Gravidutele noastre dragi - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Wednesday, January 12, 2011 8:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Delfineaso,in sfarsit si ceva vesti despre tine !Cauta sa iei vitamine care contin ginger ajuta foarte bine la greturi daca mai tii minte de ce greturi am suferit si eu au fost singurile care m-au ajutat cat de cat de aceea ti le recomand .Eu inca mai sunt pe aici sper ca nu pentru mult timp sic numele printzesei nici noi nu il stim avem cateva pe lista dar pana nu o vadem nu hotaram nimic.
Avem asa :Maya,Karin,Talya,Liel,Daniela,Hila,Tehila,Noa.
Sarcina usoara in continuare,iubita si iti doresc un baietel care sa se nasca pe 18 sau 20 august sa vezi ce inseamna un leu adevarat masculin!ras sic iloveyou iloveyou
danab
Scris: Thursday, January 13, 2011 8:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
shirel wrote:

Avem asa :Maya,Karin,Talya,Liel,Daniela,Hila,Tehila,Noa.

Wow, ce colectie frumoasa de nume. Mie imi plac toate, nu se poate sa ii pui doua? hearts
Delfinasa, daca nu poti lua vitamine incearca fructe - citrice, mai taie din greata. Eu am avut noroc, doar usturoi nu suportam, in rest as fi mancat orice si oricand ras Cosmin e un nume frumos, e usor de pronuntat de americani? voi tb sa va ganditi si la partea asta, ca sa nu dea mereu explicatii (asta era problema sotului mei cand a fost sa alegem numele - sa nu aiba probleme cu spellingul).

shirel
Scris: Thursday, January 13, 2011 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
danab wrote:

Wow, ce colectie frumoasa de nume. Mie imi plac toate, nu se poate sa ii pui doua? hearts
Delfinasa, daca nu poti lua vitamine incearca fructe - citrice, mai taie din greata. Eu am avut noroc, doar usturoi nu suportam, in rest as fi mancat orice si oricand ras Cosmin e un nume frumos, e usor de pronuntat de americani? voi tb sa va ganditi si la partea asta, ca sa nu dea mereu explicatii (asta era problema sotului mei cand a fost sa alegem numele - sa nu aiba probleme cu spellingul).

Pe aici nu prea se pun doua nume ,si eu oricum nu pot sa pun doua fiindca copii au doua nume de familie ,eu nu mi-am schimbat numele deci ei le poarta pe amandoua .Ma bucur ca-ti plac poate iti vor fi de folos la urmatorul/urmatoarea sic ras pupici
denisa_rachid
Scris: Thursday, January 13, 2011 10:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele, cine ma poate ajuta? Azinoapte am avut dureri de mijloc si de burta ca si cum mi-ar veni CM, si si starea aia de ameteala/greata....se apropie nasterea? Alte semne chiar nu am, in afara de durerea pelvica care a fost de cand am intrat in spitaluff . A si inca am durerile astea, nu sunt intense, nici la CM nu prea am eu dureri. Intrebarea mea este cam cat poate mai dura? 1,2 zile...trec saptamana?ras

Va pup si sarcini usoare in continuare!pupici hearts
Mela
Scris: Thursday, January 13, 2011 10:38 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Denisa,sora-mea e exact in starea ta,dar la 33 de s...i-am zis si ei ca o mai poate durea burta si de fapt tot corpul,ca e mare sarcina...pe mine ma dureau si plamanii,daca tii minte am crezut la un moment dat ca am pneumonie alcool
urmareste-l pe bebe sa miste ca pana acum.
cand o veni vremea sa nasti...sigur o sa-ti dai seama angel
denisa_rachid
Scris: Thursday, January 13, 2011 10:43 AM
Nivel

Mersi, Melapupici hearts . El misca de mi-e frica sa nu-l scap si sa nu imi au seama. incep caa hirel cae acum merge la baie sa vada daca scapa bebelina sau nuhohot hohot. Deci poate dura....e bine, ca sincer as vrea sa mai durezepupici angel
sweet angel
Scris: Thursday, January 13, 2011 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
denisa eu am avut dureri de burta ca la cm toata sarcina,
mie mi-a zis dr ca sunt contractii si alea dar sunt diferite de contractile de nastere, cum spune mela cand va fi sa nasti iti vei da seama, nu se compara durerea de contractie cu cea de cm, asta e parerea mea.
denisa_rachid
Scris: Thursday, January 13, 2011 10:48 AM
Nivel

Lia mersi!pupici La mine au inceput azinoapte si am citit eu pe undeva ca astea sunt primele semne ale apropierii nasterii. Vroiam sa vad ce spuneti voi, cele care ati nascut, cel putin o data.

Shirel, fugi la spital mami!!!!!!!!!ras pupici hearts
Ana
Scris: Saturday, January 15, 2011 7:50 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor multumesc de intrebare noi suntem bine,incepem sa crestem intradevar asa cum trebuieras oare sa fie si de la vitamine care imi dau o pofta de mancareeeeeeeeeeeeeeeealcool ...dar nu ma intereseaza eu le iau ca am nevoie de ele,mai ales cu alti doi micuti...bounce bounce

pe 20 ianuarie am programare la baut aceea chestie pt glicemie,in rest toate controalele si analizele care le-am facut pana acuma au iesit bine,vitamine am cerut eu ca aveam momente cand ma simteam tare obosita,bebe misca face rumbe tumbe....coeur

va doresc sarcina usoara ca a mea tuturor!!iloveyou iloveyou iloveyou
Maria & Mario
Scris: Saturday, January 15, 2011 10:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Misha , baietel ? ! yes O sa mandra si norocoasa mamica de pereche .... si vorbesc doar din experienta ! Vei fi placut surprinsa de cat de deosebit va fi totul ! Iar Maria va fi surioara perfecta ! - ca doar nu se vor bate pe papusi si rochite, nu ?
Super veste iar Constantin ..... un nume foarte frumos ! Il poti alinta Costi ! love

Mihaela .... biscuiti in pat , pe stomacul gol , dimineata ( sau banane ) , sucuri naturale cu ginger , biscuiti cu ginger .... acusica trec toate si tii minune in brate ! Uiti si de cheltuieli extra si de greata , oboseala ... tot ! O si vad pe K cantandu-i ! angel

Anabella , tinerica si cu doi baieti .... scapi de kilogramele extra imediat ! computerlove

Tuturor burticutelor ..... sarcina usoara in continuare !!!
sweet angel
Scris: Saturday, January 15, 2011 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
denisa acum sunt cu ochii pe tine , e randul tau.

anabella , eu iti recomand sa nu mergi singura cand trebuie sa iti faca analiza pt glicemie, mi-e asa de rau mi-a fost dupa ea , ca abia am ajuns acasa. de f multe ori m-am pus jos ca vedeam numai negru in fata ochilor.
denisa_rachid
Scris: Saturday, January 15, 2011 11:08 AM
Nivel

Anabella, cat ma bucur sa aud ca sunteti bine si tu si bebe. Mai da semne de viata mai des, sa mai stim despre voi, si sarcina usoara in continuare!pupici hearts

Lia, stiu ca sunt urmatoareauff , dar sper ca totul sa fie binenewclap . Toata lumea in jur imi spune ca voi naste repede ca Marwan e deja pregatitras . Oricum va fi, deja incep sa nu mai am rabdare iartopai topai topai .

Burtici, pupici si sarcini usoare!pupici hearts
Ana
Scris: Saturday, January 15, 2011 12:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
sweet angel wrote:

anabella , eu iti recomand sa nu mergi singura cand trebuie sa iti faca analiza pt glicemie, mi-e asa de rau mi-a fost dupa ea , ca abia am ajuns acasa. de f multe ori m-am pus jos ca vedeam numai negru in fata ochilor.
Lia nici la ceilalti doi nu am fost singura,stiu cum e am trecut de doua ori pe aici!!!alcool
Denisa am sa mai dau semne important sa fiu bine!computerlove computerlove
anca_eu
Scris: Saturday, January 15, 2011 8:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Eu am intampinat o mica problema. Daca nu folosim prezervativul pe sotul meu il ustura foarte tare dupa ejaculare. Ma gandesc la faptul ca tot mediul de acolo s-a schimbat si poate e normal dar e bine sau trebuie sa ne protejam?
misha
Scris: Sunday, January 16, 2011 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Anca, aveti grija sa nu fie vreo micoza sau infectie urinara la el. Mergeti la medic pentru analize caci e foarte important sa stiti ce e, sa nu fie sarcina in pericol. Multa sanatate!

Delfinasa, 4 luni am suferit cu cele greturi si inteleg perfect ce descrii! Hai, mami curaj si rabdare! Desi pare ca nu mai trec, se vor duce si greturile si vei incepe si tu sa te bucuri de sarcina. Hei, si cine stie, poate e baietel si la tine!

Denisa, daca zici ca ai renuntat la tratament poate de asta au aparut si durerile. Oricum, nu mai e mult pana vine Marwan, asa ca mai suporta un picut mami!

Anabella, nu-ti face griji cu luatul in greutate. Important e sa fiti sanatosi amandoi! M-ai speriat un picut cu analiza pentru glicemie. Am si eu pe 1 martie. Bine de stiut sa-mi tin sotul pe aproape!

Fetelor, multumesc pentru cuvintele frumoase! Ieri am fost sa-l vad pe Matei al Alexandrei. E o scumpete de baietel. Tinandu-l in brate parca m-a mai linistit un picut si m-a facut nerabdatoare pentru momentul cel mare. Cat despre nume, va avea doar unul. Cel mai probabil va fi Filip caci e mai usor de pronuntat si pentru englezi. Va dati seama ce-ar insemna sa spun pe litere in engleza Constantin de fiecare data cand merg la vreun control sau mai stiu eu unde? Daca eram in Ro il numeam sigur Constantin. Ei, sanatos sa fie!

Va imbratisez pe toate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.