|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasa
Burtici pupici |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Gravidutze Nu v-am uitat!
Doar ca am avut o saptamana Foarte urata! Luni am fost de fata la decesul unchiului din partea sotului! Apoi a inceput nebunia! Am anuntat familia si neamurile Mai apropiate, ne-am ocupat de priveghi, de inmormantare, de pomana si toate lucrurile ce tin de astfel de cazurri.
Mi-a fost greu vreo 2 zile nici Nu am putut dorm cum inchideam ochii cum il vedeam in fata mea.... Dupa ce s-a terminat tot parca m-am mai linistit un pic cel Putin noaptea Ma pot odihni.
Bebe e un jucaus. Toata ziua sunt cu mana pe burta sa ii simt miscarile. Pe Dalia Dk o intreb ce face bebe zice k papa si face na ( ASA zice ea la somn). Astept sa merg la Dr la eco la 30 saptamani.
Cu siguranta saptamna viitoare va arat si eu burtica!
Pana atunci sarcini usoare si aveti grija de voi! Pupici
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Delfi, ce burtoi frumos ai, mai mami... Esti asa frumoasa, serios...parca toate gravidutzele au asa o sclipire inconfundabila in ochi...
Alina, condoleantze pt unchiul vostru...sa ne arati burtica frumusica, ca imediat nasti si nu te mai vedem...
Irinuca, de abia astept echo sa vad ce ascunde burtica ta...si auzi...n-ai ramas si tu datoare cu pozici??? Hai, treci la raport!!!
Noi ieri am fost cam varza...pe cat de bine ne-am simtit la incepututl zilei, m-a doborat o pulpitza de pui preparata pt Alexandra. Cand am taiat carnitza, mirosul ala de carne fiarta m-a terminat complet....Mi-a fost rau ore in sir... Am avut si musafiri la cina si am mancat doar castravete murat...
Colac peste pupaza, Alexandra jucandu-se in jurul meu s-a aruncat dintr-o data la mine in brate cu funduletzul exact pe burta mea...Am crezut ca l-a facut afis pe bebe....asa m-am speriat...Sper ca e ok micutzul...
Pup toate burticile!!!
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Misha a eliberat un loc pe lista eu sunt asa nerabdatoare sa vad cine e urmatoarea graviduta!
Delfinasa,frumoasa si finuta e burtica,arati asa de bine graviduta pup si burtica si fotograful cel mititel
Bulinutza,hai ca e bine bebe,l-a protejat apa de funduletul surioarei si mie imi era greata de la mirosul carnii de pui,nici eu nu mai stiu cum de aveam puterea sa stau sa gatesc
Irina,pana la eco si vestea cea mare,hai sa te vedem pe tine
Alina,condoleante...
Ingeras,
pup burticile |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Am ramas datoare cu pozici dar v-am zis nu am decat o sg pozica si aia nu prea reusita facuta pe fuga trebuie sa il pun pe sotul meu sa facem o sedinta foto Alina imi pare rau pentru unchiul vostru si te asteptam si pe tine cu pozici! Delfinasa ce burtica mare si frumoasa ai !! Bulinutza stiu cum e cu puiul nici eu nu ma mai ating de carne de pui in schimb friptura de porc la gratar yaaammmyyy Fetelor ! irina21 attached the following image(s):

|

Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Fetelor va Multumesc mult ca sunteti cu gandul la mine! Bulinutza Mela Irina si va trimit o calda imbratisare! Dupa toata nebunia de saptamana asta fetita mea e ASA de racita si plina de muci..... Poze cu burtica nu am inca dar pe saptamana viitoare sigur va arat ceva. Pupici si o zi faina si un sfarsit de saptamana relaxant! |

Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Salut fetelor...pupici la toate DElfinasa esti o dulceata si burtica la fel...la tine e asa de mare la noi e mica..am incercat si eu sa pun citeva poze dar imi scrie ca sunt prea mari..trebuie sa fac citeva cu telefonul si sa le pun. Alina condoliante |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| tuturor...asa e, am burta cam mare si de acum incolo o sa ma tot umflu sa ajung un tank :018: . Cum o sa o duc eu peste o luna-doua? O sa fac 3 pasi si o sa ma rastorn . Am si niste sani mari si grei si plini cu colostru, pot sa-i dau sa suga Karinei pana vine baby boo ca au inceput sa curga uneori si prea sta lipita de mine cersind si ea o portie .
Irina, ce burtica draguta ai ...e tuguiata . Bine ca nu ai interdictie de la bebe la carne...sa profiti si sa mananci bine cand nu ai greturi si arsuri...al meu parca in ciuda m-a tinut 6 luni la dieta drastica .
Bulina, sorry pentru nefericitul eveniment cu carnea...sper sa nu se repete, ca tare naspa e .
AlinaC, condoleante...tu fiind gravida ar fi trebuit sa stai mai relaxata si sa preia restul familiei totul. Sanatate fetitei si sa auzim de bine de la eco!
Nadea, hai cu burtica ta mica si finuta de fetita ...incearca sa descarci Irfanview sa redimensionezi pozele. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa multumesc Daca pana acum nu ma omoram cu fructele azi am mancat singura 1 kg de nectarine Nu mi-a venit sa cred si mai ales mancare cata am mancat azi cred ca am luat 2 kg Si ce este si mai important stiti ca v-am povestit ca am tras tare cu o infectie urinara nasoala si am repetat urocultura si a iesit STERILA I'm so happy!!!!! Va pup gagicutelor!! |
|

Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| pupam burtici si pe toata lumea dulce |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am primit scrisoare de la asociatia moselor,in 27 trebuie sa ma prezint la sediul lor,pentru teste (sange si urina)si luarea in evidenta.In 6 ,doctorita de familie mi-a luat urina si sange si analizele au fot bune,in 27 din nou aceleasi analize pentru moase...distractia continua!Si totusi aveam programare pe 31 sa-mi cunosc moasa,eram chiar bucuroasa ca aveam zi libera in cinstea nuntii royale,asa trebuie sa-mi iau zi libera si Madalina sa nu mearga la gradinita in acea zi.Am o stare ...de-mi vine sa ma culc si sa ma trezesc la anul oare cand imi revin????Tare obositor e primul trimestru. |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| sunteti tare tare frumoase toate Delfinasa imi place tare mult burtica ta irina21 sa mananci cat mai multe fructe ca fac bine lu bebe ingerash sarcina usoara in continuare si sper sa scapi repede de starile de oboseala, sa le dai mai departe ... le primesc cu mare placere nadea ma uitam la tikerul tau si nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul AlinaC ce dulce e Dalia... e bine ca o pregatesti din timp Bulinutza imi pare tare rau ca nu prea te simti bine, parca la prima sarcina nu erai asa... poate va da Doamne Doamne un baietel sa ii gasiti un nume tot cu "A" |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Gravidutzelor sa nu credeti ca eu nu va urmaresc asa mai din umbra nu postes de fiecare data cand citesc dar ce pot sa va spun ca tare ,tare parca imi este pofta de burtica ,de energia pe care o aveam fiind gravida nu stiu acuma parca ma simpt mai slabita asa si ....lenesa . Delfinutza mami esti asa de frumoasa cu burtica si binenteles si fara ,ai sa mai cresti iubita ai sa vezi la baieti in ultimele luni burta este enorma ,eu nici nu mai puteam sa ma aplec hai iubita inca putin si vei fi cea mai fericita mamica din lume .Uf,si mie ciuda pe tine trebuie sa ti-o spun tare mai esti zgarcita cu pozele ,hei pe Karinutza cand o mai vedem?Sper totusi ca pe bebe ai sa ni-l arati mai des!
bulinutza,saracutza de tine ce te inteleg si eu cu raul asta dar uite ai trecut de primul trimestru si de acuma vin vremuri mai bune .Nici nu te gandi la saritura Alexandrei ,eu aveam doi care calareau pe mine si Oshry care burta mea-i era sac de box si nu s-a intamplat nimic.De abia astept sa vad ce ai !!!
Ingeras,am avut si eu perioade cand imi era foame noaptea si c-am mancam ,doamne ce bagam in mine de toate si uite de aceea acuma arat cum arat ! Sarcina usoara in continuare.
irina21 ,eu nu stiu dar tu ai acolo o burtica asa mica si finutza ,eu astept sa te vad cu ea mult mai mare si da pare burtica de fetitza dar cu caracter de baietel (asa ca Shiraz a mea )
Nadea ,tu ce mai faci ,cum te simti trece timpul si la tine de abia astept sa te vad cu bebe in bratze ,tin minte ce mult vi-l doreati si uite indata vi se indeplineste visul!Pup si sarcina usoara in continuare!
Alina C ,condoleantze si aveti grija de voi,sanatate fetitzei tale ! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Gravidutele mele dragi, am parasit clubul dar asa cum spunea si Shirel, tot voi mai arunca cate un ochi pe aici...parca tot nu-mi vine sa cred!
Multa sanatate tuturor, ma rog sa aveti sarcini usoare si la termen, iar nasteri si mai usoare! Va imbratisez cu mult drag! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sarcina usoara dragi burtici.Si eu trag cu ochiul pe aici si sunt la curent cu tot ce se intampla! |
|
|