Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| De aici am plecat!
1. AlinaC

2. Nadea

3. Anca_eu

4. Delfinasa

5. Irina21

6. Bulinutza

7. Ingerash

Ultima actualizare: 07.06.2011
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa dati un mic semn! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Irina,cred ca nu-ti merge tickerul din cauza site-ului care il gazduieste,o fi vreo problema la ei... asa-s de curioasa de culoarea burticii tale,abia astept si eu ziua de maine
Delfinasa,ma faci sa-mi para putin rau ca n-am facut si eu un 3 sau 4D na,asta e,poate apuc sa-mi vad nepoteii asa,daca nu chiar live,cine stie unde ajunge tehnica pana or avea juniorii mei copii...
Bulinutza,cum mai esti?
Ingeras,dar tu? cum iti e? cand mai vedem poze cu burtica?
sarcina usoara,gravidutelor (putine mai sunteti...) |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce putine gravidute! Trebuie sa ingrosam randurile .Nu fetelor? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Da, Oana ...de cand te-astept sa-ti faci un ticker de burticoasa .
Mela, si eu m-am dus special sa nu-mi para rau ca am avut ocazia si am ratat-o.
Irina, suspansul creste ...sa iasa bine masuratorile lui bebe la eco maine!
Uitati aici cateva pozici 3d cu baby boo in balcon delfinasa attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ma bucur pentru voi, Delfinasa!Sa ai o nastere usoara si sa treaca timpul repede, repede, sa va puteti bucura de puiul mic! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Delfinasa ce dulce este si ce clar se vede.Cred ca ai trait niste emotii unice sa-ti vezi puiul scump. Hai ca nu mai este mult si va veti bucura de el ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| e asa dulce mai ca-ti vine sa-l pupi pe obrajori |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Delfinasa,ce scumpel e bebelul.Cred ca abia astepti sa il tii in brate. Fetelor,poate in vara ma alatur si eu voua.Cam greu de crezut dar eu sper in continuare |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasa, ce frumos este!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este asa de dulce... Merci mult pentru poze |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mela wrote:Ingeras,dar tu? cum iti e? cand mai vedem poze cu burtica?
Imi merge bine...am fost la moasa si mi-a programat prima ecografie in 16 iunie la un doctor,iar in 19 iunie ma vad din nou cu ea.Moasa are cabinet in aceeasi cladire cu doctorita de familie,....foarte aproape de casa,cam 30 pasi. Daca sarcina merge bine nu mi se fac decat 2 ecografii,una in 16 iunie,la 13 saptamani,pentru aflarea varstei gestationale si alta la 34 de saptamani;iar in cazul in care ceva nu merge bine imi poate da trimitere la spital in Antrim(unde voi si naste daca nu so intampla in ambulanta pana ajung )pentru alte ecografi. M-au trecut toate apele in cabinetul ei...Vasi e la munca si a trebuit sa merg cu copii,Ionut a vrut sa tot iasa din cabinet,de frica sa nu-mi ia sange,apoi sarea pe cantar,Madalina pipaia toate aparatele,cauta jucarii...cred ca am cateva fire albe,totusi moasa nu parea deranjata,dar eu tot faceam sport,ba ma ridicam din scaun,ba ma asezam de cate ori ei faceau cate ceva...sunt uimita de felul in care s-au comportat! Poate imi face Vasi ceva poze deseara cand vine de la munca p.s.mi-as face jurnal de sarcina...dar parca am o retinere,data trecuta cand am facut sa intamplat nenorocirea.
Delfinasa,ce frumos este si buzat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Vai delfinasa ce frumooooossss zau ca nu mai pot de nerabdare sa imi vad si eu odorul ! Sarcina usoara in continuare! Fetelor eco il am joi nu maine poate n-am facut eu bine tickerul in fine joi aflam ce culoare are burtica am niste emotii!!! Sarcini usoare fetelor! |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Irina,mai este inca o zi si apoi vei afla
Ce burtica frumoasa ai! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| akum bag o poza irina21 attached the following image(s):

|
|