Gravidutele noastre dragi - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Friday, December 24, 2010 11:10 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
ingerash wrote:
Multumesc,roxanikcomputerlove pupici pupici pupici
Am revenit pe forum ca tare dor imi era de dragele mele prietene,sper sa ma ierte daca le-am intristatiloveyou coeur coeur coeur
eu una te iert ca sa stii ca m-ai intristat,pai stiu ca e durere dar nu ne poti parasi pe noi,doar stii ca aici ai avut tot timpul un umar si un sprijin nu?hearts hearts
hai capul sus si revino tu aia vioaie ca asa te vrem!!iloveyou iloveyou
mirela74chris
Scris: Friday, December 24, 2010 11:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Ingeras te inteleg pe deplin,dar macar aici te mai iei cu una cu alta si iti trece timpul mai usor.Tare imi pare rau!Stiu prin ce treci,am trecut si eu de cateva ori prin ce treci tu.O sa treaca,chiar daca nu uiti.computerlove pupici
miriam
Scris: Saturday, December 25, 2010 12:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
ingerash, imi pare rau,sanatate multa, poate ar trebui sa faci o pauza mai mare pana la urmatoarea incercarepupici computerlove
Mela
Scris: Saturday, December 25, 2010 12:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Ingeras...imi pare rau,chiar m-am intristat pentru tine,pentru Shirel...daca nu a fost sa fie nici de data asta...bucura-te de puiutii cei mari,multumeste-I lui Dumnezeu pentru familia frumoasa ce ti-a dat-o angel cu timpul o sa treaca dezamagirea ta...

Shirel
,nici nu stiu ce te mai tine...ma rog pentru tine,pentru mama ta,pentru copii angel

Denisa,tin pumnii sa mai stea Marwan la caldurica,sa mai puna ceva carnita pe el majoreta
ingerash
Scris: Saturday, December 25, 2010 12:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Anabellapupici iloveyou iloveyou

Mirela,asa estecomputerlove o sa treaca,sper eu ca repedeangel

Miriam,computerlove pupici pupici tocmai imi luasem gandul,ne protejam si nu inteleg ce si cum sa intamplat si ma enerveaza visele astea...mai ales spre dimineata am visat ca-mi zicea cineva ca "copilasul e in drum spre uter"nervi nu mai vreau sa visez asa ceva...plans

Mela,computerlove pupici pupici puiuti mei cei mari imi dau tarie sa merg mai departe,sa zambesc din nouangel coeur

Denisa,Doamne ajuta sa ai sarcina usoara pana la termencomputerlove pupici pupici

Shirel,ma gandesc la tinecomputerlove ce mai faci?cum esti?
bereea
Scris: Saturday, December 25, 2010 1:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ingeras, acum am aflat, imi pare rau.visele sunt o urmare a starii tale de spirir, cand te vei linisti, vor disparea, vei vedeacomputerlove
AlexandraL
Scris: Saturday, December 25, 2010 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Ingerash, Dumnezeu le randuieste pe toate asa cum stie El mai bine. Ai incredere in El si sunt sigura ca iti va darui bucurii minunate computerlove
oanamaria
Scris: Saturday, December 25, 2010 2:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ingeras ma bucur ca ai revenit!computerlove
cry2000
Scris: Saturday, December 25, 2010 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Ingerash sa-ti dea Dumnezeu putere, ma bucur ca ai revenit pupici
denisa_rachid
Scris: Saturday, December 25, 2010 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Ingerash, Mela, va multumesc mult de gandurile bune. Deocamdata tot la pat, doctora mea mi-a zis sa stau numai in pat pan saptamana viitoare si apoi s amerg la un control. Mi-a zis ca teoretic nu sunt probleme mari dac am grija de mine, Marwan va mai rezista in burticuta.
Mela, problema nu e de grasunel, ca e grasunel bine, deja are 3,100 kg, problema este ca trebuie plamanii sa se dezvolte complet, si atunci nu va mai fi niciun risc pentru el, si asta se intampla la 36-37 de saptamani. Eu tot vorbesc cu el si ii zic sa nu se mai grabeasca atata - aici seamana cu mine - va pup din suflet pe toate.pupici pupici pupici pupici
Ingerash, totul va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu...nu Ii intelegem mereu caile, dar dac le urmam e bine pentru noi. Ma rog pentru voi!pupici hearts

Pup toate fetele, cu sau fara burtici, si un Craciun fericit si binecuvantat!
Anelise
Scris: Monday, December 27, 2010 9:27 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Denisa, mult a fost, putin mai este! pupici Daca te menajezi si ai mare grija de voi, sunt sigura ca va fi totul bine si micutul vostru va mai sta nitel la caldurica. computerlove Te pup dulce! coeur
Sarcina usoara, gravidutze dragi! pupici pupici pupici
Ana
Scris: Monday, December 27, 2010 10:46 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Sarcina usoara gravidutze!!computerlove computerlove
Mela
Scris: Monday, December 27, 2010 11:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Denisa,cand eram gravi cu Lara am avut amenintare de nastere prematura si mi-au facut niste injectii,care cica ajuta plamanii bebelului in caz ca se naste prea devreme...nu mai tin bine minte detaliile,faza a trecut,fata s-a nascut la termen,sanatoasa angel
pup computerlove sanatate multa si sarcina la termen angel
nadea
Scris: Monday, December 27, 2010 3:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Salut la toatecomputerlove computerlove computerlove computerlove Ingerash imi pare rau..dar capulsus si inaintepupici pupici pupici pupici iloveyou .Eu iata revin cu noutati...am facut testul de singe si a esit pozitivyes yes yes yes yes ..am 7 saptamini..acum am dat alte analize de singe si astept rezultatele ..dupa care la ginecolog..sper sa fie totul bine...eu va urez o zi buna....coeur coeur iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou si mai asteptam noutati si de la alte burticute
roxy_oxxy
Scris: Monday, December 27, 2010 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
nadea wrote:
Salut la toatecomputerlove computerlove computerlove computerlove Ingerash imi pare rau..dar capulsus si inaintepupici pupici pupici pupici iloveyou .Eu iata revin cu noutati...am facut testul de singe si a esit pozitivyes yes yes yes yes ..am 7 saptamini..acum am dat alte analize de singe si astept rezultatele ..dupa care la ginecolog..sper sa fie totul bine...eu va urez o zi buna....coeur coeur iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou si mai asteptam noutati si de la alte burticute

newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap newclap FELICITARIIIIIIIII ... sa ai grija de tinepupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.