Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel esti o frumoasa!!! pupam burticuta scumpa!
Fetelor a dat peste mine"diareea",vai nu va spun ca toata noaptea am stat la wc de aici cu problema asta de pe alta parte imi venea sa vomit si nu puteam imi ramanea in gat,nici nu vreau sa va zic ce stare am avut si am a-ti patit careva asa ceva pe timpul sarcinii,ce a-ti luat? si mai grav ca indata tre sa ma duc la analize,unde ma prezint eu asa in starea asta? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Shirel arati minunat pe zi ce trece radiezi tot mai mult Cum poti sa gatesti pentru 20 de oameni, sa fi si insarcinata si sa mai ai grija si de doi copilasi + un sot???????
Anabella nu am patit asa ceva in sarcina dar am intalnit o gravidutza care toata sarcina a avut problema asta pe chestie de stres, emotii intr-un cuvant emotional. Sanatate multa iti doresc
Mela ma bucur ca esti bine
Denisa fi optimista mami si nu mai baga si totul in seama
Alexandra iti doresc o vacanta placuta in Romania si daca treci prin Bucuresti poate stabilim si o mica intalnire - sau vizita la spital depinde cum bate vantul
Noi suntem in parametrii pentru ca m-a luat frica de la Lia care a nascut pe nepregatite aseara nu am mai tras de timp si am pus la punct si virgula bagajelu pentru spital, acum chiar nu imi mai fac griji cand e sa vina sa vina noi il asteptam pe bebe cu multa iubire
Tuturor gravidutelor va doresc sarcini usoare in continuare |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirel esti super gagica! Mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat prea mult, altele ar vrea sa arate ca tine si fara a fi insarcinate! Teea curaj mami!!! Burticutzelor va pup pe toate!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Mami Shirel esti o scumpa si o dulce. In forma si plina de energie ca de obicei , nici nu puteai fi altfel. Eu sincer parca nu pot sa respir fara tine pe aici. Anabella, si eu mai aveam stare d-asta in care nu puteam vomita si stiu este foarte greu, si cand vomitam era iarasi greu, de atunci am ramas cu sechele nu mai pun leustean la ciorba brrrrr, nici nu vreau sa ma mai gandesc. Pupicei burticutze dragi. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anabella,daca nu ti se face rau de la el,pentru diaree poti sa iei cate o lingura de Cola la 5-10 minute.mi s-a recomandat chiar si la copii chestia asta,binenteles ca la un interval ceva mai rar,de 15 min,se pare ca "strange" stomacul.
Shirel,pe masura ce creste sarcina arati tot mai bine zici ca ai deja 24s? cand ai vreme schimba-ti tickerul,e cam in urma...
eu...naspa de tot vad ca mai nou fiecare dimineata e asa maine merg la dr... |
|

| Mela wrote:Anabella,daca nu ti se face rau de la el,pentru diaree poti sa iei cate o lingura de Cola la 5-10 minute.mi s-a recomandat chiar si la copii chestia asta,binenteles ca la un interval ceva mai rar,de 15 min,se pare ca "strange" stomacul.
zici Coca Cola suc de baut?pai de la ala sa mi se faca rau§?in nici un caz |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| da,de-ala ziceam si vezi,fara capucino sau cafea azi,daca nu vrei sa fie mai rau. |
|

| Mela wrote:da,de-ala ziceam si vezi,fara capucino sau cafea azi,daca nu vrei sa fie mai rau. ma gandeam mai devreme sa-mi fac un cappucino dar am zis azi nu,hai ca deja am inceput cu cola si acuma pap panitza uscata cu branza sarata |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anabella, Mela, Alexandra, multa sanatate! Imi pare rau ca nu va simtiti tocmai bine, dar sper sa treaca repede! Shireeeelll, mai, asa mult imi place de tine! Burtici, sarcini usoare si la termen va doresc si eu! Denisa, Valerrie, si toate gravidutzele! Teea, hai ca mai e atat de putin! Bucura-te de ultimile saptamani de burtica!  |
|

| Mela, sanatate multa, iti tinem pumnii sa fii bine. Anabella si tie la fel, sanatate multa si ai grija de tine, trebuie sa treaca starea asta. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Anabella, eu am avut probleme vreo 2 luni, primele 2 luni de sarcina, am avut diaree, esi citeam peste tot de constipatie. Nu am luat medicamente, insa incercam sa mananc cat mai uscat, orez fiert mi-a fost de ajutor
Shirellllll ce bine arati si ce in forma esti . Ma bucur tare mult pentru tine
Liz te pup si eu din tot sufletul
Mela imi pare tare rau sa aud ca si in dimineata asta te simti mai rau. Sper sa treaca, la fel ac ieri si sa te simti incet incet mult mai bine.
Valerrie cum te simti? Sper ca esti bine . Lasa ca o sa papi leustean dupa ce vine bebe
Teea acum ca esti pregatita, te-ai mai linistit un pic, nu? Acum vine bebe direct la mami in brate
Of, pe mine a inceput sa ma manacne pielea de burtica, incerc sa nu ma scarpin, doar ma masez incet incet. Imi dau cu ulei de masline aproape zilnic, nu zilnic ca sunt cam delasatoare .
Sper ca toate sunteti bine. Daca am sarit peste vreo burtica imi cer scuze, si la toate toate va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare. Incepe sa ma apuce si pe mine emtia cand ma gandesc la nastere, insa ma rog sa fie fara surprize, sa o pot duce cu bine pana la capat.
Burticile toate si nu numai |
|

| Denisa, sunt bine, eu am depasit perioada de greturi , acum e greu ca am burta mare. Mie mi-a spus doctorita sa nu ma masez pe burta, doar sa pun mana, ca masatul poate provoca contractii. Doar cand ma dau cu crema. Uite ce idee buna mi-ai dat cu ulei de masline , stiam dar uitasem, ca mi se termina crema si o sa folosesc si eu ulei, ca stiu ca e foarte bun. Mercic. Pupicei. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Valerrie, nu ma masez pternic, mai mult dau asa cu palma, ca sa nu ma scarpin...ma mananca cam tare pielea, inclusv noaptea. Da, e foarte bun uleiul de masline Ma bucur ca ti l-am readus aminte Cat de mare ai burtica? Ca mie deja mi s epare ca nu mai are unde sa creasca a mea |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai,fetelor ce m-ati coplesit cu complimentele!Nu aiurea asa va iubesc eu ,nu?
Si eu am avut o perioada cand tare ma manca burtica ,eu nu m-am uns cu ulei de masline fiindca nu sunt chiar asa de sigura ca ajuta la intinderea pielei .Eu ma ung zilnic cu o vaselina foarte uleioasa si pe deasupra ulei de susan daca nu ma insel care mi-a ajut foarte mult si dupa celelalte sarcini neramanand cu semne pe burta!Dar si mancarimea asta dispare la un moment dat ,ai grija,Denisa si ce haine porti peste burtica!
Aa nabell,da-i cu cola ajuta sa stii!Sanatate multa iti doresc!
Eu nu gasesc nici un nume care imi place.Avem asa pana acum: -Karin -Liel(dumnezeul meu)scriu si traducerea -Maya -Mayan(izvor) -Illa(iluminare) -Noa(nume din biblie) si c-am atat .Innebunesc ca nu ma lipesc de nici unul trebuie sa inventez ceva! -Beatrice -Anabel sau Inbal cum se spune la noi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Karin si Noa sunt superrrr!!!
|
|
|