|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
|
1. AlexandraL

2. Am3lya

3. Shirel

4. Denisa Rachid

5. Bibishka

6. Anabella

7.Misha

8. Angel Baby - 5 saptamani
9. Delfinasa

10. Ingerash

11.Anca_eu

12.Angelica Oprescu
13.Nadea
Ultima actualizare: 19.12.2010
Sarcina usoara tuturor burticilor!!! Daca e cineva in plus sau in minus pe listuta, va rog sa ma anuntati ca sa corectez ! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, Valerrie a nascut si pe lista mai sunt doua gravidutze noi, venite de la aspirante, Nadea si Anca_eu! Pupicei! Sarcina usoara, burtici! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Am actualizat ! Multumesc Liz !
Daca mai sunt modificari, va rog sa ma anuntati |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Misha iti doresc si eu sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Eu is cam nerabdatoare acum...si parca simt ca nu mai trece timpul.
Bine ati venit noile burtici si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!
Noi suntem bine, nazdravanul meu e nazdravan noaptea si dimineata devreme - asa a fost mereu. Ziua foarte rar da cate un semn . Am ceva dureri in partea inferioara a pelvisului, dar am nteles ca sunt normale acum si ca prevestesc apropierea nasterii, ca bebe se pozitioneaza mai jos si alte minuni din acestea . Am mai achizitionat intre timp un sterilizator de biberoane - pe care sper sa il folosesc mult mai tarziu caci imi doresc din suflet sa am lapte mult si Marwan sa pape numai de la mine . Cateva hainute, inca nu am achizionat un set sa il scot din spital, dar mai este timp . In rest, abia il astept, cred ca voi sta si il voi privi non-stop cand va aparea .
Va doresc tuturor sarcini usoare, nasteri usoare, bebei sanatosi .
S-a inceput vreo galerie? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sarcina usoara burticilor,multa sanatate!!!! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,cam asa facea si Alexandra mea in burtica:incepea show-ul dupa 11 noaptea,la fel a facut cam o luna dupa ce s-a nascut,confunda ziua cu noaptea,abia acum doarme ceva mai omeneste
pup toate burticile sarcina usoara si la termen va doresc |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Cate vesti bune!! Delfinasa, Ingerash, felicitari, dragelor! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi!! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Sunt si eu prezenta fetelor..multumesc Liz!!! eu inca nu am nici o veste ..deabea miine trebu sa ma duc sa dau analiza de singe ..dupa vedem O zi buna tuturor |

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| felicitari ingeras ... sa ai grija de tine si de minunea voaastra mica |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Adriana,sunt si eu pe listuta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rog moderatorul sa-mi stearga tikerul din listuta...multumesc Am fost la eco si nu se vede nimic,mi-am facut atatea iluzii...desarte.Voi lua o pauza de la forum,nu stiu pentru cat timp.Va doresc sarbatori fericite si sarcina usoara |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Of Doamne , Ingerasule, iubita mea, ce rau imi pare. Nici nu stii cat de rau imi pare. Sigur nu se vedea nimic? Sigur? Cate saptamani aveai? Totusi, mie nu imi vine a crede!!! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Acum am vazut(aveai 6 saptamani), eu inca nu pot sa cred ca e adevarat, cred totusi ca poate fi.. o greseala. Multa putere si sunt cu gandul la tine!!!!!!!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ingerash dragalas, de ce te-ai panicat? Se mai intampla daca sarcina e inca prea mica sa nu se vada imediat! Eu zic sa mai astepti nitel si sa mai faci un eco peste o saptamana, doua. Hai, fruntea sus! Ma gandesc la tine!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras imi pare rau de decizia luata !Mai ales acum de sarbatori.
|
|
|