Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ingerashhh,ce veste buuuna!Felicitariiii,sa ai o sarcina usoara!De data asta sa te menajezi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ingeras ce ma bucur
Dumnezeu sa va binecuvanteze!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Vai, luna decembrie 2010 cred ca a fost si este in continuare una dintre cele mai frumoase luni! Asa multe burtici noi! Ce mult ma bucur pentru voi! Ingerash, sa fie intr-un ceas bun, scumpa! Felicitaaaaari!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| ingerash wrote:Ma primiti in club??? Felicitari si aici Ingerash Sarcina usoara si cat mai putine greturi |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| ingerash felicitari!!! sarcina usoara !!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Delfinasha, Ingerash, multe felicitari si Dumnezeu sa va ocroteasca pe voi si pe pruncii pe care ii purtati in pantece. Sarcini usoare! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ingeras,sarcina usoara si sanatate multa sa-ti dea Dumnezeu! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras felicitari! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ingerash ma bucur pt voi. felicitari |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ingeras cat pot sa ma bucur pentru voi. Ma rog ca de data asta sa fie bine si sa aveti un bebe sanatos.Ai grija de tine si protejeaza-te cat poti,odihneste-te si sa ai o sarcina cat mai usoara!!!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Cred ca e o minune ce se intampla in acest decembrie! Se pare ca am fost foarte cumintele tot anul!!!
Eu am fost la medic, mi-a confirmat o sarcina de 6 saptamani si o zi, in rest totul e ok si asteptam sa se faca mai mare. Intre timp am grija de mine si iau acid folic. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumesc din suflet!
anca_eu,sarcina usoara si bebe sanatos! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Delfinasaaaaa, felicitari! Sa ai o sarcina usoara, usoara!
Ingeras, felicitari si aici!
Angelica, bine ai venit printre noi!
Noi suntem binisor. Mi-am mai revenit dupa raceala zdravana de saptamana trecuta. BB miscaaaaa si miscaaaa de il poate simti si Maria. Nu-mi vine sa cred cum se vede deja burta pulsand chiar binisor. Sigur va fi un nazdravan! Ne mai luptam cu ceva dureri de burtica dar nici n-am prea stat linistita in ultimul timp. Sa treaca luni si marti cand merg la lucru, apoi poate reusesc sa mai stau si pe acasa.
Denisa, inca un picut mami! Mai bucura-te de burtica!
Shirel, cred ca trebuie sa incepem galeria si la tine, asa-i?
Pup cu drag toate gravidutele si ma bucur nespus sa vad ca numarul nostru creste pe zi ce trece! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Am zis eu ca mosu' s-a mutat la noi pe forum Ingerash, felicitari si o sarcina usoara iti doresc din suflet ma bucur si ai grija de voi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ingeras ,felicitari ,sa ai o sarcina usoara si odihneste-te cat poti ,dar tu sti mai bine ca esti experta duap 2 nasteri.Puuupp. . Misha sarcina usoara in continuare.Ai aflat este fetita sau baietel?.
Sarcina usaora tuturor gravidutelor de pe forum. |
|
|