Gravidutele noastre dragi - 15
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Thursday, September 23, 2010 5:45 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel esti o frumoasa!!!iloveyou iloveyou iloveyou pupam burticuta scumpa!computerlove computerlove computerlove

Fetelor a dat peste mine"diareea",vai nu va spun ca toata noaptea am stat la wc de aici cu problema asta de pe alta parte imi venea sa vomit si nu puteam imi ramanea in gat,nici nu vreau sa va zic ce stare am avut si amuff uff a-ti patit careva asa ceva pe timpul sarcinii,ce a-ti luat?
si mai grav ca indata tre sa ma duc la analize,unde ma prezint eu asa in starea asta?uff uff
teea09
Scris: Thursday, September 23, 2010 7:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Shirel arati minunat pe zi ce trece radiezi tot mai mult love love love love love Cum poti sa gatesti pentru 20 de oameni, sa fi si insarcinata si sa mai ai grija si de doi copilasi + un sot??????? alcool alcool

Anabella nu am patit asa ceva in sarcina dar am intalnit o gravidutza care toata sarcina a avut problema asta pe chestie de stres, emotii intr-un cuvant emotional. Sanatate multa iti doresc iloveyou

Mela ma bucur ca esti bine computerlove computerlove computerlove

Denisa fi optimista mami si nu mai baga si totul in seama sic hohot

Alexandra iti doresc o vacanta placuta in Romania si daca treci prin Bucuresti poate stabilim si o mica intalnire - sau vizita la spital depinde cum bate vantul ras

Noi suntem in parametrii pentru ca m-a luat frica de la Lia care a nascut pe nepregatite aseara nu am mai tras de timp si am pus la punct si virgula bagajelu pentru spital, acum chiar nu imi mai fac griji cand e sa vina sa vina noi il asteptam pe bebe cu multa iubire dance dance dance

coeur iloveyou coeur iloveyou Tuturor gravidutelor va doresc sarcini usoare in continuare coeur iloveyou coeur iloveyou
roxinthya
Scris: Thursday, September 23, 2010 8:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Shirel esti super gagica! Wow Wow Wow
Mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat prea mult, altele ar vrea sa arate ca tine si fara a fi insarcinate!
Teea curaj mami!!!
Burticutzelor va pup pe toate!pupici pupici pupici
valerrie
Scris: Thursday, September 23, 2010 8:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Mami Shirel esti o scumpa si o dulce. computerlove
In forma si plina de energie ca de obicei topai , nici nu puteai fi altfel.
Eu sincer parca nu pot sa respir fara tine pe aici. computerlove
Anabella, si eu mai aveam stare d-asta in care nu puteam vomita si stiu este foarte greu, si cand vomitam era iarasi greu, de atunci am ramas cu sechele nu mai pun leustean la ciorba brrrrr, nici nu vreau sa ma mai gandesc. ras
Pupicei burticutze dragi. computerlove pupici
Mela
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Anabella,daca nu ti se face rau de la el,pentru diaree poti sa iei cate o lingura de Cola la 5-10 minute.mi s-a recomandat chiar si la copii chestia asta,binenteles ca la un interval ceva mai rar,de 15 min,se pare ca "strange" stomacul.

Shirel,pe masura ce creste sarcina arati tot mai bine love computerlove iloveyou
zici ca ai deja 24s? cand ai vreme schimba-ti tickerul,e cam in urma...

eu...naspa de tot alcool vad ca mai nou fiecare dimineata e asa uff
maine merg la dr...
Ana
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:44 AM
Nivel

Mela wrote:
Anabella,daca nu ti se face rau de la el,pentru diaree poti sa iei cate o lingura de Cola la 5-10 minute.mi s-a recomandat chiar si la copii chestia asta,binenteles ca la un interval ceva mai rar,de 15 min,se pare ca "strange" stomacul.

zici Coca Cola suc de baut?pai de la ala sa mi se faca rau§?in nici un cazcomputerlove
Mela
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
da,de-ala ziceam pupici
si vezi,fara capucino sau cafea azi,daca nu vrei sa fie mai rau.
Ana
Scris: Thursday, September 23, 2010 10:19 AM
Nivel

Mela wrote:
da,de-ala ziceam pupici
si vezi,fara capucino sau cafea azi,daca nu vrei sa fie mai rau.
ma gandeam mai devreme sa-mi fac un cappucino dar am zis azi nu,hai ca deja am inceput cu cola si acuma pap panitza uscata cu branza saratapupici pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Thursday, September 23, 2010 10:21 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Anabella, Mela, Alexandra, multa sanatate! angel Imi pare rau ca nu va simtiti tocmai bine, dar sper sa treaca repede! pupici
Shireeeelll, mai, asa mult imi place de tine! iloveyou
Burtici, sarcini usoare si la termen va doresc si eu! pupici pupici pupici Denisa, Valerrie, si toate gravidutzele! coeur
Teea, hai ca mai e atat de putin! angel Bucura-te de ultimile saptamani de burtica! innori
valerrie
Scris: Thursday, September 23, 2010 11:07 AM
Nivel

Mela, sanatate multa, iti tinem pumnii sa fii bine. computerlove
Anabella si tie la fel, sanatate multa si ai grija de tine, trebuie sa treaca starea asta. computerlove
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 23, 2010 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Anabella, eu am avut probleme vreo 2 luni, primele 2 luni de sarcina, am avut diaree, esi citeam peste tot de constipatie. Nu am luat medicamente, insa incercam sa mananc cat mai uscat, orez fiert mi-a fost de ajutorpupici hearts

Shirellllll ce bine arati si ce in forma estihearts newclap pupici. Ma bucur tare mult pentru tinetopai

Liz te pup si eu din tot sufletulpupici hearts

Mela imi pare tare rau sa aud ca si in dimineata asta te simti mai rau.pupici Sper sa treaca, la fel ac ieri si sa te simti incet incet mult mai bine.pupici hearts

Valerrie cum te simti? Sper ca esti binepupici . Lasa ca o sa papi leustean dupa ce vine bebesic

Teea acum ca esti pregatita, te-ai mai linistit un pic, nu? Acum vine bebe direct la mami in bratehearts hearts pupici

Of, pe mine a inceput sa ma manacne pielea de burtica, incerc sa nu ma scarpin, doar ma masez incet incet. Imi dau cu ulei de masline aproape zilnic, nu zilnic ca sunt cam delasatoareplans .

Sper ca toate sunteti bine. Daca am sarit peste vreo burtica imi cer scuze, si la toate toate va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare. Incepe sa ma apuce si pe mine emtia cand ma gandesc la nastere, insa ma rog sa fie fara surprize, sa o pot duce cu bine pana la capat.

Burticile toate si nu numai pupici pupici pupici pupici hearts hearts hearts hearts
valerrie
Scris: Thursday, September 23, 2010 1:09 PM
Nivel

Denisa, sunt bine, eu am depasit perioada de greturidance , acum e greu ca am burta mare. ras
Mie mi-a spus doctorita sa nu ma masez pe burta, doar sa pun mana, ca masatul poate provoca contractii.
Doar cand ma dau cu crema. Uite ce idee buna mi-ai dat cu ulei de maslinetopai , stiam dar uitasem, ca mi se termina crema si o sa folosesc si eu ulei, ca stiu ca e foarte bun. Mercic. Pupicei. computerlove
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 23, 2010 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Valerrie, nu ma masez pternic, mai mult dau asa cu palma, ca sa nu ma scarpin...ma mananca cam tare pielea, inclusv noaptea. Da, e foarte bun uleiul de maslinepupici hearts Ma bucur ca ti l-am readus amintehearts Cat de mare ai burtica? Ca mie deja mi s epare ca nu mai are unde sa creasca a mea hohot hohot hohot
shirel
Scris: Thursday, September 23, 2010 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Vai,fetelor ce m-ati coplesit cu complimentele!Nu aiurea asa va iubesc eu ,nu? hohot hohot

Si eu am avut o perioada cand tare ma manca burtica ,eu nu m-am uns cu ulei de masline fiindca nu sunt chiar asa de sigura ca ajuta la intinderea pielei .Eu ma ung zilnic cu o vaselina foarte uleioasa si pe deasupra ulei de susan daca nu ma insel care mi-a ajut foarte mult si dupa celelalte sarcini neramanand cu semne pe burta!Dar si mancarimea asta dispare la un moment dat ,ai grija,Denisa si ce haine porti peste burtica!

Aa nabell,da-i cu cola ajuta sa stii!Sanatate multa iti doresc!

Eu nu gasesc nici un nume care imi place.Avem asa pana acum:
-Karin
-Liel(dumnezeul meu)scriu si traducerea sic
-Maya
-Mayan(izvor)
-Illa(iluminare)
-Noa(nume din biblie) si c-am atat .Innebunesc ca nu ma lipesc de nici unul trebuie sa inventez ceva! alcool alcool
-Beatrice
-Anabel sau Inbal cum se spune la noi!
roxinthya
Scris: Thursday, September 23, 2010 3:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Karin si Noa sunt superrrr!!!pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.