ai nopti mai odihnitoare.

Anca, nu stiu cum e sa "pocneasca", dar stiu cum e cand sughite bebe in burta ras...poate vorbim de acelasi lucru: tresalta si burta putin cand il apuca sughitulras.
Bebe deja e pozitionat de nastere si incet-incet isi face coborarea...la tine fiind prima sarcina, o sa vezi cum si burta coboara si o sa poti sa respiri mai bine, sa mananci mai mult...la sarcinile ulterioare se pare ca nu mai are loc coborarea burtii cu saptamani inainte de nastere, ci direct cand esti gata sa nasti (ah abia astept sa pot sa iau o gura de aer adanc si sa dorm pe burta ras sic...Doamne, sa nu ma faci sa nasc acum ca-n vis pentru ca-mi doresc astea...visez si eu si mai astept, nu-i problemaras).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.