|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Alyna, mult succes cu Onofriescu... va fi bine pana la urma, ai sa vezi... nu-ti pierde speranta, ai incredere... Imi pare asa de rau, sincer...
Ingeras, eu abia acum aflu si de tine.. cum de n-am stiut... imi pare nespus de rau.. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Off , Alina , imi pare nespus de rau . Am trecut si eu prin asta , durerea e de nedescris . Dumnezeu sa-ti dea putere si sa depasesti momentul . Timpul te va ajuta , va ''ascunde'' o parte din durere iar viitoare sarcina va fi bine . Fii increzatoare in Dumnezeu pentru ca oricum nu aveai ce sa faci , e inutil sa te gandesti unde ai gresit , asta a fost voia lui . Pe mine doar gandul ca Dumnezeu a decis sa mi se intample astfel m-a ajutat sa trec peste , nimic altceva nu m-a putut consola . |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli wrote: Ingeras, eu abia acum aflu si de tine.. cum de n-am stiut... imi pare nespus de rau..
Multumesc! Abia am terminat CM a fost cam abundent cu gheaguri,sigur a fost ceva,sunt si racita(viroza),am fost la medic si am antibiotice.In rest sunt bine,trec peste...am doi copilasi si un sot care ma iubeste si nu vreau sa ma vada trista
Alyna,imi pare nespus de rau stiu cum te simti,stiu ca doare dar nu tine in tine,ajuta daca vorbesti,descarci emotional.Pe mine ma consolat gandul ca Dumnezeu a vrut sa-i daruiesc ingerasi
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Alina, multa putere si incredere in Dumnezeu! Dumnezeu sa fie cu tine! |

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ingeras, Alyna imi pare tare rau pentru pierderile suferite! Sa va intareasca Dumnezeu si poate anul acesta va va aduce copilasii mult doriti!Va imbratisez cu drag!
Noi suntem binisor! Nu spun bine pentru ca mi-e teama. Am de vreo 2 saptamani zile cu dureri si contractii. Nu stiu daca se datoreaza doar efortului fizic sau infectiei urinare cu care m-am luptat toata sarcina pana acum. Oricum, joi avem programare la eco, iar saptamana viitoare la medic. Sper din toata inima sa fie totul bine si sa pot duce sarcina pana la termen. BB misca mult si cred ca deja si-a facut un program de activitati fizice si de dormit. In greutate n-am luat mare lucru, dar pofta de mancare am asa ca nu-mi fac griji.Mai greu e cu lichidele caci nu reusesc sa ajung la cei 2l pe zi cat ar trebui, cel putin in cazul meu.
Va pup pe toate si va urez sarcina usoara in continuare, multe bucurii si impliniri anul acesta si sanatate, caci toata lumea are nevoie de ea! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Misha Doamne ajuta sa fie totul bine pana la termen.Multa sanatate! |

| Misha, Doamne ajuta sa fie bine si sa duci sarcina cu bine pana la capat! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Doamne Alyna uite acuma vad si eu prin ceea ce trece .Ce cuvinte de incurajare pot sa-ti spun sunt sigura ca nimic nu te poate consola cand treci prin asa ceva.Dar stii cineva acolo sus decide totul pentru noi si stie el si de ce ,ai sa vezi ca pana la urma vei primi un copilas si va fi cel mai special ,noua numai ne trebuie rabdare si putere de fier sa trecem peste aceste momente foarte grele din viatza noastra.Fii tare ,capul sus si niciodata nu-ti pierde sperantza.pupicii si suntem alaturi de tine! |

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Alyna .. eu una nu am cuvinte... ti-am vazut postarile in alta parte si n-am mai vazut tikerul cu varsta sarcinii... am cautat repede si am gasit aici... Doamne nu stiu ce sa-ti spun... Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe si sa te vedem dupa 6 luni la burticutze |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| misha , Dumnezeu sa va aiba in grija pe tine si pe bebitza si sa va ajute sa mergeti pana la capatul sarcinii sanatosi . |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Multumesc tuturor pentru sustinere |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Alyna, cat de rau imi pare ca ai pierdut sarcina ! Orice ti-as spune nu te-ar alina mai mult decat sa-ti indrepti singura gandurile catre oamenii frumosi langa care traiesti si care te fac fericita clipa de clipa, sa ii multumesti Domnului ca sunteti sanatosi si sa-ti pui speranta din nou ca va va darui bebelusul mult asteptat!
Misha, abia scapasei de greturile alea insuportabile, la care doar cand ma gandesc, parca mi se face si mie mai rau si asteptam sa ne dai vesti mai bune ...sper sa-ti treaca odata infectia si contractiile timpurii si sa stea bb la caldurica bine pana la termen . Ati aflat ce sex va avea?
Eu stau bine cu greturile comparativ cum a fost la Karina. Nu prea ma simt in apele mele ca am arsurile alea care s-au intins cam pe toata durata zilei, ma lasa, iar ma iau, dar nu dau la boboci (doar o data intr-o seara am dat, cand am decis sa mut ora prenatalelor -stiti si voi ce naspa-s) si pot sa mananc cat de cat cam orice, asa ca sunt multumita de cum e acum, ca stiu cum e sa fii intr-adevar rau! Cu carnea-s cam certata , cu mirosurile stau binisor, inca pot sa dorm pe burta , dar n-o sa mai am placerea asta pt mult timp. Programarea mea la doctor s-a mutat pe sapt. urmatoare, eu inca-s acasa cred ca in concediu fara plata si sper saptamana viitoare sa fie gata si noile birouri sa ma intorc la serviciu. Sarcini usoare, burticilor! Va puuuup ! |
|

| Delfinasa, sarcina usoara in continuare!
Anabella, Misha, Shirel, si celelate fete, sarcini usoare si la termen! (scuze ca nu va retin pe toate, insa tuturor va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!) |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Dragelor, va multumesc pentru cuvintele de incurajare si gandurile bune!
Bebelusul nostru pare sa fie bine, e UN zvapaiat! Nu a reusit sa-l masoare din cap pana in picioare caci nu statea locului, dar macar i-au vazut toate organele si totul pare sa fie normal.Intre timp burtica mea e sac de box, e destul de activ iar eu ma mai bucur cateva saptamani de starea relativa de bine. Deja ma iau gandurile si frica in ceea ce priveste nasterea,dar le alung imediat si ma imbarbatez ca va trece repede.
Va pup si va imbratisez pe toate cu drag! Sunt alaturi de voi si astept cu nerabdare vestile bune de la Shirel si Denisa. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Misha,heiii,ce frumos,ai si tu pereche felicitari pentru burtica bleu nasterea o sa treaca repede,la o zi dupa n-o sa te mai doara nimic,o sa te bucuri de minunea mica,ma crezi?
Delfinasa,ce zice Karina,cum reactioneaza la sarcina?
Anabella,cum te mai simti? sper ca-s bine copiii,ca te-ai mai linistit
pup gravidutele |
|
|