Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| shirel wrote:Eu nu gasesc nici un nume care imi place.Avem asa pana acum: -Karin -Liel(dumnezeul meu)scriu si traducerea -Maya -Mayan(izvor) -Illa(iluminare) -Noa(nume din biblie) si c-am atat .Innebunesc ca nu ma lipesc de nici unul trebuie sa inventez ceva! -Beatrice -Anabel sau Inbal cum se spune la noi!
Mie imi place cel mai mult: LIEL!!! Nu l-am auzit pana acum...e mai special!!!
Imi plac apoi Mayan, Beatrice, Anabel
Pupiiiiiiici!!! Aaaaaa...si mama, mama, ce bucatzica de mamica esti!!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, port haine foarte largi caci nu suport pe burtica nimic. Pe mine ma ajuta uleiu de masline, numai ca nu ma dau eu cu el zilnic cum ar tb, ci odata la cateva zile cand incepe sa ma manance rau burtica si nu mai suport. Sper sa imi revin din lehamitea asta si sa dau zilnic, ca asa e indicat.
Mie imi place tare mult Maya.
Burtici si nu numai |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Maya e frumos si Noa.Maya e ceva tot din biblie parca. Merge cu Stefan Calin, da parca e deja data fetita ta. E tare greu la nume, nu stiu de ce.
|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Mela e asteptam cu vesti bune de la doctor
Shirel mie imi place Liel si Illa super frumoase
Cat despre nume trebuie sa anuntam si noi in mod oficial ca ne-am stabilit la Alexandru Emanuel. Ne-a placut tare mult
Denisa sa sti ca eu nu m-am dat cu ulei de masline pe corp decat pana prin luana a 5 a. Apoi m-am lasat pagubasa ca mi-a zis d-ne doctor ca daca textura pielii este slaba pot sa fac baie si in ulei de masline, asa ca m-a luat o leneveala de nu m-am mai dat. Iar cand ma mananca burtica ma scarpin si ma scarpin nu gluma, in schimb eu am facut altceva in sarcina am baut tareee muuuuulte lichide, pate ajungeam si la 3-4 litrii pe zi - incluzand tot ce inseeamna zeama: ciorba, supa, pepene, apa, sucuri, etc - si pot sa ma laud ca nu am vergeturi - deocamdata - decat pe sani, alea au aparut din primele doua luni dar nu am ce sa le fac
Anabella iti doresc multa sanatate
Valerrie are dreptate doctora despre masatul pe burtica sau despre tinutul mainii pe ea ca poate sa provoace contractii, asa ni s-a spus si noua la cursul de puericultura
Alexandra ce mai faci? Pregatita de vacanta?? |
|

| Teea pe mine nu ma mai mananca burtica dupa ce ma dau cu ulei de masline, pur si simplu. Si nu doar 1 ora doua ci 2-3 zile, de aia sunt si putoare si nu ma dau zilnic ca uit . Si lichide beau si eu multe; lapte, lapte batut, apa, sucuri de fructe facute de mine aici in casa, supita cand fac . Cred ca depinde cumva si d efiecare textura in parte. Eu aveam pielea destuld euscata, acum observ ca nu s-a facut mai urata din contra, mult mai matasoasa. Si ma dau inclusiv pe sani, pe burtica - si desi sanii mi-au crescu 2 numere nu mi-au aparut vergeturi. Poate conteaza si uleiul cu care ne dam: eu il am facut de mine, nerafinat?
Fetele va pup din suflet |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Va saluta o burtica-balenuta

|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Ce dulci si frumoase sunteti !!! Imi faceti o pofta nebuna de inca un bb... |
|

Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Alexandra ce frumusica esti, si o burticuta frumusica. Sa ai sarcina usoara si sa fie un bebe sanatos.
|
|

Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| burtici dulce pe buti |
|

| Alexandra |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oh-oh, Alexandra , o scumpa esti!
Shirel, mie Maya imi place cel mai mult din lista ta .
Sarcini usoare la toate burticile ! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| shirel, Alexandra doua mamici tot mai frumoase sarcini usoare tuturor gravidutelor! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Pupici la burtici!
Alexandra |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,imi plac Illa si Liel,suna frumos si au o semnificatie deosebita
Alexandra,pup burtica
am fost si eu la control azi,bebelina e bine,inca sus,are 2530 (+/-300) de grame,colul inca inchis deci se pare ca printzi mai sta inca in burtica |
|

| Mela ma bucur foarte tare ca totul este bine . Cum te mai simti? |
|
|