Gravidutele noastre dragi - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Sunday, January 9, 2011 11:25 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Misha, felicitari pentru burtica bleu! computerlove Tare frumos ca o sa ai pereche! coeur Piticutza ce zice?
Delfinasa, Anabella, si celelalte burtici, sarcina cat mai usoara! pupici gravida
Shirel, Denisa, va tinem pumnii! majoreta pupici pupici
denisa_rachid
Scris: Sunday, January 9, 2011 12:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Misha, felicitari pentru burtica de baietelpupici hearts computerlove . Sarcina usoara si bucura-te de burtica...cat despre nastere, trece ea, nu?angel

Burtici va pup si sarcini usoare in continuare si Shirel, nastere usoara si refacere rapida!computerlove

Liziloveyou computerlove hearts
denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 12, 2011 1:31 AM
Nivel

Am fost la control. Marwan este bine, are 3,100 kg, i-am auzit din nou inimioara batandu-i...cat ma incanta sa il audhearts coeur .
Colul este inchis. Docotra mi-a zis sa continui cu tratamentul si saptamana asta, inclusiv cu statul la pat, iar de saptamana viitoare, cand voi intra in 37 de saptamani (asa araat ecografiile) sa reiau plimbarile si activitatearas .
M-am linistit foarte mult acum. Mi-a spus ca si dac se va naste saptamana aceasta va fi ok, insa e bine sa stea cat mai mult la caldurica, dupa cum stim cu toate, nu? Insa eu nu mai am urma de stres. Avem bagajele facute de cand am iesit din spital, avem totul pregatit...acum il asteptam pe puiut sa se decida cand sa ne vadacoeur coeur coeur coeur .

Va doresc numai bine tuturor, gravidutelor sarcini usoare si la termen, fara complicatii, celor care stau sa nasca (Shirel?) nastere usoara si refacere rapida, aspirantelor, mult, mult succes in indeplinirea visului si celorlalte tot ce va doriti.pupici
shirel
Scris: Wednesday, January 12, 2011 8:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Misha, yes yes yes yes felicitarii burtica de baietel !Noi toate care avem baietel dupa fetitza realizam ce diferentza mare este intre ei ,eu una am in casa un golan ganster nu alta .sic hohot hohot wooow sunt super fericita pentru tine plus ca in ultima vreme se nasc pe forum numai baieti numai eu si Mela avem printese sic ras dar sunt sigura ca si ele vor fi baietzoase!

Denisa,ma bucur sa aud ca Marwan este bine !Stai linistita chiar daca nasti maine vei avea un copil sanatos si voinicel ,dar lasa ca el o asteapta pe printzesa mea mai intai!Pupici si sarcina usoara in continuare.

eu in asteptareeee ....am uitat ce sunt aleea dureri ,cum v-am mai spus eu suport asa de bine dureriile ca nici nu imi dau seama ca sunt dureri de nastere ,noroc ca am un sotz care intra repede in panica ,de fiecare data eu vroiam sa dorm si el imi numara minutele de la o contractie la cealalta hohot hohot am fost dusa cu fortza la spital si aveam deja dilatatie 5 dupa jumatate de ora nasteam ,poate-i fac o surpriza lui Yohanan si-i nasc acasa sau in masina hohot hohot sic
denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 12, 2011 10:08 AM
Nivel

Shirel, iti tinem pumnii si ne gandim la tine.majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta Cat despre Marwan ar fi bine sa fie cavaler si sa lase domnisoarele inainte!hohot pupici hearts

Burtici ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Ce noutati mai aveti? Sarcini usoare si nasteri si mai usoare, la termen!pupici hearts pupici newclap
misha
Scris: Wednesday, January 12, 2011 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Da fetelor, ne bucuram si noi ca vom avea pereche desi ma sperie un picut gandul de a fi mamica de baietel. M-am obisnuit asa de mult cu Maria, plus ca toata lumea in jurul meu a nascut numai fetite incat ma intreb daca ma voi descurca...ma incearca sentimente noi, dar abia astept sa treaca timpul si sa vad minunea de baietel.Nu spun degeaba minune caci desi nu v-am spus pana acum, eu cred ca e ceva special cu el.
Anul trecut in primavara am avut un vis (eu de obicei nu cred in vise si le ignor chiar daca ma trezesc tulburata) in care am nascut un baietel grasunel si cu parul negru. Era gol golut si il tineam pe palme, apoi a venit Maria si l-a privit. Eram foarte fericite! Nu era nimic in jurul nostru, doar in spate pe un fundal negru mi-au aparut 5 nume (patru in colturi dar fara sa le pot distinge, iar in mijloc CONSTANTIN). Mi-am spus ca nu-l pot numi Constantin caci e lung si nu stiu cum sa-l alint, si in momentul acela o voce foarte clara (imi rasuna si acum in urechi)mi-a spus sa-l numesc FILIP. Si am fost de acord. Aici s-a terminat visul meu pe care desi m-a impresionat, l-am ignorat.
Apoi la inceputul lunii septembrie am aflat ca sunt insarcinata (desi planurile noastre erau cu totul altele si nici prin cap nu ne trecea de bb) si ca dpn-ul e in luna mai, in apropierea sarbatorii Sf. Imparati Constantin si Elena.Atunci mi-am amintit de vis! Urmatoarea surpriza a fost cand am aflat la ecograf ca va fi baietel.Concluzia? Nu stiu daca sa-l numesc Filip, Constantin sau altfel si astept sa vad daca e grasut cu parul negru ras hohot

Shirel, printesa se lasa asteptata din cate vedem. Va fi totul bine si dupa atatea evenimente mai putin fericite sigur va aduce bucurie in sufletele tuturor!pupici

Denisa, nu te grabi mami! Lasa-l sa mai stea si pana la 40 de saptamani in burtica daca e nevoie caci e mult mai bine decat daca s-ar naste mai devreme. Oricum, e o idee buna sa renunti la tratament si sa lasi lucrurile sa vina de la sine dupa ce-ai intrat oficial in a noua luna.pupici

Mela, Liz va multumesc pentru felicitari! Stiti cat imi sunteti de dragi, asa-i?computerlove

Anabella, tu cum mai esti?

Pup toate gravidutele si va urez sarcina cat mai usoara!

Mela
Scris: Wednesday, January 12, 2011 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Misha angel daca nu te deranjeaza 2 nume ai putea sa-i pui Constantin,in cinstea Sfantului care se sarbatoreste in luna lui de nastere si Filip,cum ti s-a aratat in vis.e un nume frumos si usor de pronuntat in orice limba.

Denisa,ca bine ca te-ai mai linisit,stiu cat de mult face sa-ti stii copilul ok angel

Shirel,sanatate sa fie pentru fetita (era sa scriu Coral,mi-a placut numele hearts ) data nasterii ii era deja oricum hotarata angel

Anabella,cum te mai simti?

Delfinasa,dar tu? te ocolesc greturile?

sarcina usoara,burtici computerlove
Ely
Scris: Wednesday, January 12, 2011 12:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Misha firstprize computerlove coeur felicitari pentru baietel.Sarcina usaoara in continuare.Nu-ti face griji s avezi ce frumos este si cu baietel,numai ca vfacand diferenta intre el si Kari sunt opusi mai ales la somn.Erik agitat si parca mereu nemultumitras ,dar il pupacesc tare ca e si comic pe deasupra.E barbatelul casei si nu mai putem de dragul lui.hearts .Referitor la nume ,vezi daca-i bucalat si cu parul negruras ,apoi alegi numeleangel .Imi place si Filip si Constantin.Sarcina usaora in continuare.computerlove
Shirel,Denisa nastere usoara pupici pupici
Anabela sarcina usoarapupici
Delfinasa sper ca esti bine,abia astept sa vad ce ascunzi in burtica.pupici angel
denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 12, 2011 2:51 PM
Nivel

Ely, Mela, Mishapupici hearts pupici hearts pupici hearts

Eu sincer as vrea sa se nasca pe 3 februarie...asa am in cap de cand am aflat ca termenul este intre 27 ianuarie si 7 februarie. Eu nu ma grabesc deloc...sper sa nu se mai grabeasca nici elras . Oricum acum ma simt mai bine, parca si durerile au ncetat mai mult, dorm mai bine noaptea, si nici la toaleta nu mai merg d ecate 5 ori e noapte, ci doar de...1-2 ori.Dar a contat foarte mulca am reusit sa ta nivel psihic, sa vad ca am reusit sa trecem cu bine de data de 11 ianuarie. Acum ma simt foarte linistita si sunt sigura ca si el se simte acum mai bineangel love coeur

Misha, sarcina usoara in continuare. Si eu ca si Mela, zic ca daca nu esti contra a 2 nume, sa le pui pe amnadoua, amandoua sunt si frumoase si ti-au aparut si in vis.pupici hearts

Anabella, Delfinasha sarcini usoare in continuare!pupici hearts

Shirel...ce face bebelina? Tot in burtica sau s-a hotrat sa va cunoasca?majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

Sarcini usoare burtici si la termen!
shirel
Scris: Wednesday, January 12, 2011 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Eu parca am ceva dureri mai mari astazi si tare m-as bucura sa nasc maine pe 13 zi cu noroc .De obicei am bafta de a naste joi noapte (Eden este nascuta joi).Si inca ceva imi plac tare durerile astea ,cred ca innebunesc sau am devenit masochista! hohot hohot
oanamaria
Scris: Wednesday, January 12, 2011 4:35 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Shireluto ma faci sa rad.iloveyou
denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 12, 2011 4:42 PM
Nivel

Shirel, iti arde de glume...ce frumos...Sper sa pot fi si eu asa, glumeata ca tine, cand va fi cazul ras pupici hearts . Nastere usoara!pupici hearts majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
sweet angel
Scris: Wednesday, January 12, 2011 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
shirel eu tot intru sa vad ca ne anunti ca ai plecat sa nasti, eu am crezut ca ai sa faci tot posibilul sa nasti pe 11 ianuarie, mai ales ca sti cum sa faci sa nasti mai repede dar se pare ca m-am inselat. oricum iti urez nastere usoara.

denisa nu mai ai nici tu mult, si o sa il ti pe marwan in brate. apropo cum se citeste numele cum se aude? sau w il citesti u ca in engleza?

misha felicitari pt baietel, sunt curioasa ce nume o sa ii pui.

ananbella ,delfineasa, sarcina usoara in continuare.
sper ca nu am uitat pe cineva.
denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 12, 2011 5:32 PM
Nivel

Liapupici . Se citeste Maruanangel bounce bounce bounce
delfinasa
Scris: Wednesday, January 12, 2011 7:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Misha, esti o fericita! Vei aveam pereche! topai Mie-mi plac ambele nume: si Constantin (si-l poti alinta Costin) si Filip thumleft
Si eu am avut un vis in care mi-a aparut numele Cosmin, asa ca sunt chitita pe el; parca alte nume nici nu se potrivesc asa bine ca asta, desi n-am avut nici o inclinatie pana la vis catre el oare.

Shirel, inca mai esti pe aici? N-aveai o treaba f. importanta sa nastiras? Cand va fi, sa dea Domnul sa nasti cu bine pe frumusica al carui nume nici acum nu-l stiusic, dar sunt sigura ca va fi foarte puternica si plina de personalitate, prin cate a trecut ea cat a stat in burtica computerlove!

Denisa, inca putin si la voi si Marwan isi incheie sejurul din burtica! Nastere usoara, oricand va fi sa fie!

Mela, Ely, nu, nu ma ocolesc greturilepuker...de 2 zile nu mai iau prenatalele ca imi vine rau de la ele si ma simt mult mai bine. Mi s-au recomandat vitamine de copii si o sa incerc cu de-astea sa vedem cum le tolerez. Nu servesc mancare gatita si carne, oricum ar fi preparata si am inca mirosul la nivel ridicat. Totul e bine si frumos pt mine cat nu e miros de mancare in casa, dar daca eu nu mananc, ceilalti trebuie. Cand gateste buni, eu urc sus, inchid usa la dormitor si deschid si geamurile si tot ma deranjeaza si mi se ridica greata-n gat. Ma simt obosita si am o stare de somnolenta accentuata, adorm si in timpul zilei si seara sunt prima care trage pe dreapta ras.
M-am dus si la prima vizita la doctor, de confirmare cica. Dupa ultimul Cm si cum au calculat ei fara eco, am 8 sapt. si 4 zile si due date-ul 20 aug, dar vom vedea mai exact peste 3 saptamani, cand voi avea adevaratul control, imi vor face eco, analize de sange, physical. Jupuiala de bani, dar ce putem face cu toate protocoalele astea al caror cost in spinarea noastra vineuff?

Nadea, tu cum te simti?

Tuturor burticilor, pupici si sejur de 9 luni sanatos!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.