Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Alexandra,sa nu mai zici ca esti balenutza,esti chiar superba!
Gravidutzelor va invit la concurs.Asteptam cat mai multe inscrieri!
http://forum.7p.ro/Burtica-lunii-septembrie.aspx?g=posts&m=580821&goto#m580821 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel,Alexandra burtici dulci. Shirel trebuie sa alegi un cume pe care trebuie sa-l simti sufleteste ca se potriveste fetitei tale,nu numai ca-i strain sau are conotatii,trebuie sa sune bine pe limba ta. Acum daca tot ai facut lista imi place Anabel suna in opinia mea asa feminin ,imi place si Noa si Maya. Teea imi place numele ales |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ely wrote: Shirel,Alexandra burtici dulci. Shirel trebuie sa alegi un cume pe care trebuie sa-l simti sufleteste ca se potriveste fetitei tale,nu numai ca-i strain sau are conotatii,trebuie sa sune bine pe limba ta. Acum daca tot ai facut lista imi place Anabel suna in opinia mea asa feminin ,imi place si Noa si Maya. Teea imi place numele ales
Problema este Ely, ca nici un nume nu il simpt sufleteste nici aproape de mine nici de bebelina ,deci cred ca voi astepta pana o voi vedea deci dupa nastere atunci sunt sigura ca voi stii exact ce nume i se potriveste. Va multumesc pentru idei totusi ,sa stiti ca eu le i-au in considerare
Raly,stai linistita ma inscriu si eu deseara la concursul burticilor fiindca nu am participat in august! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| denisa_rachid wrote:Mela ma bucur foarte tare ca totul este bine  . Cum te mai simti?
Denisa,multumesc de intrebare sunt destul de bine avand in vedere ca se apropie nasterea,parca si emotiile au trecut pe miercuri sau joi astept rezultatele ultimelor analize,cred ca vor iesi ok tu,cum mai esti? mai crosetezi/tricotezi pentru bebe? (citesc si pe la lucru de mana uneori chiar daca nu postez am vazut salopetica albastra )
graviduteloooor,chiar asa,treceti la concurs,sunteti frumoase si trebuie sa va mandriti cu burticile |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, ce ma bucur ca esti . Si tu esti graviduta Mela, asa ca si tu trebuie sa te inscrii la concurs Da, Mela, mai tricotez, desi saptamana trecuta am fost cam puturoasa dar recuperez. A doua salpeta e pe gata
Shirel te-ai inscris la concurs?
Fetele, noi ne-am hotarat la nume Marwan Alexandru - sper sa nu sufere schimbari pe parcurs . Marwan in limba araba inseamna cremene, si se pune pentru ca viitoi adulti sa fie puternici . Mie mi-a ramas in carte de la o carte, in care purtatorul acestui nume era un om extraordinar, asa cum sper sa ajunga si bebe al meu scump si drag
Burtici |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Denisa,am mai auzit numele,are fiica-mea un baietel in grupa pe care il cheama asa,se pronunta ceva gen "Maruan" nu-i asa? suna frumos |
|

| Da, exact asa se pronunta. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Foarte frumos Denisa numele. Si eu cunosc sotul unei prietene care este casatorita cu un Maruan in Franta. Este la origine marocan. Pupicei. |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Este un nume superb imi place tare mult si semnificatia ste deosebita |
|

| Fetele, multumesc mult. |
|

| Fetelor , la mine se misca foarte tare bebe, eu nu stiu cand mai doarme copilul asta ca e intr-o continua agitatie. Aseara am adormit pe la ora 22 ca eram franta si dupa un sfert de ora m-am trezit ca se juca bebe. M-am uitat la televizor, s-a terminat un film, a inceput altul si el tot in joaca. La un moment dat ce m-am gandit: imi pun mai multe perne sub cap sa fiu mai sus sa aiba impresia ca stau in fund, ca am observat ca atunci cand sunt culcata se misca foarte tare. Si uite asa l-am pacalit si s-a culcat, am adormit si eu si slava Domnului a dormit toata noaptea. Toata lumea , inclusiv doctoritele mele si ginecoloaga si cea de familie, spun ca e bine ca se misca. Asa o fi. Numai ca eu o sa incep sa fiu cam zombi pe la serviciu in ritmul asta. Pupicei la burticutze. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| valerrie wrote:Fetelor , la mine se misca foarte tare bebe, eu nu stiu cand mai doarme copilul asta ca e intr-o continua agitatie. Aseara am adormit pe la ora 22 ca eram franta si dupa un sfert de ora m-am trezit ca se juca bebe. M-am uitat la televizor, s-a terminat un film, a inceput altul si el tot in joaca. La un moment dat ce m-am gandit: imi pun mai multe perne sub cap sa fiu mai sus sa aiba impresia ca stau in fund, ca am observat ca atunci cand sunt culcata se misca foarte tare. Si uite asa l-am pacalit si s-a culcat, am adormit si eu si slava Domnului a dormit toata noaptea. Toata lumea , inclusiv doctoritele mele si ginecoloaga si cea de familie, spun ca e bine ca se misca. Asa o fi.  Numai ca eu o sa incep sa fiu cam zombi pe la serviciu in ritmul asta.  Pupicei la burticutze.
Mami,de obicei baietei se misca mult mai mult decat fetitze ,stiu la Oshry juca fotbal jumatate de noapte dar nu ma deranja.Incearca sa vezi si ce mananci inainte de culcare daca produsele sunt dulci cum ar fi fructe il face sa fie mult mai activ.Da de obicei cand suntem culcate este o incantare pentru ei sa faca distractie in burtica ce sa-i faci nu putem sa-i plimbam mereu .Dar este super ,ai un copil sanatos si asta este important uite Oshry continua pana acuma sa-mi dea cu pumnul in burta! Zilele astea am luat una prin surprindere de la el 2 minute nici nu am respirat.Hai ca nu mai avem mult ,a mea bate si ziua si noapte ce mai l-o fi simtit pe fratele bataus si hop si ea sa dea inapoi.
Inca nu m-am inscris la concurs trebuie sa-mi selectez pozele!Ma simpt foarte bine in cursul zilei dar seara la 10 cad moarta de oboseala in pat.am de facut analiza glucozei si analizele de sange dar las pe saptamana urmatoare sunt mai libera se duc purandeii mei la gradi dupa toate zilele astea de vacantza care le-au avut.
Va pup iubitele mele si sarcina usoara in continuare,veselie asa ca la mine aaaa si viteza mea in toate a ramas si ea la fel ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela felicitari pentru cele 37 de saptamani!! |
|
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| fetelor va pup pe toate fierb de nervi e a2lea mesaj pe care-l scriu si mi se sterge...cred ca s-a defectat acum si tastatura...gata plec la nani...v-am citit si ma bucur ca sunteti bine in linii mari si eu sunt azi am implinit 16s revin maine ca fierb de nervi |
|

| Shirel multumesc de raspuns. O sa incerc sa ma mai linistesc, pentru ca sunt foarte speriata, am impresia ca nu-i este bine, ca nu-i convine ceva, pozitia mea in care stau. Dorm cu o foarte mare grija noaptea sa nu-l deranjez. Cand incerc sa ma pun intr-o parte , ma gandesc oare o fi cu capul in jos acum, cum or sta piciorusele. Si mai am pana nasc, se va face mai mare, sper sa ne descurcam pana la capat. Adica eu, ca el cred ca este bine. Pupicei la burticutze. |
|
|