Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Misha, felicitari pentru burtica bleu! Tare frumos ca o sa ai pereche! Piticutza ce zice? Delfinasa, Anabella, si celelalte burtici, sarcina cat mai usoara!  Shirel, Denisa, va tinem pumnii! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Misha, felicitari pentru burtica de baietel . Sarcina usoara si bucura-te de burtica...cat despre nastere, trece ea, nu?
Burtici va pup si sarcini usoare in continuare si Shirel, nastere usoara si refacere rapida!
Liz |
|

| Am fost la control. Marwan este bine, are 3,100 kg, i-am auzit din nou inimioara batandu-i...cat ma incanta sa il aud . Colul este inchis. Docotra mi-a zis sa continui cu tratamentul si saptamana asta, inclusiv cu statul la pat, iar de saptamana viitoare, cand voi intra in 37 de saptamani (asa araat ecografiile) sa reiau plimbarile si activitatea . M-am linistit foarte mult acum. Mi-a spus ca si dac se va naste saptamana aceasta va fi ok, insa e bine sa stea cat mai mult la caldurica, dupa cum stim cu toate, nu? Insa eu nu mai am urma de stres. Avem bagajele facute de cand am iesit din spital, avem totul pregatit...acum il asteptam pe puiut sa se decida cand sa ne vada .
Va doresc numai bine tuturor, gravidutelor sarcini usoare si la termen, fara complicatii, celor care stau sa nasca (Shirel?) nastere usoara si refacere rapida, aspirantelor, mult, mult succes in indeplinirea visului si celorlalte tot ce va doriti. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Misha, felicitarii burtica de baietel !Noi toate care avem baietel dupa fetitza realizam ce diferentza mare este intre ei ,eu una am in casa un golan ganster nu alta . wooow sunt super fericita pentru tine plus ca in ultima vreme se nasc pe forum numai baieti numai eu si Mela avem printese dar sunt sigura ca si ele vor fi baietzoase!
Denisa,ma bucur sa aud ca Marwan este bine !Stai linistita chiar daca nasti maine vei avea un copil sanatos si voinicel ,dar lasa ca el o asteapta pe printzesa mea mai intai!Pupici si sarcina usoara in continuare.
eu in asteptareeee ....am uitat ce sunt aleea dureri ,cum v-am mai spus eu suport asa de bine dureriile ca nici nu imi dau seama ca sunt dureri de nastere ,noroc ca am un sotz care intra repede in panica ,de fiecare data eu vroiam sa dorm si el imi numara minutele de la o contractie la cealalta am fost dusa cu fortza la spital si aveam deja dilatatie 5 dupa jumatate de ora nasteam ,poate-i fac o surpriza lui Yohanan si-i nasc acasa sau in masina |
|

| Shirel, iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Cat despre Marwan ar fi bine sa fie cavaler si sa lase domnisoarele inainte!
Burtici ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Ce noutati mai aveti? Sarcini usoare si nasteri si mai usoare, la termen! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Da fetelor, ne bucuram si noi ca vom avea pereche desi ma sperie un picut gandul de a fi mamica de baietel. M-am obisnuit asa de mult cu Maria, plus ca toata lumea in jurul meu a nascut numai fetite incat ma intreb daca ma voi descurca...ma incearca sentimente noi, dar abia astept sa treaca timpul si sa vad minunea de baietel.Nu spun degeaba minune caci desi nu v-am spus pana acum, eu cred ca e ceva special cu el. Anul trecut in primavara am avut un vis (eu de obicei nu cred in vise si le ignor chiar daca ma trezesc tulburata) in care am nascut un baietel grasunel si cu parul negru. Era gol golut si il tineam pe palme, apoi a venit Maria si l-a privit. Eram foarte fericite! Nu era nimic in jurul nostru, doar in spate pe un fundal negru mi-au aparut 5 nume (patru in colturi dar fara sa le pot distinge, iar in mijloc CONSTANTIN). Mi-am spus ca nu-l pot numi Constantin caci e lung si nu stiu cum sa-l alint, si in momentul acela o voce foarte clara (imi rasuna si acum in urechi)mi-a spus sa-l numesc FILIP. Si am fost de acord. Aici s-a terminat visul meu pe care desi m-a impresionat, l-am ignorat. Apoi la inceputul lunii septembrie am aflat ca sunt insarcinata (desi planurile noastre erau cu totul altele si nici prin cap nu ne trecea de bb) si ca dpn-ul e in luna mai, in apropierea sarbatorii Sf. Imparati Constantin si Elena.Atunci mi-am amintit de vis! Urmatoarea surpriza a fost cand am aflat la ecograf ca va fi baietel.Concluzia? Nu stiu daca sa-l numesc Filip, Constantin sau altfel si astept sa vad daca e grasut cu parul negru
Shirel, printesa se lasa asteptata din cate vedem. Va fi totul bine si dupa atatea evenimente mai putin fericite sigur va aduce bucurie in sufletele tuturor!
Denisa, nu te grabi mami! Lasa-l sa mai stea si pana la 40 de saptamani in burtica daca e nevoie caci e mult mai bine decat daca s-ar naste mai devreme. Oricum, e o idee buna sa renunti la tratament si sa lasi lucrurile sa vina de la sine dupa ce-ai intrat oficial in a noua luna.
Mela, Liz va multumesc pentru felicitari! Stiti cat imi sunteti de dragi, asa-i?
Anabella, tu cum mai esti?
Pup toate gravidutele si va urez sarcina cat mai usoara!
|
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Misha daca nu te deranjeaza 2 nume ai putea sa-i pui Constantin,in cinstea Sfantului care se sarbatoreste in luna lui de nastere si Filip,cum ti s-a aratat in vis.e un nume frumos si usor de pronuntat in orice limba.
Denisa,ca bine ca te-ai mai linisit,stiu cat de mult face sa-ti stii copilul ok
Shirel,sanatate sa fie pentru fetita (era sa scriu Coral,mi-a placut numele ) data nasterii ii era deja oricum hotarata
Anabella,cum te mai simti?
Delfinasa,dar tu? te ocolesc greturile?
sarcina usoara,burtici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Misha felicitari pentru baietel.Sarcina usaoara in continuare.Nu-ti face griji s avezi ce frumos este si cu baietel,numai ca vfacand diferenta intre el si Kari sunt opusi mai ales la somn.Erik agitat si parca mereu nemultumit ,dar il pupacesc tare ca e si comic pe deasupra.E barbatelul casei si nu mai putem de dragul lui. .Referitor la nume ,vezi daca-i bucalat si cu parul negru ,apoi alegi numele .Imi place si Filip si Constantin.Sarcina usaora in continuare. Shirel,Denisa nastere usoara Anabela sarcina usoara Delfinasa sper ca esti bine,abia astept sa vad ce ascunzi in burtica. |
|

| Ely, Mela, Misha
Eu sincer as vrea sa se nasca pe 3 februarie...asa am in cap de cand am aflat ca termenul este intre 27 ianuarie si 7 februarie. Eu nu ma grabesc deloc...sper sa nu se mai grabeasca nici el . Oricum acum ma simt mai bine, parca si durerile au ncetat mai mult, dorm mai bine noaptea, si nici la toaleta nu mai merg d ecate 5 ori e noapte, ci doar de...1-2 ori.Dar a contat foarte mulca am reusit sa ta nivel psihic, sa vad ca am reusit sa trecem cu bine de data de 11 ianuarie. Acum ma simt foarte linistita si sunt sigura ca si el se simte acum mai bine
Misha, sarcina usoara in continuare. Si eu ca si Mela, zic ca daca nu esti contra a 2 nume, sa le pui pe amnadoua, amandoua sunt si frumoase si ti-au aparut si in vis.
Anabella, Delfinasha sarcini usoare in continuare!
Shirel...ce face bebelina? Tot in burtica sau s-a hotrat sa va cunoasca?
Sarcini usoare burtici si la termen! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Eu parca am ceva dureri mai mari astazi si tare m-as bucura sa nasc maine pe 13 zi cu noroc .De obicei am bafta de a naste joi noapte (Eden este nascuta joi).Si inca ceva imi plac tare durerile astea ,cred ca innebunesc sau am devenit masochista! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shireluto ma faci sa rad. |
|

| Shirel, iti arde de glume...ce frumos...Sper sa pot fi si eu asa, glumeata ca tine, cand va fi cazul . Nastere usoara! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel eu tot intru sa vad ca ne anunti ca ai plecat sa nasti, eu am crezut ca ai sa faci tot posibilul sa nasti pe 11 ianuarie, mai ales ca sti cum sa faci sa nasti mai repede dar se pare ca m-am inselat. oricum iti urez nastere usoara.
denisa nu mai ai nici tu mult, si o sa il ti pe marwan in brate. apropo cum se citeste numele cum se aude? sau w il citesti u ca in engleza?
misha felicitari pt baietel, sunt curioasa ce nume o sa ii pui.
ananbella ,delfineasa, sarcina usoara in continuare. sper ca nu am uitat pe cineva.
|
|

| Lia . Se citeste Maruan |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Misha, esti o fericita! Vei aveam pereche! Mie-mi plac ambele nume: si Constantin (si-l poti alinta Costin) si Filip Si eu am avut un vis in care mi-a aparut numele Cosmin, asa ca sunt chitita pe el; parca alte nume nici nu se potrivesc asa bine ca asta, desi n-am avut nici o inclinatie pana la vis catre el .
Shirel, inca mai esti pe aici? N-aveai o treaba f. importanta sa nasti ? Cand va fi, sa dea Domnul sa nasti cu bine pe frumusica al carui nume nici acum nu-l stiu , dar sunt sigura ca va fi foarte puternica si plina de personalitate, prin cate a trecut ea cat a stat in burtica !
Denisa, inca putin si la voi si Marwan isi incheie sejurul din burtica! Nastere usoara, oricand va fi sa fie!
Mela, Ely, nu, nu ma ocolesc greturile ...de 2 zile nu mai iau prenatalele ca imi vine rau de la ele si ma simt mult mai bine. Mi s-au recomandat vitamine de copii si o sa incerc cu de-astea sa vedem cum le tolerez. Nu servesc mancare gatita si carne, oricum ar fi preparata si am inca mirosul la nivel ridicat. Totul e bine si frumos pt mine cat nu e miros de mancare in casa, dar daca eu nu mananc, ceilalti trebuie. Cand gateste buni, eu urc sus, inchid usa la dormitor si deschid si geamurile si tot ma deranjeaza si mi se ridica greata-n gat. Ma simt obosita si am o stare de somnolenta accentuata, adorm si in timpul zilei si seara sunt prima care trage pe dreapta . M-am dus si la prima vizita la doctor, de confirmare cica. Dupa ultimul Cm si cum au calculat ei fara eco, am 8 sapt. si 4 zile si due date-ul 20 aug, dar vom vedea mai exact peste 3 saptamani, cand voi avea adevaratul control, imi vor face eco, analize de sange, physical. Jupuiala de bani, dar ce putem face cu toate protocoalele astea al caror cost in spinarea noastra vine ?
Nadea, tu cum te simti?
Tuturor burticilor, pupici si sejur de 9 luni sanatos! |
|
|
|