Gravidutele noastre dragi - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, May 19, 2011 6:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
delfinasa wrote:

Ingerash, ce dragi sunt cei mici si grijulii pupici.
Eu nu m-am abtinut si am dat iama putin in magazine ras si am cumparat vreo 7 seturi de hainute, o pereche de adidasi de bebe cu Transformers cu leduri sic, un saculet de dormit, 2 seturi de biberoane anticolici, un termometru digital de ureche, ca a fost ieftin...i-am luat pana si pasta de dinti cu degetar de bebe si o canuta cu cioc, ca am gasit o reducere mai mare si am zis ca astea oricum nu se strica sic. Nu degeaba a scris Karina la scoala la serbarea de ziau mamei ca activitatea preferata a mamei ei e sa mearga la shopping de haine hohot.

Frumos numele Alexandru,dar tare mult imi place Cosminhearts Deja te-ai pregatit cu cele necesarefirstprize newclap newclap newclap computerlove
Fac planuri dragalasii...a fost distractiv intr-un magazin ,erau topiti dupa hainute,carucioare,jucarii,biberoane,iar papuceii au fost cei mai admirati/pipaitiras Sunt preturi tare accesibile si multe reduceri,oferte, 2 produse la pret de 1 thumright dar inca nu cumpar nimic,poate dupa 7 luni.Am vazut un carucior super fain,ideal pentru cand vine bebe in decembrie.

aurishta,da!coeur In magazin Madalina imi zicea sa caut rochita de craciunica si sa-i cumparam patut mic sa incapa sub bradhohot hohot hohot hohot "mamiiiiiiii ii dau fiftyyyyyyyyyy din camera mea,Jonyyyyyyyyyy ne pazeste camera de spiridusul mosului!"hohot hohot hohot hohot hohot Vai zi de zi ma distrez cu replicile lorthumright

Alina,te admir pentru somnicul taucomputerlove Sarcina usoara in continuare!Arati superpupici pupici pupici pupici pupici hearts
aurishta
Scris: Thursday, May 19, 2011 6:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Imi amintesc de Patricia , cand eram in maternitate cu Angela ,m-a sunat si mi-a spus:"Mami, cand vii acasa cu bb?" "Sunt imbracata, vin intr-o ora!" "Da, mami? Cand o sa vina acasa, o sa...o sa...o sa...o sa-i fac eu ceva!"hohot Mititica, nici nu nimerea sa spuna ce-o sa-i faca bebelusului acasa!
ingerash
Scris: Thursday, May 19, 2011 7:07 PM
Nivel

aurishta wrote:
Imi amintesc de Patricia , cand eram in maternitate cu Angela ,m-a sunat si mi-a spus:"Mami, cand vii acasa cu bb?" "Sunt imbracata, vin intr-o ora!" "Da, mami? Cand o sa vina acasa, o sa...o sa...o sa...o sa-i fac eu ceva!"hohot Mititica, nici nu nimerea sa spuna ce-o sa-i faca bebelusului acasa!

Draga de ea:018: hohot
denisa_rachid
Scris: Thursday, May 19, 2011 10:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Alina, ai o burtica tare draguta!love

Burtici sarcini usoare tuturor va doresc!pupici
Mada&Alexia
Scris: Friday, May 20, 2011 10:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Ce de burtici multeee! felicitari fetelor multa sanatate si sarcini cat m-ai usoare

Nu v-am uitat! i-mi este dor de voi si de brticile voastre dar copilasii mei sunt tare nazdravani si nu i-mi mai lasa timp de nimic

pupici dulcicicomputerlove
irina21
Scris: Saturday, May 21, 2011 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2011
Dragele mele aseara l-am simtit pe bebeyes yes yes hearts sunt sigura ca el era off ce frumos e !!! ce sentimente fetelor nu mai puteam de emotii asearadance
Mai vreau unul!ras
Acum se lasa asteptat ma rog de puisor sa mai dea si el un semn dar nu se lasa convinssic
Fetelor sunt asa fericita!iloveyou
aurishta
Scris: Saturday, May 21, 2011 1:30 PM
Nivel

Irina, ma bucur si eu tine!hearts Imi amintesc si eu, cu multa placere, cat de fericita eram cand misca bb!hearts Si, daca vrei, te invat un truc ca sa-l pui pe bb in miscare. Stai intinsa, relaxata si tine-ti respiratia. Dupa cateva momente bb se va impacienta!bravo
ingerash
Scris: Saturday, May 21, 2011 1:52 PM
Nivel

Irina,ce frumos!coeur coeur coeur yes
denisa_rachid
Scris: Saturday, May 21, 2011 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Irinacoeur
irina21
Scris: Saturday, May 21, 2011 6:07 PM
Nivel

Aurishta o sa incerc multumesc pentru trucpupici
Ingerash, denisa computerlove
bulinutza
Scris: Sunday, May 22, 2011 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Sunt trista...sorry1 sorry1 sorry1

Dimineatza am observat ca probabil ieri sau in timpul noptii am avut o usoara sangerare...uff uff uff

L-am sunat pe dr meu, nu e in oras, dar mi-a spus sa iau utrogestan, repaus si sa vedem ce se mai intampla...uff uff

M-am speriat destul de tare...Am fugit pana la spital si ne-am uitat la echo..bebe era ok, ne-a facut cu manutza...Mi-am facut si un sumar de urina sa vedem...uff uff uff

Ma tot gandesc ca daca era ceva mai grav sangeram mai abundent...Mi-e tare frica sa nu se intample ceva...sorry1

plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans

giulia_mamik
Scris: Sunday, May 22, 2011 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Bulina nu te impacienta asa tare.
O verisoara de-a mea a patit la fel pe la 4 luni.Doctorul i-a zis ca e de la placenta si i-a dat un tratament atunci .Acum are un minunat de baietel de 6 luni yes .Asa ca nu cred ca trebuie sa iti faci ganduri negre.Ai sa vezi ca o sa fie binepupici computerlove
aurishta
Scris: Sunday, May 22, 2011 11:58 AM
Nivel

Bulinutza,Domnul sa te ajute sa nu se intample nimic cu bb! Stai in pat si nu mai face nici cel mai mic efort, asta este prima recomandare in situatia asta!coeur
irina21
Scris: Sunday, May 22, 2011 12:00 PM
Nivel

Off bulinuta linisteste te si fa ce spune doctorul daca s-a oprit sangerarea e bine nu fa efort si repaus total! Ia utrogestan si va fi bine! Gandeste te ca l-ai vazut si pe bebe la eco si era bine asa ca nu te mai stresa ca ii face rau bebelului! Sunt cu gandul la tine si sunt convinsa ca nu se va intampla nimic rau.Sa ne tii la curent!
ingerash
Scris: Sunday, May 22, 2011 7:46 PM
Nivel

Bulinutza,ai grija de tine.Repaos la pat si ceea ce a zis medicul.Ai cumva dureri in interior?Numai bine draga mea,sunt cu gandul la tinecomputerlove coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.