Gravidutele noastre dragi - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisa_rachid
Scris: Thursday, December 23, 2010 3:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Fetele va pup pe toate!pupici hearts

Am cateva vesti care incep urat si se termina bine deocamdata. Pe data de 21 decembrie am fost sa imi fac o programare la spiat deoarece v-am spus ca aveam ceva dureri in partea inferioara. Am fost sa fac programare si m-au oprit de urgenta deoarece aveam colul deschis si eram la un pas de a naste, prematur evident, si evident cu riscuri pt Marwan. Am facut perfuzii si injectii o gramada si astazi am fost externata cu repaus total. Trebuie sa il tin pana pe 11 ianaurie minim, si ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute sa depasesc aceasta data. Sper ca totul va fi bine. Am tratament medicamentos si acasa.
Personlul medical extraordinar, nu am cuvinte sa descriu.
Sper acum ca totul sa fie bine cu Marwan si sa rezistam in burtica cel putin 1 luna.

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si la termen!pupici

Ingerash, sper ca totul sa fie bine,sa te ajute Dumnezeu!pupici
Ana
Scris: Thursday, December 23, 2010 5:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ingeras imi pare rau!!
dari
Scris: Thursday, December 23, 2010 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Offf Ingerash imi pare atat de rau cry Cunosc atat de bine trairile de care ai parte acuma,am trecut si eu prin asa ceva.Sper sa revii cat mai repede printre noipupici pupici pupici
marivic
Scris: Thursday, December 23, 2010 5:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mihaela,si eu sunt cu gandul la tine,...ma simt goala,nu pot sa cred,...cred totusi ca este la mijloc o greseala.Mia repeta eco peste o saptaman,doua ,trei,....asteapta sa vezi ce se intampla,....Sunt alaturi de tineangel angel angel hearts
mirela74chris
Scris: Thursday, December 23, 2010 7:12 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Denisa iti dorim sa reusesti si sa duci sarcina pana la capat.Ai incredere ca va fi bine.computerlove pupici

Ingeras nu trebuie sa intri in panica.Daca ti-a iesit testul de sarcina pozitiv,ai simptome de sarcina si inca nu se vede la eco,e inca mica sarcina.Exact ca tine a patit prietena mea,a repetat eco peste o saptamana si bb era acolo.Asa ca te rog din suflet fii pozitiva.O sa fie bine,ma rog pentru voi!computerlove pupici
Gravidutelor sarcina usoara si bebici sanatosi.Pupici pe burtici!pupici
raly
Scris: Thursday, December 23, 2010 7:46 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ingeras,hai scumpico,capul sus draga mea!Orice s-ar intampla noi suntem alaturi de tinne!Si....sa parasesti forumul?De unde iti veni ideea?E totusi altceva la mijloc?nervi nervi
roxy_oxxy
Scris: Thursday, December 23, 2010 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Ingeras poate ca eu te inteleg foarte bineuff ... hai capul sus.. sti cat de tare ne dorim noi bebe si am facut doua teste eram ferm convinsa ca e bebe plus eco care mi-a zis ca s-ar vedea cevanervi ... si am trecut peste... stiu ca e greu... noi suntem langa tinecomputerlove computerlove computerlove computerlove ... nu vreau sa pleci de pe forum...plans plans plans ... cine ne mai arata atata verdeata , bucurie, plimbari ca tinecomputerlove computerlove computerlove computerlove
serarg
Scris: Thursday, December 23, 2010 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
Ingeraspupici suntem alaturi de tine!
shirel
Scris: Friday, December 24, 2010 11:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce rau imi pare ca uite vin si eu cu niste vesti asa de dureroase pentru mine ,sper totusi ca sarcina sa nu fie afectata de asta fiindca am si eu momentan tot felul de crize de slabiciune emotionala.Toata situatia asta in care am fost cu mama mea ma darama ,ma ridica nici eu nu stiu in ce clasament al emotilor sa ma introduc.
Credeti-ma ca sunt tare fiindca nu am incotro sper totusi sa nu cad ,operatia mamei a reusit frumos dar adormirea a terminat-o nu mai este acelasi persoana ,a avut cateva zile de nu stia cine sunt este o poveste urata din care sper sa imi revin dupa nastere ca sa ma pot bucura de aceasta fetitza.Va voi povesti mai incolo despre tot mai in amannute ,totul este prea proaspet si ma zbat cred ca sa inving imposibilul!
Dar nu v-am spus cat va iubesc pe toate ras cum de am putut uita sic toate gravidutele mele iubite!computerlove computerlove
denisa_rachid
Scris: Friday, December 24, 2010 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
[quote=mirela74chris]Denisa iti dorim sa reusesti si sa duci sarcina pana la capat.Ai incredere ca va fi bine.computerlove pupici

Iti multumesc din suflet de incurajari. Sper sa fie totul bine pana la capat!pupici hearts Craciun fericit!pupici

Craciun fericit tutror va doresc si sarcini usoare si la termen, si nasteri usoare celor care stau a nasca!pupici hearts
oanamaria
Scris: Friday, December 24, 2010 3:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Craciun Fericit!computerlove
ingerash
Scris: Friday, December 24, 2010 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Mi sa facut eco intern si extern si nu sa vazut nimic,iar testele de sarcina(am facut o gramada)arata negativ ca si cel de la spitaltunete Doctorul este de parere ca probabil am pierdut in 8 decembrie(cele doua zile cu sangerari,asa zisul CM)iar testul sa pozitivat datorita hormonului care mai era inca activuff
roxanik
Scris: Friday, December 24, 2010 9:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/11/2010
Shirel sunt alaturi de tine cu gandul, cu sufletul coeur, ma bucur ca bebe este bine. Sanatate multa mamei tale. Pup si nastere usoara computerlove
Ingerasuuule, nu parasi forumul iubita, nu are rost... stiu ca ti-e greu, stiu ca este o mare pierdere, dar totusi... uff. Of nu imi gasesc cuvintele in astfel de situatii, parca sunt fara rost... dar lasa ca Dumnezeu e mare. Te pup dulce si sarbatori fericite! hearts
ingerash
Scris: Friday, December 24, 2010 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Multumesc,roxanikcomputerlove pupici pupici pupici
Am revenit pe forum ca tare dor imi era de dragele mele prietene,sper sa ma ierte daca le-am intristatiloveyou coeur coeur coeur
serarg
Scris: Friday, December 24, 2010 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
Shirel,multa putere draga noastra!vei trece si peste aceste incercari,capul sus si cineva acolo sus va fi alaturi de tine si de familia ta!angel
Ingeras!stiu ca nici un cuvant din lume nu ar sterge ceea ce simti.Cand te vei astepta mai putin atunci se va intampla!hearts
daca va ajuta cu ceva,eu l-am asteptat pe Rares peste 10 ani,a venit cand imi luasem gandul,dupa tratamente,2 sarcini pierdute la peste 6 luni.....renuntasem
un pupic din inima pentru toate fetele!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.