Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele va pup pe toate!
Am cateva vesti care incep urat si se termina bine deocamdata. Pe data de 21 decembrie am fost sa imi fac o programare la spiat deoarece v-am spus ca aveam ceva dureri in partea inferioara. Am fost sa fac programare si m-au oprit de urgenta deoarece aveam colul deschis si eram la un pas de a naste, prematur evident, si evident cu riscuri pt Marwan. Am facut perfuzii si injectii o gramada si astazi am fost externata cu repaus total. Trebuie sa il tin pana pe 11 ianaurie minim, si ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute sa depasesc aceasta data. Sper ca totul va fi bine. Am tratament medicamentos si acasa. Personlul medical extraordinar, nu am cuvinte sa descriu. Sper acum ca totul sa fie bine cu Marwan si sa rezistam in burtica cel putin 1 luna.
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si la termen!
Ingerash, sper ca totul sa fie bine,sa te ajute Dumnezeu! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ingeras imi pare rau!! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Offf Ingerash imi pare atat de rau Cunosc atat de bine trairile de care ai parte acuma,am trecut si eu prin asa ceva.Sper sa revii cat mai repede printre noi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mihaela,si eu sunt cu gandul la tine,...ma simt goala,nu pot sa cred,...cred totusi ca este la mijloc o greseala.Mia repeta eco peste o saptaman,doua ,trei,....asteapta sa vezi ce se intampla,....Sunt alaturi de tine |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Denisa iti dorim sa reusesti si sa duci sarcina pana la capat.Ai incredere ca va fi bine.
Ingeras nu trebuie sa intri in panica.Daca ti-a iesit testul de sarcina pozitiv,ai simptome de sarcina si inca nu se vede la eco,e inca mica sarcina.Exact ca tine a patit prietena mea,a repetat eco peste o saptamana si bb era acolo.Asa ca te rog din suflet fii pozitiva.O sa fie bine,ma rog pentru voi! Gravidutelor sarcina usoara si bebici sanatosi.Pupici pe burtici! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ingeras,hai scumpico,capul sus draga mea!Orice s-ar intampla noi suntem alaturi de tinne!Si....sa parasesti forumul?De unde iti veni ideea?E totusi altceva la mijloc? |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Ingeras poate ca eu te inteleg foarte bine ... hai capul sus.. sti cat de tare ne dorim noi bebe si am facut doua teste eram ferm convinsa ca e bebe plus eco care mi-a zis ca s-ar vedea ceva ... si am trecut peste... stiu ca e greu... noi suntem langa tine ... nu vreau sa pleci de pe forum... ... cine ne mai arata atata verdeata , bucurie, plimbari ca tine |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Ingeras suntem alaturi de tine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Ce rau imi pare ca uite vin si eu cu niste vesti asa de dureroase pentru mine ,sper totusi ca sarcina sa nu fie afectata de asta fiindca am si eu momentan tot felul de crize de slabiciune emotionala.Toata situatia asta in care am fost cu mama mea ma darama ,ma ridica nici eu nu stiu in ce clasament al emotilor sa ma introduc. Credeti-ma ca sunt tare fiindca nu am incotro sper totusi sa nu cad ,operatia mamei a reusit frumos dar adormirea a terminat-o nu mai este acelasi persoana ,a avut cateva zile de nu stia cine sunt este o poveste urata din care sper sa imi revin dupa nastere ca sa ma pot bucura de aceasta fetitza.Va voi povesti mai incolo despre tot mai in amannute ,totul este prea proaspet si ma zbat cred ca sa inving imposibilul! Dar nu v-am spus cat va iubesc pe toate cum de am putut uita toate gravidutele mele iubite! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| [quote=mirela74chris]Denisa iti dorim sa reusesti si sa duci sarcina pana la capat.Ai incredere ca va fi bine.
Iti multumesc din suflet de incurajari. Sper sa fie totul bine pana la capat! Craciun fericit!
Craciun fericit tutror va doresc si sarcini usoare si la termen, si nasteri usoare celor care stau a nasca! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Craciun Fericit! |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mi sa facut eco intern si extern si nu sa vazut nimic,iar testele de sarcina(am facut o gramada)arata negativ ca si cel de la spital Doctorul este de parere ca probabil am pierdut in 8 decembrie(cele doua zile cu sangerari,asa zisul CM)iar testul sa pozitivat datorita hormonului care mai era inca activ |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Shirel sunt alaturi de tine cu gandul, cu sufletul , ma bucur ca bebe este bine. Sanatate multa mamei tale. Pup si nastere usoara Ingerasuuule, nu parasi forumul iubita, nu are rost... stiu ca ti-e greu, stiu ca este o mare pierdere, dar totusi... . Of nu imi gasesc cuvintele in astfel de situatii, parca sunt fara rost... dar lasa ca Dumnezeu e mare. Te pup dulce si sarbatori fericite! |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumesc,roxanik Am revenit pe forum ca tare dor imi era de dragele mele prietene,sper sa ma ierte daca le-am intristat |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Shirel,multa putere draga noastra!vei trece si peste aceste incercari,capul sus si cineva acolo sus va fi alaturi de tine si de familia ta! Ingeras!stiu ca nici un cuvant din lume nu ar sterge ceea ce simti.Cand te vei astepta mai putin atunci se va intampla! daca va ajuta cu ceva,eu l-am asteptat pe Rares peste 10 ani,a venit cand imi luasem gandul,dupa tratamente,2 sarcini pierdute la peste 6 luni.....renuntasem un pupic din inima pentru toate fetele! |
|
|
|