|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| da se vede si e asa frumoasa, mai ales cand o pupaceste Karinutza cu ochelari |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| danab wrote:Lupa am eu, dar tot o poza mai mare vreau sa vad Mihaela, da poza la investigare! misha, tu unde ascunzi frumusete de baiat? Arati tare bine pt 32 de saptamani (in comparatie cu ursuletul care eram eu  ).
Dana ,dar tu nu aveai baiat .M-am bagat si eu in seama si chiar n-ar fi rau sa te apuci si tu de treaba . |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Misha hai ca mai ai putin si vine bebe! Delfinasa acum te vad si eu pentru prima data !Esti o graviduta superba ! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Delfinasa o frumoasa si tu si burticutza si Karinutzaa!! |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| shirel wrote:Dana ,dar tu nu aveai baiat  .M-am bagat si eu in seama  si chiar n-ar fi rau sa te apuci si tu de treaba . Eu as face si baieti si fete, dar am embargou Am acum ajutor, o lobbysta care poate e mai convingatoare |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ce burticutza dragutza,ma uit la poze si zambesc larg,esti o scumpa,Delfinasa iar Karina e totala cu pupicul ei imi inchipui ce sedinta foto ati facut voi doua si cat a fost ea de incantata sa-ti faca asa multe pozici :018: pup frumoasele |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ce ma bucur sa va revad cu burticute!!! Misha, esti finuta si o draguta cum te stiu, doar burtica e de tine! Mihaela, arati minunat si ai burtica chiar mica pentru 20 de saptamani! Iar Karinutza scumpa imi starneste nostalgii... asa imi pupa si Mihaita burta!
Va pupam! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ia uite, ce frumusete de burtica! Delfinasa, sunteti atat de dulci amandoua! Pupa Karinutza draga si din partea noastra! Cred ca si ea va fi o surioara super grijulie si iubitoare! Sarcina cat mai usoara in continuare! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Delfinaso,cat de frumoase sunteti amandoua ....pupici dulci pentru Karinutza cea scumpa si pentru micutza burtica !Sarcina usoara in continuare! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Aaaaa, Delfinasa, asa mai merge! Pupam si burtica frumoasa si fotograful cu par carliontat! Numai tickerul tau ma induce in eroare ca e pe dos (cate saptamani mai ai nu cate ai acum)...
Miru, Oana
Nadea, pe tine cand te vedem? |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| delfineasa acum te vad si eu pt prima oara , esti o burtica frumoasa si karina e o asa de dragalasa. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Delfinasa esti tare frumusica si cred ca esti mai mult decat mandra de burtica asta dulcica si de micuta karina care este o dulce ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce dragute sunteti voi...multumesc pentru cuvintele frumoase ...cele care m-ati vazut pentru prima data, n-ati rascolit forumul, ca mai am poze vechi pe ici, pe colo . Tickerul lui baby boo e custom made, smecheros si cu lipici la mamici ca sa-l descifreze  . Karina...daaa, e scumpitza , il iubeste mult pe baby boo, desi nu poate sa-l simta si sa-l vada...abia asteapta si ea eco de saptamana viitoare ...acum cateva zile a gasit un biberon si ce idee nastrusnica i-a venit? Ma odihneam in canapea cu ocheanele pe tv si m-am trezit cu el bagat in buric sa-l hraneasca pe bebe. Tot timpul se leaga de burta, ca na, ma-sa umbla descoperita ca are calduri ...ma impunge, imi aduce jucarii, ma gadila; cu tzitzicile m-a disperat, trebuie s-o resping si s-o rusinez ca ea trage zilnic sa suga fara nici o jena . Am hotarat sa iau prenatelele pt Dha mai mult ca am citit ca e foarte bun pt dezvoltarea creierului bebelui. Culmea e ca fabrica nu le-a mai produs pe-astea pe care le tolerez eu cel mai bine sau nu stiu ce se intampla; au back orders dupa cum mi-a zis farmacista mea, nu mai exista prin stocurile lor si am scotocit pe la alte farmacii sa vad daca altele mai au in stoc si abia am gasit la una care trebuie sa-mi comande de la un furnizor, asa ca azi m-am dus inapoi la doctora mea sa-mi mai dea niste mostre pana imi vine mie comanda. Mi-au cam sticlit ochii la pret insa: 30$/luna, adica 1$/buc, asta cu acoperirea asigurarii si reteta, ca nu se da la liber marca asta, dar ce sa fac, alte prenatale mai ieftine nu suport, ca am avut unele cumparate la inceputul sarcinii tot pe reteta si apoi mai multe mostre date de doctora la ultima vizita si pe toate le-am dat afara rapid. Nadea, n-am inteles ce fel de analiza n-a iesit perfect. Si ce face bebe? Misca?
Kisses si hugs tuturor!
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Ce burtici frumoaee Misha si delfniasa. Si Karina cum saruta ea burtica |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Delfinasule esti tare, tare dulce...
Trebuie sa apar si eu la pozat sa vedeti burtica de 6 sapt....n-o sa credeti cat de mare e... (bine, a ramas si restanta de la Alexandra, dar s-a conturat deja asa dragutz... )
Pupici si sarcini usoare!! |
|
|