|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ingeras,abea acum citesc ce ti s-a intamplat...din nou...dar hai,fii tare,aceeasi cu zambetul pe buze.ai deja 2 copilasi de care trebuie sa te bucuri.asa a vrut Dumnezeu...de ce?o stie El.si poate e mai bine,poate mai incolo vei intelege de ce?imi imaginez ca nu e usor,poate cuvintele mele sunt de prisos,dar tu mergi inainte cu fruntea ridicata si vei avea de castigat.pupici
nadea,felicitari |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|
Sarcina usoara si fara probleme sa ai scumpo! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Liz, Mela si mie mi s-au facut injectii pentru plamanii lui Marwan daca e sa nasc mai devreme. Insa azi mi-a revenit speranta cu forte noi pentru ca azi m-am simtit tare bine, durerile abia daca mi-au dat tarcoale . Stau cumintica la patut si ii tot spun lui Marwan ca am rabdare pana cand va fi bine pentru el sa se nasca . Acum ma gandesc ca poate dragutul de el m-a ascultat ca eu tot fiind nerabdatoare ii tot ziceam ca abia astept sa il vad si sa il tin in brate, si el probabil ca vroia sa ma asculte. Acum ii spun sa stea bine in butica ca eu am rabdare pana cand va fi bine pentru el, el sa fie sanatos si sa creasca mare .
Va pup cu mult drag pe toate. La burtici sarcini usoare si nasteri usoare.
Nadea felicitari!
Si va urez din suflet sarbatori cu drag si binecuvantate! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Multumesc la toate |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Delfinasa, Nadea, felicitari pentru sarcina!!!!!!!! sa fie bebe cuminte si ascultator si sa stea cat trebuie la caldurica!
Ingeras, capul sus ca viata e frumoasa, mai ales ca ai 3 motive superbe de cautat rozul din ea |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| danab wrote:Ingeras, capul sus ca viata e frumoasa, mai ales ca ai 3 motive superbe de cautat rozul din ea
da asa este,dar cand ma uit in ochii sotului vad tristete si asta ma darama |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
Cred ca trebuie sa vorbesti cu el, ca tristetea lui se datoreaza grijii pt tine si se teme ca sa nu crezi ca el e nepasator sau insensibil. mai faceti o pauza de la incercari sau asteptari si va fii mai bine data viitoare. Am avut si eu de doua ori senzatia ca sunt insarcinata (inainte de a ramane cu adevarat), ca imi tot intarzia cate 7-10 zile, dar nu am disperat si nici nu m-am stresat si, cand am hotarat clar a fost punct ochit, punct lovit
O imbratisare calda! |

| Eu ma intreb ce e cu Shirel?stie cineva ceva?
restul gravidutzelor frumoase mai aasteptam pzoe cu voi cu burticutele!!! |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Salutare! Eu sunt acasa si saptamana asta se pare, ca inca nu-s terminate renovarile la mine la serviciu...ma incearca niste arsuri mai finute, spun finute pt ca trec daca mananc ceva si inca pot manca orice...sper sa nu se acutizeze. Nu stiu cum se face ca patesc exact ca la sarcina cu K: am fost racita cobza saptamana trecuta, nu prea am dormit bine ca mi se infunda nasul rau, ma luase si-o tuse, incepusera sa-mi planga si ochii, da' am bagat ceaiuri la greu in mine, lamaie frecata cu miere si acum sunt aproape bine. In general ma simt mai obosita, casc toata ziua si seara pe la 9-10 ma apuca un sooomn la tv exact in toiul filmului. Sapt. viitoare am programarea la doctor...abia astept sa-l vad pe pufu' mic .
Ingerash, imi pare foarte rau de sarcina! Multa putere sa mergeti inainte! Aveti o familie frumoasa si fericita asa cum este!
Sarcini cu cat mai putine neplaceri tuturor gravidutelor! |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| In primul rand vreau sa urez la toate gravidutele muuuuulta sanatate si o sarcina usoara La mine au fost niste sarbatori dureroase tare......am aflat pe 28 ca si aceasta sarcina e oprita in evolutie.....Eram la Piatra si am inceput sa singerez..nu f mult...Am ajuns la urgente unde o "doamna" dr,respectiv stimabila Munteanu,ma ia la rost ca de ce vin asa de tarziu(era 20,30 dar dat fiind ca era de garda,e irelevant),imi face tuseu,si-mi spune nonsalant...e oprita in evolutie....fara ecograf,fara menanjamente....fara suflet....Va dati seama ca am fost distrusa...A doua zi m-a chiuretat d-na dr Denciu(o recomand cu caldura fetelor din Piatra Neamt)..anestezia nu a prins ca nu mancasem nimic....am simtit TOTUL...a fost groaznic....Acum fizic sunt bine,dar sufletul meu e distrus.Nu inteleg de ce mi se intampla mie,cu ce am pacatuit in viata asta de platesc asa pret....Trebuie sa astept macar 6 luni sa-si revina organismul meu si abia apoi pot incerca din nou...E tare,tare dureros cand astepti 10-11 sapt sa-ti vezi bebe la eco morfologica si dupa toata asteptarea,toate planurile,afli ca bebe al tau e mort....nu mai am lacrimi,nu mai am putere sa plang.Ma gandesc la cu totul altceva,ca daca as sta sa ma gandesc la asta,as innebuni.La propriu.Ma tine pe linia de plutire gandul ca trebuie sa-mi fac analize,sa merg la un dr mai bun,sa fac sa fie bine data viitoare...Si poate astea 6-7 luni or sa treaca mai repede.. |

| Offff Alina.....Dumnezeu sa iti dea putere!!!!nu stiu ce a-si putea zice altceva |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Alina,capul sus,asa a fost sa fie!Trec 6 luni si data viitoare o sa fie mai bine!Dumnezeu la rezolva pe toate!Bucura-te de Mateias si multumeste-i domnului ca este sanatos si el si tu la fel!Pupicei ! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Alyna, imi pare nespus de rau ca treci prin asta... nici nu-mi pot imagina cata durere e in sufletul tau... sa-ti dea Dumnezeu putere.. daca ai nevoie de ajutor, de orice, sunt aici..
(spui ca nu ti-a facut eco.. ai avut, totusi si o confirmare ecografica pana la urma?) PS imi poti spune la ce medic mergi tu?
Te imbratisez si... sa nu-ti fie teama sa o iei de la capat... cand te simti tu pregatita... |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eco mi-a facut pana la urma,dupa tuseu,dupa ce mi-a dat vestea...Am mai facut o eco a doua zi cu dr Denciu si acelasi rezultat.Se vedea fatul,dar nu avea activitate cardiaca.Am sa merg la dr Onofriescu,in Iasi.Dansul mi-a supravegheat sarcina cu Matei si am fost multumita.Acum mi-e ciuda ca am mers la alt dr(la recomandarile celor din jur) si acesta,chiar daca stia ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie,nu mi-a dat progesteron(care am auzit abia la Piatra ca se da inca din prima luna de la conceptie(chiar cu 2-3 luni innainte in caz de avort spontan sau sarcina cu probleme in antecedente).Ideea e ca la eco s-a vazut ca aveam si dezlipire de placenta,care s-a produs din cauza deficitului hormonal,deci progesteronul mi-ar fi fost de f mare ajutor....Am mii de regrete,dar acum sunt tardive..Offff.....tare greu o sa treaca lunile astea....si daca voi ramane din nou gravida,cum am sa mai am puterea sa sper ca totul va fi bine????? |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Alyna wrote:Eco mi-a facut pana la urma,dupa tuseu,dupa ce mi-a dat vestea...Am mai facut o eco a doua zi cu dr Denciu si acelasi rezultat.Se vedea fatul,dar nu avea activitate cardiaca.Am sa merg la dr Onofriescu,in Iasi.Dansul mi-a supravegheat sarcina cu Matei si am fost multumita.Acum mi-e ciuda ca am mers la alt dr(la recomandarile celor din jur) si acesta,chiar daca stia ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie,nu mi-a dat progesteron(care am auzit abia la Piatra ca se da inca din prima luna de la conceptie(chiar cu 2-3 luni innainte in caz de avort spontan sau sarcina cu probleme in antecedente).Ideea e ca la eco s-a vazut ca aveam si dezlipire de placenta,care s-a produs din cauza deficitului hormonal,deci progesteronul mi-ar fi fost de f mare ajutor....Am mii de regrete,dar acum sunt tardive..Offff.....tare greu o sa treaca lunile astea....si daca voi ramane din nou gravida,cum am sa mai am puterea sa sper ca totul va fi bine?????
alyna mult curaj si multa putere iti doresc. stiu atat de bine ce simti ..... 11 sapt aveam si eu cand am pierdut primul ingeras. Doamne ce momente grele!!! |
|
|