Gravidutele noastre dragi - 16
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, December 19, 2010 12:49 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
img

1. AlexandraL

2. Am3lya

3. Shirel

4. Denisa Rachid

5. Bibishka

6. Anabella

7.Misha

8. Angel Baby
- 5 saptamani

9. Delfinasa

10. Ingerash

11.Anca_eu

12.Angelica Oprescu

13.Nadea

Ultima actualizare: 19.12.2010

Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa ma anuntati ca sa corectez ! pupici
Anelise
Scris: Sunday, December 19, 2010 12:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Adriana, Valerrie a nascut si pe lista mai sunt doua gravidutze noi, venite de la aspirante, Nadea si Anca_eu! angel Pupicei! pupici
Sarcina usoara, burtici! computerlove pupici pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, December 19, 2010 12:58 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Am actualizat ! Multumesc Liz !

Daca mai sunt modificari, va rog sa ma anuntati computerlove
denisa_rachid
Scris: Sunday, December 19, 2010 1:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Misha iti doresc si eu sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!pupici hearts Eu is cam nerabdatoare acum...si parca simt ca nu mai trece timpul.

Bine ati venit noile burtici si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!pupici hearts

Noi suntem bine, nazdravanul meu e nazdravan noaptea si dimineata devreme - asa a fost mereu. Ziua foarte rar da cate un semnangel . Am ceva dureri in partea inferioara a pelvisului, dar am nteles ca sunt normale acum si ca prevestesc apropierea nasterii, ca bebe se pozitioneaza mai jos si alte minuni din acesteahearts . Am mai achizitionat intre timp un sterilizator de biberoane - pe care sper sa il folosesc mult mai tarziu caci imi doresc din suflet sa am lapte mult si Marwan sa pape numai de la minehearts . Cateva hainute, inca nu am achizionat un set sa il scot din spital, dar mai este timpangel . In rest, abia il astept, cred ca voi sta si il voi privi non-stop cand va apareatopai topai hearts hearts hearts .

Va doresc tuturor sarcini usoare, nasteri usoare, bebei sanatosihearts hearts hearts hearts pupici pupici pupici .

S-a inceput vreo galerie?ras sorry uff
KRYS85
Scris: Sunday, December 19, 2010 7:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Sarcina usoara burticilor,multa sanatate!!!!coeur coeur computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Mela
Scris: Monday, December 20, 2010 10:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Denisa,cam asa facea si Alexandra mea in burtica:incepea show-ul dupa 11 noaptea,la fel a facut cam o luna dupa ce s-a nascut,confunda ziua cu noaptea,abia acum doarme ceva mai omeneste ras

pup toate burticile pupici iloveyou sarcina usoara si la termen va doresc gravida
kali
Scris: Monday, December 20, 2010 11:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cate vesti bune!!firstprize grup yes
Delfinasa, Ingerash, felicitari, dragelor! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi!!newclap computerlove
nadea
Scris: Monday, December 20, 2010 12:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Sunt si eu prezenta fetelor..multumesc Liz!!!iloveyou iloveyou iloveyou eu inca nu am nici o veste ..deabea miine trebu sa ma duc sa dau analiza de singe ..dupa vedempupici pupici pupici pupici pupici O zi buna tuturorhearts hearts hearts hearts
roxy_oxxy
Scris: Monday, December 20, 2010 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
felicitari ingerasyes yes yes ... sa ai grija de tine si de minunea voaastra micapupici pupici pupici
Alyna
Scris: Monday, December 20, 2010 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Adriana,sunt si eu pe listutabounce
ingerash
Scris: Thursday, December 23, 2010 12:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rog moderatorul sa-mi stearga tikerul din listuta...multumescpupici computerlove Am fost la eco si nu se vede nimic,mi-am facut atatea iluzii...desarte.Voi lua o pauza de la forum,nu stiu pentru cat timp.Va doresc sarbatori fericite si sarcina usoarailoveyou coeur coeur coeur
roxanik
Scris: Thursday, December 23, 2010 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
ingerash wrote:
Rog moderatorul sa-mi stearga tikerul din listuta...multumescpupici computerlove Am fost la eco si nu se vede nimic,mi-am facut atatea iluzii...desarte.Voi lua o pauza de la forum,nu stiu pentru cat timp.Va doresc sarbatori fericite si sarcina usoarailoveyou coeur coeur coeur

Of Doamnecry, Ingerasule, iubita mea, ce rau imi pare. Nici nu stii cat de rau imi pare. banghead
Sigur nu se vedea nimic? Sigur? Cate saptamani aveai? Totusi, mie nu imi vine a crede!!! plans
roxanik
Scris: Thursday, December 23, 2010 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Acum am vazut(aveai 6 saptamani), eu inca nu pot sa cred ca e adevarat, cred totusi ca poate fi.. o greseala. Multa putere si sunt cu gandul la tine!!!!!!!!! pupici
Anelise
Scris: Thursday, December 23, 2010 1:13 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ingerash dragalas, de ce te-ai panicat? computerlove Se mai intampla daca sarcina e inca prea mica sa nu se vada imediat! Eu zic sa mai astepti nitel si sa mai faci un eco peste o saptamana, doua. angel Hai, fruntea sus! majoreta Ma gandesc la tine!!! iloveyou pupici pupici
oanamaria
Scris: Thursday, December 23, 2010 2:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ingeras imi pare rau de decizia luata !Mai ales acum de sarbatori.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.