Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| eu una te iert ca sa stii ca m-ai intristat,pai stiu ca e durere dar nu ne poti parasi pe noi,doar stii ca aici ai avut tot timpul un umar si un sprijin nu? hai capul sus si revino tu aia vioaie ca asa te vrem!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ingeras te inteleg pe deplin,dar macar aici te mai iei cu una cu alta si iti trece timpul mai usor.Tare imi pare rau!Stiu prin ce treci,am trecut si eu de cateva ori prin ce treci tu.O sa treaca,chiar daca nu uiti. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ingerash, imi pare rau,sanatate multa, poate ar trebui sa faci o pauza mai mare pana la urmatoarea incercare |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ingeras...imi pare rau,chiar m-am intristat pentru tine,pentru Shirel...daca nu a fost sa fie nici de data asta...bucura-te de puiutii cei mari,multumeste-I lui Dumnezeu pentru familia frumoasa ce ti-a dat-o cu timpul o sa treaca dezamagirea ta...
Shirel,nici nu stiu ce te mai tine...ma rog pentru tine,pentru mama ta,pentru copii
Denisa,tin pumnii sa mai stea Marwan la caldurica,sa mai puna ceva carnita pe el |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anabella
Mirela,asa este o sa treaca,sper eu ca repede
Miriam, tocmai imi luasem gandul,ne protejam si nu inteleg ce si cum sa intamplat si ma enerveaza visele astea...mai ales spre dimineata am visat ca-mi zicea cineva ca "copilasul e in drum spre uter" nu mai vreau sa visez asa ceva...
Mela, puiuti mei cei mari imi dau tarie sa merg mai departe,sa zambesc din nou
Denisa,Doamne ajuta sa ai sarcina usoara pana la termen
Shirel,ma gandesc la tine ce mai faci?cum esti? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ingeras, acum am aflat, imi pare rau.visele sunt o urmare a starii tale de spirir, cand te vei linisti, vor disparea, vei vedea |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ingerash, Dumnezeu le randuieste pe toate asa cum stie El mai bine. Ai incredere in El si sunt sigura ca iti va darui bucurii minunate |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras ma bucur ca ai revenit! |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Ingerash sa-ti dea Dumnezeu putere, ma bucur ca ai revenit
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ingerash, Mela, va multumesc mult de gandurile bune. Deocamdata tot la pat, doctora mea mi-a zis sa stau numai in pat pan saptamana viitoare si apoi s amerg la un control. Mi-a zis ca teoretic nu sunt probleme mari dac am grija de mine, Marwan va mai rezista in burticuta. Mela, problema nu e de grasunel, ca e grasunel bine, deja are 3,100 kg, problema este ca trebuie plamanii sa se dezvolte complet, si atunci nu va mai fi niciun risc pentru el, si asta se intampla la 36-37 de saptamani. Eu tot vorbesc cu el si ii zic sa nu se mai grabeasca atata - aici seamana cu mine - va pup din suflet pe toate. Ingerash, totul va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu...nu Ii intelegem mereu caile, dar dac le urmam e bine pentru noi. Ma rog pentru voi!
Pup toate fetele, cu sau fara burtici, si un Craciun fericit si binecuvantat! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Denisa, mult a fost, putin mai este! Daca te menajezi si ai mare grija de voi, sunt sigura ca va fi totul bine si micutul vostru va mai sta nitel la caldurica. Te pup dulce! Sarcina usoara, gravidutze dragi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sarcina usoara gravidutze!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,cand eram gravi cu Lara am avut amenintare de nastere prematura si mi-au facut niste injectii,care cica ajuta plamanii bebelului in caz ca se naste prea devreme...nu mai tin bine minte detaliile,faza a trecut,fata s-a nascut la termen,sanatoasa pup sanatate multa si sarcina la termen |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Salut la toate Ingerash imi pare rau..dar capulsus si inainte .Eu iata revin cu noutati...am facut testul de singe si a esit pozitiv ..am 7 saptamini..acum am dat alte analize de singe si astept rezultatele ..dupa care la ginecolog..sper sa fie totul bine...eu va urez o zi buna.... si mai asteptam noutati si de la alte burticute |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
|
FELICITARIIIIIIIII ... sa ai grija de tine |
|
|
|